Növekvő sávszélesség a Kábelneten

forrás Prim Online, 2007. március 21. 19:30
A Magyar Telekom területén nemrég végrehajtott átfogó ADSL sávszélesség-bővítést követően hamarosan a Kábelnet szolgáltatását igénybe vevők, valamint a Magyar Telekom szolgáltatási területén kívül élő T-Online Magyarország előfizetők is magasabb sávszélességeken internetezhetnek.
A hálózatfejlesztésnek köszönhetően a T-Online Magyarország kábeltelevíziós hálózaton nyújtott szélessávú hozzáférés sávszélességei április közepéig jelentősen megnőnek. A „felpörgetés” eredményeként a Kábelnet előfizetők az általuk korábban fizetett díjért akár négyszer gyorsabb internet-szolgáltatást is igénybe vehetnek a korábbihoz képest változatlan áron. A sávszélesség emelése a 2005. május 23-a után szerződött előfizetőknél automatikusan megtörténik; esetükben külön igénybejelentésre nincsen szükség. A korábbi szerződéssel rendelkezőknek csomagot kell váltaniuk, hogy a felpörgetés megtörténhessen.
A kábeltelevíziós hálózaton nyújtott internet-hozzáférés régi és új sávszélértékei a következő táblázatban találhatók:A felhasználói hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.

A Magyar Telekom területén február végéig végrehajtott átfogó ADSL sávszélesség-bővítést követően hamarosan azok a T-Online ADSL előfizetők is élvezhetik a gyorsabb internet nyújtotta előnyöket, akik nem a Magyar Telekom szolgáltatási területén élnek. A helyi telekommunikációs szolgáltatók – Invitel, Hungarotel, Monortel, Emitel – által megkezdett sávszélesség-bővítések szolgáltatótól függően legkésőbb június végére befejeződnek, így a T-Online Magyarország előfizetők nyár közepére az egész ország területén élvezhetik a felpörgetett internet előnyeit. A bővítés ezeken a területeken is díjmentes, minden előfizetőnél automatikusan megtörténik és külön igénybejelentésre nincsen szükség.
További részletekről a T-Online Magyarország Zrt. folyamatosan tájékoztat a www.t-online.hu weboldalon.
Kulcsszavak: ADSL KábelNet T-Online-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38