Növekvő sávszélesség a Kábelneten

forrás Prim Online, 2007. március 21. 19:30
A Magyar Telekom területén nemrég végrehajtott átfogó ADSL sávszélesség-bővítést követően hamarosan a Kábelnet szolgáltatását igénybe vevők, valamint a Magyar Telekom szolgáltatási területén kívül élő T-Online Magyarország előfizetők is magasabb sávszélességeken internetezhetnek.
A hálózatfejlesztésnek köszönhetően a T-Online Magyarország kábeltelevíziós hálózaton nyújtott szélessávú hozzáférés sávszélességei április közepéig jelentősen megnőnek. A „felpörgetés” eredményeként a Kábelnet előfizetők az általuk korábban fizetett díjért akár négyszer gyorsabb internet-szolgáltatást is igénybe vehetnek a korábbihoz képest változatlan áron. A sávszélesség emelése a 2005. május 23-a után szerződött előfizetőknél automatikusan megtörténik; esetükben külön igénybejelentésre nincsen szükség. A korábbi szerződéssel rendelkezőknek csomagot kell váltaniuk, hogy a felpörgetés megtörténhessen.
A kábeltelevíziós hálózaton nyújtott internet-hozzáférés régi és új sávszélértékei a következő táblázatban találhatók:A felhasználói hozzáféréseken elérhető aktuális sebességértékeket az adott vonal műszaki paraméterei és az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg.

A Magyar Telekom területén február végéig végrehajtott átfogó ADSL sávszélesség-bővítést követően hamarosan azok a T-Online ADSL előfizetők is élvezhetik a gyorsabb internet nyújtotta előnyöket, akik nem a Magyar Telekom szolgáltatási területén élnek. A helyi telekommunikációs szolgáltatók – Invitel, Hungarotel, Monortel, Emitel – által megkezdett sávszélesség-bővítések szolgáltatótól függően legkésőbb június végére befejeződnek, így a T-Online Magyarország előfizetők nyár közepére az egész ország területén élvezhetik a felpörgetett internet előnyeit. A bővítés ezeken a területeken is díjmentes, minden előfizetőnél automatikusan megtörténik és külön igénybejelentésre nincsen szükség.
További részletekről a T-Online Magyarország Zrt. folyamatosan tájékoztat a www.t-online.hu weboldalon.
Kulcsszavak: ADSL KábelNet T-Online-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39