Creative X-Fi hang-alrendszer noteszgépekhez is

Széll Zoltán, 2007. március 25. 19:16
A Creative Labs már a teljes asztali PC piacot lefedte a kiterjedt X-Fi termékcsaláddal, ezért most a vállalat a noteszgéppiacon is be kívánja vezetni ezt a terméket.
A Creative jelenleg a noteszgépekhez még az előző generációs Audigy családot szállítja. A ’Sound Blaster Audigy 2 ZS Notebook’ egy PCMCIA-alapú kártya, amely támogatja a THX minősítésű 24 bites ’Advanced HD’ hangot és a 7.1 „körülölelő” térhatású hangot. Az új Sopund Blaster ’X-Fi Extreme Audio Notebook’ kártya a PCMCIA határfelület helyett az Express Card határfelületet használja. A kártya jellemzője az optikai O/I csatlakozó hüvely (jack) és egy másik csatlakozó hüvely a felhasználó hangfalainak csatlakoztatásához.

A Creative hivatalosan még nem bocsátotta ki az új noteszgépkártya termék-specifikációját, árát, és kibocsátásának időpontját, de várható, hogy mindezek az információk nagy részletességgel néhány héten belül elérhetők lesznek.
Kulcsszavak: Creative zene audio

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Átfogó felhőalapú biztonsági mentési megoldások az ASUSTOR-tól

Az ASUSTOR NAS a biztonsági mentési funkciók átfogó skáláját kínálja a felhasználóknak, lehetővé téve a könnyű és rugalmas köpontosítását a különféle digitális eszközökön tárolt adatoknak.

2023. március 31. 11:33

A Vatikánt védő testőrség Samsung Knox Suite-tal bővíti biztonsági arzenálját

Róma szívébe elzarándokolni nem csak a hívők számára rendkívüli élmény, a Vatikánt és nevezetességeit egy átlagos napon 25.000 turista látogatja meg. A világ legkisebb, mindössze 0,44 km2 területű államát és annak vezetőjét elit katonai alakulat őrzi, a Svájci Gárda már 1506 óta védelmezi a mindenkori pápát és az Apostoli Palotát. A testőrség a reneszánsz óta folyamatosan megújulva alkalmazkodik a kihívásokhoz, veszélyekhez és a technológiai fejlődéshez, hogy a modern korban is sikerrel lássa el a feladatát. A Svájci Gárda a Samsung Knox Suite-tal egészítette ki arzenálját, hogy a digitális fenyegetéseket is a leghatékonyabban háríthassák el.

2023. március 30. 17:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08