Kedden érkezik az Adobe Creative Suite 3

forrás Prim Online, 2007. március 26. 10:49
Az Adobe 2007. március 27-én fogja bejelenteni az Adobe Creative Suite 3 termékcsaládot, a kreatív és nyomdaipari szakma legkedveltebb kollekciójának legújabb változatát, ami számos újdonságot és meglepetést tartogat, otthoni és professzionális felhasználók számára egyaránt.
A Creative Suite olyan korszakalkotó szoftvereket fog össze, mint a legendás Adobe Photoshop képszerkesztő program (melynek várható egy bővített, ún. Extended változata is!), a tervezőgrafikusoknak szánt Adobe Illustrator vektorgrafikus szoftver, a nyomdaiparban szinte kizárólagos hegemóniával rendelkező Adobe InDesign kiadványszerksztő program, a széles körben elterjedt PDF fájlok létrehozására alkalmas Adobe Acrobat és számos más alkalmazás. Az interneten olvasható hivatalos és nem hivatalos fórumok, blogok és hírforrások szerint több korábbi Macromedia termék is helyet kap a legújabb Creative Suite-ban. A kreatív alkotók közössége leginkább a Flash és a klasszikus Adobe termékek integrálását várja a Creative Suite 3-tól.

A szoftver.hu infoportál - melyet a Trans-Europe Kft., az Adobe hivatalos magyarországi disztribútora üzemeltet - kiemelt figyelmet fordít az év egyik legfontosabb és legjobban várt termékbemutatójára; kedden, a bejelentés napján megújult arculattal, friss hírekkel és a Creative Suite 3 kollekciók részét képező szoftverek - régiek és újak - termékleíróival jelentkezik.

A Creative Suite 3 bejelentését élőben is figyelemmel kísérhetjük, ha közép-európai idő szerint fél 10-kor ellátogatunk az alábbi oldalra, ahol webcast formájában mi is részt vehetünk az eseményen.
Kulcsszavak: Adobe

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már itthon is kapható az LG első OLED paneles monitora

Az LG Magyarországon is megkezdte az elsőként a 2021-es CES kiállítás keretében bemutatott UltraFine OLED Pro kijelzőjének forgalmazását. A 32EP950 típusjelű, 32 hüvelykes 4K monitor elsősorban a kreatív iparágban dolgozók számára jelent ideális megoldást. 

2021. október 17. 16:39

RAM-tippek a Kingstontól az ideális játékélményhez

A videojáték-ipar a 2000-es évek óta óriási fejlődésen ment át a digitális innovációknak köszönhetően. A gamerek ma már több mint 50 000 PC, konzol és egyéb más platform játékai közül válogathatnak (nem számítva a mobilos játékokat)*, ám a játékoknak nem csak a mennyisége, a minősége is egyre lenyűgözőbb. 

2021. október 17. 14:57

Messze nincsenek kihasználva az 5G lehetőségei

Messze nincsenek kihasználva az ötödik generációs hálózat adta lehetőségek, annak ellenére, hogy jelenleg a világon már 176 kereskedelmi 5G hálózat működik, amelyek több mint 500 millió előfizetőt szolgálnak ki – hangsúlyozta Ken Hu, a Huawei Technologies soros elnöke Dubaiban, a Huawei Global Mobile Broadband Forum 2021 konferencián. A vállalat vezetője szerint az 5G terjedését három fő terület, a virtuális és kiterjesztett valóság (VR, XR), az üzleti alkalmazások és a zöld fejlesztések emelhetik magasabb szintre.

2021. október 17. 13:05

Erős ügyfél-azonosítással a kibertámadások 99 százaléka kivédhető

Az államokhoz köthető összes kibertámadás több mint felét, 58 százalékát Oroszországból hajtották végre az elmúlt évben – ez derül ki a Microsoft legfrissebb, éves Digital Defense Report jelentéséből. A legtöbb kibertámadást azonban nem az államok, hanem a közönséges kiberbűnözők követik el, akik többnyire nem információt, hanem pénzt akarnak áldozataiktól, ezért leggyakrabban a kiskereskedelmi és a pénzügyi szektor szereplőit támadják. A Microsoft szerint a ma ismert támadások 99 százalékát vissza lehetne verni egyszerű, gyakran díjtalanul elérhető módszerekkel, mégis, az ügyfeleinek csak kevesebb, mint a 20 százaléka használ még olyan jól bevált védekezési eszközt is, mint a többtényezős hitelesítés.

2021. október 17. 10:08

Agresszív zsarolóvírus-taktikákról és tömeges jelszó-feltörő támadásokról számol be az ESET új vírusriportja

A kiberbiztonsági megoldásokat fejlesztő ESET közzétette a 2021 második harmadát vizsgáló vírusriportját, amely összefoglalja észlelőrendszereinek legfontosabb statisztikáit és kutatási eredményeit. Az ESET legújabb vírusriportja több aggasztó tendenciát is kiemel, köztük az egyre agresszívabb zsarolóvírus-taktikákat, az egyre intenzívebb brute-force támadásokat, valamint a gyakori, megtévesztő adathalász-kampányokat, melyek az otthonról dolgozókat célozzák.

2021. október 14. 12:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20