CS3.hu: egy oldal kreatívoknak

forrás Prim Online, 2007. március 29. 09:31
Az Adobe Creative Suite 3 termékcsalád bejelentésével egy időben kezdte meg működését a CS3.hu informatikai portál, amelynek célja az Adobe új és megújult szoftvereinek bemutatása, a szoftverek iránt érdeklődők folyamatos tájékoztatása.
Erre annál is inkább szükség van, mert a CS3 szoftverek és szoftvercsomagok megjelenésével - amelyek immár magán viselik az Adobe és Macromedia egyesülésének előnyeit - olyan forradalmi változások várhatóak, amelyek alapjaiban befolyásolják a kreatív munkafolyamatok fejlődését és új inspirációt adnak a kreatív szakembereknek. Éppen ezért a CS3.hu készítői fontosnak tartják folyamatosan tájékoztatni az érdeklődőket az Adobe CS3 szoftverekkel kapcsolatos izgalmas újdonságokról.

A korábbi verziószámú Adobe és Macromedia szoftverek frissítési lehetőségeiről való tájékoztatás is a CS3.hu fontos feladatai közé tartozik, továbbá kiemelt figyelmet kívánnak szentelni az oktatási konstrukciók megismertetésére is, mind a diákok körében, mind az oktatási intézményeknél. Az oktatási intézmények a készítők információi szerint az eddigieknél sokkal kedvezőbb konstrukciókban juthatnak az Adobe
szoftverek teljes palettájához.

A készítők a jelenlegi tartalom mellett további szekciókat indítanak a közeljövőben. Érdemes tehát minden jelenlegi, és leendő Adobe CS3 felhasználónak ellátogatnia a weboldalra, mert számos hasznos információra fog ráakadni, melyek messzemenően segíthetik mindennapi munkájában.
Kulcsszavak: Adobe

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már itthon is kapható az LG első OLED paneles monitora

Az LG Magyarországon is megkezdte az elsőként a 2021-es CES kiállítás keretében bemutatott UltraFine OLED Pro kijelzőjének forgalmazását. A 32EP950 típusjelű, 32 hüvelykes 4K monitor elsősorban a kreatív iparágban dolgozók számára jelent ideális megoldást. 

2021. október 17. 16:39

RAM-tippek a Kingstontól az ideális játékélményhez

A videojáték-ipar a 2000-es évek óta óriási fejlődésen ment át a digitális innovációknak köszönhetően. A gamerek ma már több mint 50 000 PC, konzol és egyéb más platform játékai közül válogathatnak (nem számítva a mobilos játékokat)*, ám a játékoknak nem csak a mennyisége, a minősége is egyre lenyűgözőbb. 

2021. október 17. 14:57

Messze nincsenek kihasználva az 5G lehetőségei

Messze nincsenek kihasználva az ötödik generációs hálózat adta lehetőségek, annak ellenére, hogy jelenleg a világon már 176 kereskedelmi 5G hálózat működik, amelyek több mint 500 millió előfizetőt szolgálnak ki – hangsúlyozta Ken Hu, a Huawei Technologies soros elnöke Dubaiban, a Huawei Global Mobile Broadband Forum 2021 konferencián. A vállalat vezetője szerint az 5G terjedését három fő terület, a virtuális és kiterjesztett valóság (VR, XR), az üzleti alkalmazások és a zöld fejlesztések emelhetik magasabb szintre.

2021. október 17. 13:05

Erős ügyfél-azonosítással a kibertámadások 99 százaléka kivédhető

Az államokhoz köthető összes kibertámadás több mint felét, 58 százalékát Oroszországból hajtották végre az elmúlt évben – ez derül ki a Microsoft legfrissebb, éves Digital Defense Report jelentéséből. A legtöbb kibertámadást azonban nem az államok, hanem a közönséges kiberbűnözők követik el, akik többnyire nem információt, hanem pénzt akarnak áldozataiktól, ezért leggyakrabban a kiskereskedelmi és a pénzügyi szektor szereplőit támadják. A Microsoft szerint a ma ismert támadások 99 százalékát vissza lehetne verni egyszerű, gyakran díjtalanul elérhető módszerekkel, mégis, az ügyfeleinek csak kevesebb, mint a 20 százaléka használ még olyan jól bevált védekezési eszközt is, mint a többtényezős hitelesítés.

2021. október 17. 10:08

Agresszív zsarolóvírus-taktikákról és tömeges jelszó-feltörő támadásokról számol be az ESET új vírusriportja

A kiberbiztonsági megoldásokat fejlesztő ESET közzétette a 2021 második harmadát vizsgáló vírusriportját, amely összefoglalja észlelőrendszereinek legfontosabb statisztikáit és kutatási eredményeit. Az ESET legújabb vírusriportja több aggasztó tendenciát is kiemel, köztük az egyre agresszívabb zsarolóvírus-taktikákat, az egyre intenzívebb brute-force támadásokat, valamint a gyakori, megtévesztő adathalász-kampányokat, melyek az otthonról dolgozókat célozzák.

2021. október 14. 12:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20