Vodafone: egyszerűbb, olcsóbb kapcsolattartás Magyarország és Románia között

forrás Prim Online, 2007. március 29. 18:08
A Vodafone Magyarország és a Vodafone Románia együttműködésének köszönhetően új megoldást kínál ügyfelei részére, amely jelentősen egyszerűsíti és olcsóbbá teszi a kapcsolattartást a két ország között. Április másodikától a szolgáltatók ügyfelei kedvezményes percdíjakon beszélhetnek a határ másik oldalán élőkkel.
A Vodafone Magyarország adatai szerint hálózatából a legtöbb nemzetközi hívást Románia felé indítják, az előző hónapban az összes külföldre irányuló hívás mintegy negyede délkeleti szomszédunknál végződött, a nemzetközi irányokba indított percek összességét tekintve pedig Románia a második célország Németországot követően. Erre a különleges helyzetre alapozva fogott össze a Vodafone két leányvállalata.

Ennek az együttműködésnek köszönhetően a régióban a Vodafone egyedülálló módon alakította ki ajánlatait. A Vodafone Magyarország utólag fizető havidíjas ügyfelei részére bevezette a „Határon túl opciót”, valamint feltöltőkártyás ügyfelei részére a „VitaMax Határon Túl” tarifát. A Vodafone Románia ezzel párhuzamosan az „Európa” tarifáját ajánlja ügyfeleinek.

Az opciós havidíj a Vodafone Magyarország feltöltőkártyás és havidíjas ügyfelei részére egyaránt 1200 forint. Az opciós díjért az előfizetéses ügyfél belföldi hívásdíjakhoz hasonló percdíjért, azaz 30 Ft-ért, a kártyás ügyfél pedig a VitaMax Uno tarifacsomag egységes, 39 forintos percdíjával kezdeményezhet bármely időszakban normál díjas nemzetközi és VOIP hívásokat a romániai vezetékes és a romániai Vodafone hálózatokba.
Kulcsszavak: Vodafone-hu Románia

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

Hajlítható élmény a Try Galaxy segítségével

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

2023. szeptember 23. 10:23

Az iPhone 15 mostantól hazánkban is megvásárolható

Az ikonikus iPhone sorozat legfrissebb készülékei, az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max mellett az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 is a boltok polcaira kerül szeptember 22-én. Az Apple innovációinak sorában újabb mérföldkövet jelentő termékek mától a tavalyinál jelentősen kedvezőbb áron kaphatóak az iSTYLE hazai, kilenc üzlettel rendelkező Apple Premium viszonteladói hálózatában. 

2023. szeptember 22. 17:31

Növekszik a használt mobilok népszerűsége, az Euronics is belép a piacra

A legújabb szériás okostelefonok helyett egyre nagyobb az érdeklődés a használt, de jó állapotban lévő, értékálló mobilok iránt. Az Euronics éppen ezért úgy döntött, belép a használt telefonok piacára: a webshopon már most megrendelhetőek a legújabb modellekhez képest kedvezőbb áron elérhető készülékek. Az első készletet a kifejezetten időtálló iPhone modellekből állította össze a cég.

2023. szeptember 20. 17:20

Díjmentes 1 GB adat és 100 lebeszélhető perc a Vodafone kínálatában

A Vodafone Magyarország célja, hogy az alapvető telekommunikáció lehetőségét minél szélesebb körben tegye elérhetővé. Ezt szolgálja, hogy augusztus elejétől a TUTI100+ feltöltőkártyás díjcsomagban a kártya aktiválását követően az előfizetők díjmentes 1 GB kiinduló adatkeretet, valamint 100 lebeszélhető percet kapnak, melyet 30 napig használhatnak fel. A díjmentes szolgáltatásoknak köszönhetően feltöltés nélkül is kapcsolatban tudnak maradni az ügyfelek. 

2023. szeptember 10. 13:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59