Fiataloknak szóló új prepaid tarifa a Vodafone-tól

forrás Prim Online, 2007. április 2. 10:09
A Vodafone Magyarország új feltöltőkártyás tarifacsomagot vezet be április elején. A VitaMAX sCOOL alacsony havidíjával és kedvező percdíjaival elsősorban diákoknak szóló tarifa.
A Vodafone új tarifacsomagjára bármely meglévő és új előre fizető Vodafone-os ügyfél válthat. A VitaMAX sCOOL havidíja 495 forint.
Az induláshoz kapcsolódó akció keretén belül - 2007. április 1. és 2007. június 30. között -, a hálózaton belüli hívások díja hétköznap este hét és reggel hét között, illetve egész hétvégén mindössze 9 forint percenként. Hétköznap napközben a Vodafone-os számok 39 forintért hívhatóak. Ugyancsak 39 forintos percdíjért érhetőek el más mobilszolgáltató ügyfelei, illetve a vezetékes hálózatok.

A három hónapos akció során minden hálózatba 9 forintért küldhető szöveges üzenet. Június 30-a után a Vodafone hálózatba küldött SMS 9 forintba, a hálózaton kívülre küldött SMS pedig 24 forintba kerül.
A multimédia üzenetek hálózaton belüli díja 18 forint. Más mobilhálózatok és vezetékes hálózatok felé küldött MMS-ek díja egységesen 60 forint.
A VitaMAX sCOOL tarifacsomag havi 2 MB ingyenes adatforgalmat is magában foglal. Az adatforgalmi határ átlépése előtt a Vodafone SMS-ben értesíti az ügyfeleket.
A VitaMAX sCOOL tarifacsomagot elsősorban a diákok igényeinek megfelelően alakította ki a Vodafone, de bárki válthat rá, nem szükséges a diákigazolvány bemutatása.

A tarifacsomagról és az akcióról további részletek a www.vodafone.hu oldalon olvashatók.
Kulcsszavak: mobilszolg Vodafone-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59