Telefon-előfizetés nélküli ADSL az Interware-től is

forrás Prim Online, 2007. április 2. 17:57
Áprilistól új taggal bővül az Interware ADSL termékpalettája - a hagyományos telefonvonal alapú ADSL csomagok mellett, most már itt a „tisztaDSL” is. Ahogy a név is sugallja e termék nem más, mint tisztán ADSL, tehát önmagában, telefon-előfizetés nélkül is használható szélessávú internetszolgáltatás.
Régóta kifogásolták a fogyasztók, hogy az ADSL internet-elérés használata akkor is telefonvonal előfizetéséhez kötött, ha egyébként nem volna rá szükség. Az Interware tisztaDSL-lel végre sokak vágya teljesülhet, hiszen e szolgáltatással megvalósul annak lehetősége, hogy ne kelljen egy telefonvonallal járó előfizetést fenntartani az internettel párhuzamosan, így mindössze azon szolgáltatást vehetik igénybe az ügyfelek, amelyre valójában szükségük van.

Kiknek is előnyös a tisztaDSL konstrukció?  Mindazoknak, akik nem használják vezetékes telefonjukat, és ezért nem szeretnének felesleges kiadásokat magukra vállalni az internet előfizetés mellett. Nem mellékes az sem, hogy ennek köszönhetően mindössze egy szolgáltatóval kell szerződniük, így számla is csak egy helyről érkezik részükre.

A tisztaDSL esetén a megrendelés is nagyon egyszerű, hiszen az ügyfélnek nincs más dolga, mint a szolgáltatás létesítését követően lemondani korábbi vezetékes telefon előfizetését, vagy új megrendelés esetén nem is szükséges megrendelnie a telefonszolgáltatást. Sokak számára fontos előnyt jelent majd e könnyebbség a hagyományos ADSL előfizetéssel szemben, ahol szükséges a vezetékes telefonelőfizetés megléte.

Az Interware új szolgáltatása nem csupán az új lakossági és üzleti ügyfelei számára elérhető, hiszen a korábbi ügyfelek mellett más szolgáltatók ügyfelei is választhatják ezt a szolgáltatást.  A szolgáltatót váltó ügyfeleknek mindössze a korábbi szolgáltatójukkal kötött szerződésben foglalt hűségidő lejártát kell megvárniuk és máris szabad az út a tisztaDSL felé. Az új szolgáltatás egyszerűen, online módon is előfizethető az Interware weboldalán keresztül a www.interware.hu címen.

sajtóközlemény
Kulcsszavak: DSL ADSL Interware

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Milliókra szabva – a fizikai és a digitális élmény találkozása

A COVID-19 miatt megjelenő online megoldások használatával a lakosság digitális érettsége hatalmasat fejlődött. Azonban az emberek továbblépnének: szeretnék, ha az online interakciók sokkal emberközpontúbbak lennének. Megszületett az emberi érzelem központú design tudománya, amely hozzájárulhat a fizikai és a digitális világ közti fal lebontásához - hívja fel a figyelmet a Deloitte Tech Trends 2021 jelentése.

2021. február 26. 19:50

A Fujitsu különleges módon támogatja az ENSZ fenntartható fejlődési céljait

A Fujitsu bevonja világszerte több mint 17 ezer munkavállalóját és velük együtt, közösen segítik az ENSZ fenntartható fejlődési céljait (SDG). A program SDG Tribes néven fut és lényege, hogy a dolgozók kiválasztanak az ENSZ 17 fenntartható fejlődési céljai (SDG) közül egyet vagy többet, amely(ek) iránt személyesen a leginkább lelkesednek, csatlakoznak egy SDG Tribe névre keresztelt virtuális globális közösséghez, és elkezdenek együttműködni kollégáikkal a világ minden tájáról a közös ügy előmozdításán.

2021. február 26. 18:09

Közösségi irodateret nyitott a Westend

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként nyitott ingyenes közösségi irodateret Budapest kedvenc plázája, a Westend február 25-én. Az ötlet az éttermek zárvatartása miatt felszabadult terek biztonságos hasznosítását szem előtt tartva született. A Westend Workplace mindenkit vár, aki távmunkára kényszerült, de hiányolja a munkavégzés közösségi élményét, és néhány órára kiszabadulna a négy fal közül.

2021. február 26. 16:17

A Samsung kiterjesztett frissítésekkel garantálja a Galaxy eszközök biztonságát

A vállalat kiterjeszti biztonsági programját, így a Galaxy készülékek megjelenésük után legalább négy évig rendszeres biztonsági frissítéseket kapnak. A havi vagy negyedéves rendszerességgel*  érkező kiterjesztett támogatással a Samsung felhasználók személyes adatai tovább maradhatnak biztonságban. A frissítések a 2019 óta megjelent Galaxy Z, S, Note, A, M, XCover és Tab szériás készülékekre érhetők el.

2021. február 26. 14:26

Elhunyt Tonk Emil, a hazai marketingszakma legendás alakja

Az MMSZ mély megrendüléssel tudatja, hogy Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alapító, örökös tagja, amelynek minőségi működéséhez 29 éven keresztül ügyvezető alelnökként is hozzájárult, február 23-án elhunyt.

2021. február 26. 12:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Idén 20 éves az Adverticum

2021. február 8. 14:49

Kinőtte a határokat a Codecool

2021. február 1. 14:47

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55