Vistával is kínálja noteszgépeit a Toshiba Magyarországon

forrás Prim Online, 2007. április 3. 11:38
A Toshiba 2007. április 2-ától valamennyi noteszgépét Microsoft Windows Vista operációs rendszerrel is elérhetővé tette a magyarországi vásárlók számára. A vállalat a magyar piacon elsőként kínál teljes palettát az új operációs rendszerrel, minden esetben az adott modellhez legmegfelelőbb Vista Home Basic, Home Premium, Business, vagy Ultimate verzióban.
2006 folyamán a Toshiba összesen 23000 noteszgépet értékesített Magyarországon és ezzel 9%-os piaci részesedést ért el. Az idei évre a noteszgépek piacán a vállalat 50%-os növekedést tervez, amely számítógépek 75%-a pedig becsléseik szerint már Windows Vistával kerül eladásra.

Vista Home Premium és a Toshiba Satellite A100-011

A Toshiba termékkínálat egyéni felhasználók számára kialakított egyik kiemelkedő ajánlata a Satellite A100-011 noteszgép Vista Home Premium operációs rendszerrel. A Vista által kínált megújult felhasználói környezet és a Toshiba noteszgépek kimagasló teljesítménye a legmodernebb számítástechnikai megoldást nyújtja azoknak az igényes felhasználóknak, akik otthonuktól távol sem akarnak lemondani a legújabb technológia által nyújtott élményről és kényelemről. 

A Windows Vista Home Premium maximálisan kihasználja a Satellite A100-011 NVIDIA GeForce Go 7600 grafikus vezérlőjében rejlő lehetőségeket, így a felhasználók utazás közben is élvezhetik az elegáns Windows Aero felhasználói felületet és a háromdimenziós grafikai megjelenítés élményét, valamint az új multimédiás lehetőségeket. Az 1,83 GHz-es Intel Core 2 Duo T5600 processzor egyszerre számos alkalmazás futtatására is alkalmas, ezért a korlátok nélküli szórakozás eddig soha nem látott formái válnak lehetővé – már a szabadban üldögélve is. Így például a Vista Home Premium biztosítja a digitális zene- és képkezelés jelentős mértékben továbbfejlesztett, mégis egyszerű módját, a mobil televíziózás és a filmnézés tökéletesített formáját.

A noteszgép a nagy felbontású HD to Go Toshiba-technológián alapuló, 15,4 colos TruBrite képernyővel és a beépített vezetékes, illetve vezeték nélküli internet kapcsolatot (WLAN, Bluetooth) is lehetővé tevő megoldásokkal rendelkezik, a Vista Home Premium DVD szerkesztőjével összeállított felvételeket pedig a kétrétegű lemezeket is kezelő, SuperMulti DVD íróval rögzíthetjük.

A Satellite A100-011 modell ajánlott fogyasztói ára 2 év garanciával, bruttó 349990 Ft, és a többi Windows Vista alapú típussal együtt már most elérhető a Toshiba kereskedőknél.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38