Vizitdíjfizetés mobilon bankkártyával

forrás Prim Online, 2007. április 5. 07:33
A Hedz Magyarország Kft. a Magyar Kórházszövetség XIX. Kongresszusán jelentette be az Európában egyedülálló, az Inter-Európa Bankkal közösen működtetett mobil fizetési szolgáltatása, az iziShop indulását. A szolgáltatás különlegessége, hogy a felhasználók nem mobilszámlájuk, hanem bankkártyájuk terhére fizethetnek, elsőként vizitdíjat.
Az iziShop mobil fizetés üzleti koncepciója merőben más alapokra építkezik, mint a mobilszolgáltatók vagy egyéb piaci szereplők korábbi fizetési rendszerei. Az iziShop az első, mobilszolgáltatóktól független megoldás, amellyel előzetes szerződéskötés vagy egyenleg feltöltése nélkül bármely hazai vagy külföldi felhasználó a mobiltelefonjáról fizethet. A fizetés pedig nem a telefonszámla terhére, hanem a vásárló számára legnagyobb keretet biztosító bankkártyája terhére történik!

Az iziShop másik különlegessége, hogy a szolgáltatás nemcsak egy egyszerű bankkártyás fizetést takar, hanem lefedi a vásárlás teljes folyamatát is: a mobiltelefonra egy egyszerű SMS-el telepíthető iziShop Java-alkalmazás egy interaktív „plázába” kalauzolja a vásárlót, ahol kényelmesen, az interneten megszokott interaktív módon lehet már most vizitdíjat, majd rövidesen számtalan egyéb terméket vásárolni, legyen az buszbérlet, vonatjegy vagy éppen koncertbelépő. „Az iziShop rendkívüli rugalmassága, alacsony tranzakciós költségei és több tíz- vagy akár százezer forintos fizetési összegei egyedülálló üzleti alkalmazásokat kínálnak a közlekedéstől a szórakoztató iparon át az államigazgatásig, amelyekről a kereskedők és szolgáltatók – megfelelő rendszerek híján – eddig még álmodni sem mertek.” – magyarázza Fejes Sándor, a Hedz ügyvezetője.

Az iziShop fizetési tranzakcióinak hátterében egy biztonságos internetes bankkártyás fizetési rendszer van, amit az Inter-Európa Bank eCommerce szolgáltatása biztosít.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás