Húsvéti hangulat a Vodafone live! oldalain

forrás Prim Online, 2007. április 5. 11:48
Újabb exkluzív tartalmakkal bővül a Vodafone live!, a húsvéti ünnepekhez kapcsolódóan elkészült a húsvéti mikroportál. Az oldalakon alkalmi csengőhangok, MMS-ben elküldhető üdvözlőlapok, érdekes és hasznos információk várják a felhasználókat.
A látogatók a Vodafone live! oldalain sztárok tavaszi slágerei, magyar és külföldi előadók valósághű és normál csengőhangjai között is böngészhetnek. A zenés tartalmakon kívül említésre méltó a Vodafone live! ünnepi kép és animáció összeállítása, amelyben húsvéti képeslapok és háttérképek között lehet válogatni. A képek letöltés után MMS-ben továbbküldhetőek barátainknak, a mentett háttérképek pedig saját telefonunk ünnepi hangulatáról gondoskodhatnak.

A mikroportálra a letölthető anyagok mellett olvasható tartalmak is felkerültek. Ezekből többek között meg lehet tudni, hogy a különböző országokban hogyan zajlik a húsvét, milyen helyi szokások vannak, a locsolóversek gyűjteményéből pedig felfrissíthető a repertoár.

A Vodafone húsvéti tartalmai az alábbi elérési úton találhatók meg: Vodafone live!/Húsvét.
Kulcsszavak: mobilszolg Vodafone-hu

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

VoWiFi szolgáltatás a Yettel lakossági ügyfeleinek is

Az üzleti ügyfelek után 2023 decemberétől lakossági ügyfelei számára is díjmentesen hozzáférhetővé teszi a VoWiFi (Voice over WiFi) szolgáltatást a Yettel. A technológia segítéségével olyan épületekben és belső helyiségekben is elérhető válik a kiváló minőségű hanghívás és – arra alkalmas készülékeken – az SMS-küldés lehetősége, ahol a kültéri mobiljel már gyengébben érhető el, vagy be sem jut odáig: a telefonok a helyi vezeték nélküli internet (WiFi-hálózat) segítségével csatlakozhatnak a mobilhálózatra, teljes lefedettséget biztosítva az épületen belüli WiFi hatósugarán belül.

2023. december 9. 12:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27