Samsung 24 hüvelykes LCD panel LED hátsó megvilágítással

Széll Zoltán, 2007. április 12. 14:42
A Samsung egy olyan 24 hüvelykes LCD képernyőt mutatott be, amely LED hátsó megvilágítással és 180 fokos látószöggel rendelkezik.
Néhány héttel ezelőtt a Toshiba és a Matsushita jelentett be LED hátsó megvilágítású LCD paneleket, amelyeket először noteszgépekben használják majd. A noteszgépek a LED-es LCD képernyőkkel vékonyabbak lehetnek. Ennél sokkal jelentősebb a kisebb helyigény és az alacsonyabb energiafelvétel. A LED hátsó megvilágítású LCD panelek ezeknél nagyobb méretekben is készíthetők, amelyek asztali PC-khez használhatók.

A Samsung bejelentette, hogy több olyan új LCD monitor bevezetését tervezi, amelyek LED hátsó megvilágítást használnak Ezek közül az első a 24 hüvelykes képernyő. A Samsung szerint az új LCD panel a legjobb LCD és plazma televíziók versenytársa. Az új képernyő kontraszthányadosa magasabb, mint a legtöbb ma kapható LCD képernyőé, több mint 1000:1-hez. A színtelítettség is kiváló, a csúcson van.

Az új 24 hüvelykes panel felbontása 1920x1200 képpont, amely ma már szabvány az iparban az ilyen méretű képernyőknél. Az új képernyő jellemzője az S-PVA technológia, amely igazi 180 fokos látószöget biztosít.

Az új 24 hüvelykes monitor piaci megjelenése 6 hónapon belül várható.
Kulcsszavak: LCD Samsung

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Alienware megacélozza gamereknek szánt gépeit

Az Alienware 2021-től együttműködik az NVIDIA-val és az AMD-vel, hogy még gyorsabb és nagyobb teljesítményű megoldásokat kínáljon a játékosoknak és a tervezőknek. Emellett a vállalat az év elején bemutatta legújabb játékosoknak szánt modelljeit.

2021. január 23. 10:21

Új Dell monitorok a hatékony munkakörnyezetért

Ahogy egyre több vállalat tér át a hibrid munkavégzési modellre, úgy lesznek fontosabbak az olyan technológiák, amelyek munkahelytől és munkakörtől függetlenül segítik az alkalmazottak együttműködését. A dolgozók a tartalomkészítőktől és mérnököktől kezdve az adatelemzőkig és marketingszakemberekig mindannyian azt a tökéletes munkakörnyezetet keresik, amelyben a leghatékonyabban tudnak dolgozni. A Dell a legújabb üzleti monitoraival pont ezt a célt tűzte ki: magasabb szintre emelik a munkavégzést és az alkalmazottak hatékonyságát.

2021. január 22. 13:11

Keskeny és elegáns Philips monitor

Az új 288E2UAE Philips monitor (28 hüvelyk / 71,1 cm) 4K felbontásával, 10-bites IPS paneljével, USB 3.2 SuperSpeed adatátvitelével és vékony, vonzó dizájnjával tökéletes választás azon vevők számára, akik stílusos megjelenésű és professzionális szintű teljesítményt keresnek munkához és szórakozáshoz. Igen nagy 4K felbontásának és hihetetlen 157 ppi pixelsűrűségének köszönhetően a képe extrém éles, míg az 1,07 milliárd szín, a 119% sRGB lefedettség és a 2 alatti DeltaE színhelyesség gondoskodik a képek ragyogó és természetes megjelenítéséről. 

2021. január 21. 20:17

A Dell Technologies a legújabb eszközeivel alkotja újra a munkakörnyezetet

A Dell Technologies újonnan bemutatott termékei és szoftverei átformálják a munkavégzés módjait a legjobb teljesítmény érdekében. Intelligens és kollaboratív eszközeinek új porfóliójával alakítja át a munkakörnyezetet, hogy elősegítse a rugalmas, nem helyhez kötött munkavégzést és tanulást.

2021. január 21. 16:59

7 mód, ahogyan a kártevők bejuthatnak az eszközeinkbe

A legelterjedtebb fenyegetésnek számító kártékony szoftverek napi szinten nehezítik meg a netet használók életét. A legtöbben hallottak már a különféle kártevőkről és veszélyeikről, de vajon az is köztudott, hogy ezek hogyan, milyen módon férkőznek be az eszközökbe? Az ESET szakértői bemutatják a legnépszerűbb módszereket.

2021. január 21. 15:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás