Az S&T Magyarország Kft. a világ tíz legjobb Cisco partnere között

forrás Prim Online, 2007. április 12. 18:30
Az S&T Magyarország Kft. vehette át a legjobb hálózatbiztonsági technológiai partnernek járó díjat a Cisco éves konferenciáján Las Vegasban. Az elismerést a nagyvállalati informatikai biztonság területén képviselt magas szintű szaktudás és tapasztalat, és a sikeres közös projektek eredményeként ítélték a magyar cégnek.
Az S&T Magyarország egyike lett annak a tíz kiváló cégnek, amelyek a Cisco éves partner konferenciáján a legjobb partnereknek járó kitüntetést vehették át. Az S&T Magyarország szakértelme elsősorban az informatikai infrastruktúra megoldásokra (networking, security, storage) terjed ki, a cég évről évre növekvő mértékben támaszkodik Cisco eszközökre és technológiákra a projektek megvalósítása során. A Cisco Technology Excellence Partner of the Year díj odaítélésekor emellett a 12 évre visszatekintő partneri viszony, a hároméves Gold fokozatú partnerség, a példaértékű napi szintű együttműködés, valamint az Euronet Worldwide számára végzett projekt játszott szerepet.

Az S&T Magyarország kiemelkedő eredményeket ért el a Cisco biztonsági megoldásainak értékesítésében, és nem csupán a legdinamikusabban növekvő cég volt a biztonsági termékekhez nyújtott technikai támogatások területén, de komoly erőforrásokat fordított arra is, hogy a magyar piacon a legmagasabb szintű szakértelmet szerezze meg a Cisco biztonsági termékkínálatában, ezen belül is a MARS és IDS termékek terén.

A tíz díjazottat a világ minden részéből jelentkező több mint háromezer pályázó Cisco partnercég közül választották ki. A Cisco éves globális díjat olyan partnerek számára írják ki, amelyek meghatározott feltételeket teljesítenek, odaítélésekor különböző kategóriákban a legjobban teljesítő együttműködőket keresik. Egy formalizált jelölési és kiválasztási folyamaton kell átmenniük a cégeknek, majd Cisco felsőszintű vezetői hozzák meg a végső döntést, így mindegyik díjazott maximális mértékben megfelel a Cisco Channel Partner Programban lefektetett ügyfél-elégedettségi és minőségi alapelveknek

Az S&T Magyarországon megalakulása óta együttműködik a Ciscóval, és 2004 decemberében érdemelte ki a Gold fokozatú partneri státuszt. A 2006-os munka eredményeképp a Cisco Magyarország „Az Év Hálózatbiztonsági Partnere” és „Az Év Nagyvállalati Partnere” díjjal tüntette ki az S&T-t, az előző évben pedig az S&T a Cisco legjobb Hálózatbiztonsági Partnere lett.
Kulcsszavak: +céginfo Cisco S&T

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ahol jelen és jövő találkozik

Októberben második alkalommal szervezi meg a hazai járműipar egyik kiemelkedő eseményét, a TECHTOGETHER+-t az autopro.hu csapata, ahol jelen és jövő találkozik. A rendezvény keretében megtartott járműipari konferencián hazánk meghatározó iparvállalatainak top menedzserei adnak elő, az innovatív ipari trendekre fókuszáló szakmai találkozón pedig az itthon tevékenykedő kulcsszereplőkkel találkozhatnak az érdeklődők. A rendezvény harmadik pillérjeként hazánk legtehetségesebb egyetemistái mérik össze tudásukat a mérnökhallgatói verseny keretében. 

2023. szeptember 29. 17:20

Ötven Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport

A szélestörzsű flotta megújításának felgyorsítása érdekében a korábban leadott megrendelést kiegészítve újabb 50 darab Airbus A350-es repülőgépet rendel az Air France-KLM Csoport. A francia-holland vállalat fogja a legtöbb A350-est üzemeltetni a világon az évtized végére.

2023. szeptember 28. 11:28

Akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását

Digitális épület- és energiagazdálkodási megoldások alkalmazásával, valamint elektrifikációval, illetve megújuló energiaforrások használatával és mikrohálózatok telepítésével akár 70 százalékkal is csökkenteni lehetne az irodaépületek szén-dioxid-kibocsátását a Schneider Electric kutatása szerint. Az alacsony CO2-kibocsátású épületekre történő átállás jelentős mennyiségű új munkahely létrehozását is eredményezheti. 

2023. szeptember 27. 20:19

Smart company – 2024. Jövőre még okosabban!

A smart company nem attól okos, mert a legfejlettebb technológiák által vezérelt. Az az okos cég és okos iroda, amit folyamatosan egyre kevesebb költséggel sokkal hatékonyabban, jóval nagyobb árbevétellel, nyereséggel működtetünk. A PP Konferenciaközpont – BKIK „Smart company – 2024” című konferenciáján a cégtulajdonosok megtudhatják, hogy milyen eszközök és módszerek szükségesek az okos céggé váláshoz.

2023. szeptember 27. 18:57

Joule – az irodai munka új mértékegysége

Az SAP walldorfi főhadiszállásán tartott konferencia csúcspontjaként bemutatkozott Joule, a természetes nyelvet használó, generatív mesterséges intelligencia alapú irodai asszisztens, amellyel végérvényesen megváltoznak az üzletviteli folyamatok. A Joule beágyazódik az SAP felhőalapú vállalati portfóliójába, és képes lesz proaktívan betekintést adni a vállalati adatok mélységébe, nem csak az SAP teljes szoftverportfólióján, hanem akár harmadik féltől származó forrásokat is feldolgozva. 

2023. szeptember 27. 14:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38