Holnap jár le az online jelentkezés a Civil Szigetre

Kiss Ádám Zoltán, 2007. április 14. 19:05
A Sziget 2007 fesztivál teljesen online jelentkezési folyamatban pályáztatja a civilszervezeteket, még nem késő, holnap jár le a jelentkezési határidő.
Minden évben a zenei programok mellett talán az egyik legizgalmasabb látnivaló a csak Civil Szigetként emlegetett programsorozat. Ennek keretén belül a teljesen nyitott pályázaton civil szervezetek jelentkezhetnek azzal a céllal, hogy a Sziget Fesztivál teljes ideje alatt egy-egy mindenki számára érdekes és fontos témakörben tájékoztassák a szigetlakókat, és természetesen az egyik fő cél a látogatók bevonása a programokba. Pályázatot nyújthatnak be azok a - legalább egy éve működő - szervezetek (egyesületek, alapítványok), illetve olyan közcélú intézmények, amelyek tevékenysége elsősorban a 15-24 éves korosztályok részvételére, nevelésére, integrációjuk segítésére, problémáik megelőzésére, illetve megoldására épül, és amelyek a fesztivál sajátos körülményeihez igazodó programot kívánnak megvalósítani. Az online jelentkezési folyamatban egyetlen oldalról (http://www.sziget.hu/fesztival/civilsziget) elérhető a részletes pályázati leírás, a szervezetek regisztrálhatnak a jelentkezéshez, kitölthetik és leadhatják a szükséges űrlapot, valamint természetesen közvetlenül felvehetik a kapcsolatot a Civil Sziget szervezőivel. Fontos menüpont a Segítség oldal, mivel itt megtekinthetők a többi pályázók nyilvános kérdései, ezzel jelentősen segítve és meggyorsítva a jelentkezést. A hétvége sem akadályozhatja meg tehát a jelentkezések leadását, melyek határideje 2007. április 15., a pályázatok elbírálásának határideje pedig 2007. május 20.
Kulcsszavak: Sziget fesztivál

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A természetes fény és a beépíthető lámpák

A természetes fény lételemünk, pozitívan hat testi-lelki jóllétünkre. Nincs is szebb egy csodálatos napkelténél, mely beragyog otthonunk ablakán. A reggeli napfény képes az egész napunk hangulatát pozitívan befolyásolni. Viszont az évszakok és az időjárás váltakozása miatt sajnos nem érheti mindig kellő (nap)fény lakásunkat. Ezért is fontos nagy hangsúlyt fektetnünk a természetes és a mesterséges fények egyensúlyára. 

2019. október 16. 20:46

Az ideális őszi, otthoni program

Itt a zordabb, esős idő, tagadhatatlanul megérkezett az ősz. Még a gyerekek nagy kedvencét, a pocsolyákban való ugrálást is meg lehet unni egyszer. Ilyenkor a hűvös kinti program után nincs is jobb, mint a meleg szobában leülni és társasozni egy nagyot. Mikor a család apraja-nagyja összegyűlik, kezdődhet a maratoni társas party.

2019. október 16. 15:14

Sminkelés állatkísérletektől mentes készítményekkel

A The Body Shop egyértelműen elkötelezett az igazán fontos dolgok mellett. Ennek megfelelően az általuk forgalmazott valamennyi smink készítmény teljes egészében mentes az állatkísérletektől.

2019. október 16. 13:12

Brit Care kutyaeledel

A rohanó világ és a modernizáció nemcsak minket, embereket érint olykor negatívan, hanem házi kedvenceinket is. Korunk népbetegségei – a keringési- és szívpanaszok, a daganatos megbetegedések vagy a cukorbetegség – visszavezethetők a stresszes életmódra. Gyógyításuk pedig sajnálatos módon sok esetben nem lehetséges, vagy nagy költségekkel jár.

2019. október 15. 18:17

Lepd meg kedvesed egy egyedi ajándékkal az évfordulótokon!

Itt van lassan a megismerkedésetek évfordulója? Egy alkalom, ami más, mint a többi, és nem akarsz csak egy virággal vagy bonbonnal odaállítani? Ez egy nagyon dicséretes dolog, mivel a kapcsolatotok különleges, így egyedi és személyre szóló ajándékkal érdemes még emlékezetesebbé tenned! Mi megmutatjuk, hogy mit és honnan adhatsz az ilyen alkalmakra.

2019. október 15. 13:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44
online sportfogadás