Letölthető a Mozilla Thunderbird 2

Milkovits Gábor, 2007. április 20. 08:10
A Mozilla kiadta Thunderbird levelezőprogramjának megújult, 2-es verzióját, amely azonnal ingyenesen letölthető, magyar nyelvű változatban is.
Az új Thunderbird számos újdonságot kínál, mint például az e-mailek címkézhetősége, amellyel számos címkét előre be is lehet állítani, a partnernek vagy a témának megfelelően. Fontos változás a korábbi verziókhoz képest a program jobb személyre szabhatósága, ami az üzenetekhez tartozó egyedi sablonok kialakítását is lehetővé teszi, felhasználva ehhez a több száz elérhető és ingyen letölthető bővítményt, mind a funkciók, mind pedig a külső megjelenés terén. Praktikus újdonság még az e-mailek időrend szerinti oda-vissza keresését támogató megoldás, illetve az az ehhez kapcsolódó alkalmazás, amely külön mappába menti az ilyen kereséseket és a találatokat.

A mappák az új Thunderbirdben a korábbinál jóval rugalmasabban kezelhetők; külön gyűjthetők a kedvencek, a legutóbb megnyitottak, illetve az olvasatlan üzeneteket tartalmazók. Az üzenetek a hagyományos oldalsó oszlop helyett legördülő menüben is megjeleníthetők. A Mozilla emellett megerősített biztonsági megoldásokkal is ellátta a levelezőt, amely a vírusvédelmen és a spamszűrésen kívül a Firefox 2.0 böngészőn már bemutatkozott automatikus frissítésben is megnyilvánul.
Kulcsszavak: Mozilla

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az IT menedzserek nehezen birkóznak meg a digitális támadásokkal

A hálózati és endpoint védelem ágazatában globális vezető szerepet betöltő Sophos ismertette a The Impossible Puzzle of Cybersecurity felmérésének eredményeit. A felmérés arra mutat rá, hogy az IT menedzsereket elárasztják a minden irányból érkező digitális támadások és nehezen birkóznak meg a helyzettel a biztonsági szakértelem, a költségvetés és a korszerű technológia hiánya miatt. A felmérésben 3100 középvállalkozásokban dolgozó IT döntéshozó vett rész.

2019. július 15. 15:17

Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

2019. július 14. 11:27

Windows rendszerek elleni új támadást fedeztek fel az ESET szakértői

Az ESET szakemberei nemrégiben fedeztek fel és elemeztek egy új 0-day sebezhetőséget kihasználó programot (exploit), amely kelet-európai célpontok ellen irányult. Az exploit egy helyi jogosultságszint növelési sebezhetőséget használt ki a Microsoft Windows operációs rendszerekben. Az ESET azonnal jelentette a problémát a Microsoft biztonsági központjának, amely kivizsgálta a biztonsági rést és javítást adott ki.

2019. július 12. 13:08

A PEPCO anyacége is az Oracle Cloud platformot választotta

A PEPCO, a Poundland és a Dealz márkákat egyesítő Pepkor Europe vezető páneurópai kiskereskedelmi csoport az Oracle Cloudot választotta üzleti növekedésének támogatásához. A Pepkor a családok mindennapjaihoz szükséges ruházati és általános fogyasztási termékek, mint étel, egészségügyi és kozmetikai termékek forgalmazásával foglalkozik Európa szerte. Magyarországon a PEPCO kereskedelmi lánc 145 üzlettel van jelen.

2019. július 12. 11:34

Széfművészet, avagy útmutató a tökéletes adatvédelemhez

Napjainkban a vállalatok egyre több adattal gazdálkodnak, amelyek megfelelően hasznosítva jelentős üzleti előnyt jelenthetnek. Az adatokat azonban meg is kell védeniük, ami komoly kihívásokba ütközik, ha ezekre az információkra a szervezetek mindennapi működéséhez is szükség van. A Micro Focus szakértői szerint a formátummegőrző titkosítás nyújtja az ideális egyensúlyt a biztonság és a használhatóság között.

2019. július 10. 18:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A 4iG megvásárolja a T-Systems Magyarországot

2019. július 9. 11:43

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05
online sportfogadás