Letölthető a Mozilla Thunderbird 2

Milkovits Gábor, 2007. április 20. 08:10
A Mozilla kiadta Thunderbird levelezőprogramjának megújult, 2-es verzióját, amely azonnal ingyenesen letölthető, magyar nyelvű változatban is.
Az új Thunderbird számos újdonságot kínál, mint például az e-mailek címkézhetősége, amellyel számos címkét előre be is lehet állítani, a partnernek vagy a témának megfelelően. Fontos változás a korábbi verziókhoz képest a program jobb személyre szabhatósága, ami az üzenetekhez tartozó egyedi sablonok kialakítását is lehetővé teszi, felhasználva ehhez a több száz elérhető és ingyen letölthető bővítményt, mind a funkciók, mind pedig a külső megjelenés terén. Praktikus újdonság még az e-mailek időrend szerinti oda-vissza keresését támogató megoldás, illetve az az ehhez kapcsolódó alkalmazás, amely külön mappába menti az ilyen kereséseket és a találatokat.

A mappák az új Thunderbirdben a korábbinál jóval rugalmasabban kezelhetők; külön gyűjthetők a kedvencek, a legutóbb megnyitottak, illetve az olvasatlan üzeneteket tartalmazók. Az üzenetek a hagyományos oldalsó oszlop helyett legördülő menüben is megjeleníthetők. A Mozilla emellett megerősített biztonsági megoldásokkal is ellátta a levelezőt, amely a vírusvédelmen és a spamszűrésen kívül a Firefox 2.0 böngészőn már bemutatkozott automatikus frissítésben is megnyilvánul.
Kulcsszavak: Mozilla

IT ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az időtlen szépség a részletekben rejlik

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bemutatja az új Philips 279C9 LCD képernyőt, a 27 hüvelykes (68,47 cm) monitort, amely a legmagasabb termelékenység és a legjobb felhasználói élmény érdekében még a legambiciózusabb elvárásoknak is megfelel. A 279C9 modell kivételes dizájnja elnyerte az iF Design Award 2020 és a Red Dot winner 2020 díjakat.

2020. augusztus 13. 13:39

Kibervédelem egykor és ma: a gépek forradalma

A kétezres évek elején még főként vírusokkal és trójai programokkal támadták a vállalatokat a kiberbűnözők, de folyamatosan szélesedő repertoárjukban egyre szofisztikáltabb módszerek jelentek meg, köztük például az adathalászat. Ezért az informatikai rendszerek védelméről gondoskodó eszközöknek is lépést kellett tartaniuk a változásokkal. Így lett húsz év alatt a különálló elemző és monitorozó szoftverekből átfogó megoldás, amelyet ma már gépi tanulási képességek is támogatnak, hogy minden gyanús tevékenységre azonnal fény derüljön. A Micro Focus szakértői most bemutatják ezeknek az eszközöknek a teljes evolúcióját.

2020. augusztus 13. 09:41

Az Ericsson megkötötte századik kereskedelmi 5G szerződését

Az Ericsson a mai napon jelentős mérföldkőhöz érkezett az 5G hálózatok elindítása terén, amikor is aláírta a századik távközlési szolgáltatóval kötött kereskedelmi 5G szerződését. A 100 szerződés között 56 már üzemelő 5G hálózat található. Az Ericsson Magyarországon is megkötött már hasonló megállapodást, a Magyar Telekom kereskedelmi 5G hálózata az Ericsson harmincadik élő hálózatindítása volt a világon.

2020. augusztus 12. 16:41

Újfajta internetes csalásra figyelmeztet az OTP Bank

Újfajta internetes csalásra figyelmeztet az OTP Bank: a csalók Csányi Sándor, az OTP elnök-vezérigazgatójának nevével és arcképével visszaélve, helyenként hibás magyarsággal készült internetes hivatkozásokban kriptovalutával kapcsolatos szolgáltatásokat próbálnak népszerűsíteni. Az OTP Bank az ügyben büntetőfeljelentést tesz - közölte a pénzintézet hétfőn az MTI-vel.

2020. augusztus 10. 09:47

Chatbot funkcióval bővül az ÉletMentő applikáció és Siófokon indul az 5G

A Vodafone Magyarország Alapítvány és az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációja újabb funkcióval bővül. A chatbot gyorsabb és hatékonyabb segítséget nyújt a felhasználóknak, emellett kérdezz-felelek formában az elsősegélynyújtást is támogatja. 

2020. augusztus 7. 12:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Early Bird kedvezménnyel indul ‘Az Év Honlapja’ pályázat

2020. augusztus 13. 14:58

Az EU rendkívüli forrásokat biztosít a SZTAKI vezetésű nemzetközi COVID-projektre

2020. augusztus 13. 12:16

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39
online sportfogadás