Synergon-Cisco: újra rendszerintegrátori együttműködésben

forrás Prim Online, 2007. április 25. 10:06
A Synergon Informatika Nyrt,. és a Cisco Systems Magyarország Kft. két év után újrakötötte a rendszerintegrátori (1Tier) szerződését.
A pontosan két éve, 2005. áprilisában hatályon kívül helyezett 1Tier szerződést 2007. április 11-ei hatállyal újrakötötte a két fél. Ennek értelmében a legrégebbi Cisco Gold Partner ismét közvetlen rendszerintegrátori kapcsolatba lépett a Cisco-val.

„A Synergon menedzsmentje az elmúlt hónapokban kidolgozta a cég hosszútávú üzleti stratégiáját, melyben az informatikai hálózatok, és ezen belül is a Cisco-val való együttműködés kiemelt szerepet kap.”- mondta Deim László a Synergon partnerkapcsolati igazgatója.

Az új 1Tier szerződésnek köszönhetően még szorosabb együttműködés alakul ki a két vállalat kereskedelmi csapatai között, valamint a közös tervezés során meghatározott marketing, és technológiai fókuszterületek mentén. A 1Tier rendszerintegrátori együttműködés így komplexen hat  a jövőbeni meghatározó projektek sikerességére,

A Synergon, mint legrégebbi Cisco Gold Partner mindig nagy hangsúlyt fektetett arra, hogy a gyártó termékeivel kapcsolatos naprakész információkkal és szakértelemmel rendelkezzen. Ennek egyik objektív elismerése a Cisco által kiadott specializációs minősítés, amely a partnernek a hálózati szakma egy-egy részterületével kapcsolatos tudását ismeri el.
Kulcsszavak: Cisco-hu +céginfo Synergon

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Telekom székházba költözött a Deutsche Telekom IT Solutions

A Magyar Telekom Könyves Kálmán körúti irodaházába költözött május 30-án a Deutsche Telekom IT Solutions, a DT csoporton belüli szinergiák hatékonyabb kihasználása és a fenntarthatósági szempontok érvényesülése érdekében.

2023. június 9. 11:23

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39