ATEN bemutatta az idei év KVM újdonságait

forrás Prim Online, 2007. április 26. 12:23
Az ATEN kizárólagos disztribútorával, az AlphaSonic Kft.-vel közösen tartott sajtótájékoztatóján mutatta be az idei év kulcstermékeit. A vállalat termékei között találkozhattunk SOHO felhasználók számára tervezett KVM kapcsolóival és video eszközeivel, valamint a nagyvállalatok számára készült ALTUSEN termékcsalád tagjaival.
Az ATEN teljes KVM megoldások gyártásával és forgalmazásával foglalkozik világszerte, melyek mellett egyre nagyobb szerepet kapnak video eszközeik is. SOHO felhasználók számára tervezett KVM eszközeik több számítógép egy konzolról való kezelhetőségét teszik lehetővé, és az egyszerűséget, kompakt kialakítást képviselik. A nagyvállalati felhasználók számára készülő termékek az ALTUSEN márkanevet kapták, melyek fontos szerepet kaptak a sajtótájékoztatón és bemutatón.

Az ALTUSEN termékcsalád tagjai olyan nagy tudású rackszekrénybe szerelhető termékek, amelyekkel megvalósítható akár több számítógép vezérlése a világ másik végéről is. Bonyolult, több eszköz vezérlését megoldandó feladatok megoldására ajánlott.

GN0116 Guardian over the Net

A GN0116 lehetővé teszi, hogy a felhasználó az interneten keresztül bárhonnan figyelemmel kísérje, és szabályozza például a hőmérsékletet, páratartalmat, áramellátást, vagy észlelje a helyiségben levő füstöt, és ezáltal biztosítsa a létfontosságú IT rendszerek zavartalan működését. Azzal, hogy a termékkel egy rendszergazda és négy felhasználó dolgozhat, ez az eszköz többszörös távoli hozzáférést kínál maximális biztonságot és védelmet nyújtva.

PN9108 Power over the Net 8 port

A PN9108 Power over the Net olyan vezérlőegység, mely távoli irányítást biztosít nyolc AC csatlakozó aljzat számára TCP/IP csatlakozáson keresztül, engedélyezve az adminisztrátoroknak, hogy az interneten csatlakoztatott számítógépek minden egyes berendezésének az áramellátását és újraindítását irányítani tudja akkor is, ha a számítógép a világ másik végén van.

KN9180/9116 KVM over the Net

A KN9108/9116 over the net CPU switchek előlappal rendelkező KVM kapcsolók, melyek akár 16 szerver egy konzolról való irányítását is képesek megoldani. TCP/IP protokoll segítségével az internet kapcsolattal rendelkező KVM bárhonnan elérhető – a folyosóról, utcáról, vagy a világ másik végéről is. Ideális olyan hálózati adminisztrátorok számára, akiknek éjjel-nappal hozzá kell tudniuk férni a szerverekhez, legfőképpen kritikus műveletek esetén. A rendszer Windows, Java és web alapon érhető el.

A termékekről szóló további információ: www.aten.com, www.alphasonic.hu

Hálózat ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az MVM NET és a CETIN közösen tesztelte az 5G-t

Az MVM NET Zrt. és a CETIN Hungary Zrt. városi környezetben és agrárgazdaságban tesztelte, hogyan lehet gazdaságosan 5G hálózatot kiépíteni és működtetni olyan helyszíneken, ahol ezt az 5G alapú alkalmazások elterjedése, illetve az adatforgalom növekedése szükségessé teszi. A független, integrált infrastruktúra-szolgáltatók a teszt tapasztalatai alapján megállapították: fenntarthatósági és gazdaságossági szempontok miatt sok esetben a hálózatot célszerű egyetlen szolgáltatónak kiépíteni és üzemeltetni, majd azon több operátor számára szolgáltatást nyújtani.

2023. március 22. 17:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48