Bluetooth alapú, vezeték nélküli Hi-Fi berendezés

Széll Zoltán, 2007. április 29. 19:53
Az iSymphony új Hi-Fi berendezést vezetett be, amely falra szerelhető, vagy egymás tetejére helyezhető egységeket foglal magába. Az eszköz bármilyen Bluetooth vezeték nélküli modult tartalmazó berendezéshez csatlakoztatható, amely képes sztereó hangfolyamot továbbítani, vezeték nélkül.
A ’V1BLUEe’ csomag CD lejátszót, RDS vételre alkalmas FM vevőt, két 10W-os frontoldali hangfalat és 25W-os mélysugárzót tartalmaz. A központi egység USB kaput is magába foglal, amelyhez Flash meghajtók és MP3 lejátszók csatlakoztathatók. A készülék tartozéka még a 3 az 1-ben memóriakártya olvasó, amely az SD az MMC és Memory Stick kártyákon tárolt zeneszámok megszólaltatását is lehetővé teszi.

A Bluetooth A2DP (Advanced Audio Distribution Profile = fejlett hang-elosztó profil) támogatása megengedi a hang vezeték nélküli továbbítását a vezérlő készülékekhez, amelyek támogatják a Bluetooth AVRCP (Audio Video Remote Control Protocol = hang és kép távvezérlő protokoll) technológiát. Telefonok, számítógépek, vezeték nélküli zenelejátszók mind táplálhatják a V1BLUEe berendezést. A vezeték nélküli iPod dokkolló állomáson keresztül nem vezeték nélküli lejátszók is csatlakoztathatók. A rendszer a Bluetooth vezeték nélküli fejhallgatóhoz is szállítja a hangokat.

Az iSymphony szóvivője elmondta, hogy a V1BLUEe Hi-Fi berendezés júliusban lesz kapható kb. 250 angol fontért.
Kulcsszavak: Bluetooth zene

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ingyenesen letölthető teherautó mód funkció a Mio MiVue Drive 60 FEU LM navigációkhoz

Kamionosok, teherautósofőrök figyelem! A Mio szeptembertől a Mio MiVue Drive 60 FEU LM navigációi mellé Teherautó mód funkciót ajándékoz. 

2018. szeptember 28. 18:15

Egyre ritkábban kell "tankolni" az elektromos autókkal

Az újonnan forgalomba helyezett elektromos autók hatótávolsága tavaly átlagosan 300 kilométer volt, ami 10 százalékkal hosszabb, mint az előző évben. Ez az érték 2011-ben még 150 kilométer volt, s 2014-ben érte el a 200 kilométert. A szakértők előrejelzése szerint 2020-ban az újonnan forgalomba helyezett elektromos autók átlagosan legalább 400 kilométert lesznek képesek megtenni egyetlen töltéssel.

2018. szeptember 19. 10:12

Meghosszabbított garanciával kampányol a Mio

 A navigációiról és autós kameráiról ismert márka szeptember 1. és december 31. között 2 év helyett 3 év garanciával firgalmazza a Mio menetrögzítő kamerákat és navigációkat.

2018. szeptember 16. 14:36

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

No nem az ország élén, hanem az autókban. És pedál sem.  A Volkswagen a Genfi Autószalonban bemutatkozó I.D. VIZZION tanulmányában fogalmazta mega jövő egyéni mobilitásáról alkotott elképzelését. Elektromos hajtásrendszere különösen tisztává teszi e modellt a forgalomban, míg az automatizált vezetés biztonságossá és jóval kényelmesebbé avatja. Az I.D. VIZZION immár kormánykerék és látható kezelőelemek nélküli utastere az utazás és az időtöltés teljesen újszerű élményét kínálja.

2018. február 20. 13:25

Csúcskategóriás Mio autós eszközök hölgyeknek is

Csajos hétvége, meghitt romantikázás vagy mozgalmas családi vakáció? Nem muszáj a férfiakra bíznunk a vezetést, ha autóval indulunk útnak. Mi kell a gondtalan utazáshoz? Alapos felkészülés és néhány okoseszköz, amivel még könnyebbé és biztonságosabbá tesszük a többórás vezetést. A Mio legújabb, csúcskategóriás autós kamerái hasznos társaink lesznek a volán mögött. Kezdődhet a pihentető nyár!

2017. június 28. 12:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul az Év Internetes Kereskedője díj 2019

2019. február 21. 10:45

Christopher Mattheisen a Microsoft Magyarország új ügyvezető igazgatója

2019. február 18. 11:50

Bemutatkozik a Samsung 2019-es QLED TV kínálata

2019. február 15. 12:20

Minden eddiginél gyorsabb letöltési sebességet biztosít a Huawei új chipkészlete

2019. január 25. 11:21
cloudappsportal.com