Allround-szoftver grúz mobilszolgáltatónál

Kovács Attila, 2007. május 7. 17:03
A mobiltelefónia terén tevékenykedő, a távközlési szolgáltatók részére üzleti folyamatokat támogató szoftvermegoldásokat fejlesztő budapesti Allround Kft. két újabb sikeréről tájékoztatott ma Csókási Lilla, a cég marketing és értékesítési szakértője.
Az egyik a szoftverexport tevékenységgel kapcsolatos: az Allround megoldását választotta Grúzia vezető mobilszolgáltatója, a MagtiCom, a roaming elszámolási folyamatainak támogatására. A két fél képviselői a napokban írták alá a szerződést a mobil szolgáltatók közötti roaming elszámolást támogató szoftverrendszer szállítására vonatkozóan. Lakatos Gábor, az Allround marketing és értékesítési igazgatója elmondása szerint az újabb sikeres üzletkötés megerősíti az Allround világpiaci pozícióját a roaming szoftver megoldások területén. Az Allround termékei így világszerte már 16 országban támogatják a távközlési szolgáltatók üzleti folyamatait.

A másik hír: az Allround szervezésében, két éven belül immár másodszor Budapesten ülésezik a nemzetközi GSM szövetség roaming ajánlásokért felelős munkacsoportja. Nevezetesen a nemzetközi GSM szövetség  TADIG munkacsoportja május 22-24. között tartja fővárosunkban plenáris ülését. Az Allround a konferenciát követően egy önálló workshop keretén belül mutatja be a nemzetközi szakembereknek a legújabb GSMA szabványokra kiterjesztett megoldását, a RealXS-t. A szoftver a barangolások során elkövetett csalások felderítésében nyújt majd segítséget mobilszolgáltatóknak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38