VIVAnet szolgáltatások munkáltatói utalványra

forrás Prim Online, 2007. május 9. 12:04
Megállapodás született az ACCOR Services és a VIVAnet között: ezután a munkáltatótól kapott Ticket Web utalványokkal is lehet fizetni a VIVAnet internetes szolgáltatásaiért.
A munkáltatói adómentes juttatások egyre népszerűbb eleme az internet-előfizetés. A VIVAnet Kft. és az ACCOR Services megállapodásának köszönhetően a munkáltatók ezt a fajta juttatást is az utalványokra jellemző minimális adminisztrációval, átláthatóan, és a dolgozóknak a választás lehetőségét biztosítva kínálják.

Az ACCOR által nyújtott Ticket Web mind a munkáltatónak, mind a dolgozónak adó- és járulékmentes juttatást jelent, az utalványokkal a csatlakozás kiépítése és az internetkapcsolat folyamatos díjai is fedezhetők. Természetesen nem csak az új előfizetőknek áll rendelkezésére ez a fajta kedvezményes lehetőség, hanem a már meglévő VIVAnet-ügyfelek is áttérhetnek a Ticket Web rendszerére, vagyis az eddig adózott pénzből fizetett internetdíjaikat beépíthetik a munkáltatótól kapott kedvezményes juttatásokba. Ehhez természetesen meg kell állapodni a magánszemélyt alkalmazó céggel – de a Ticket Web rendszere egyértelmű előnyökkel jár a munkáltató számára is.
Kulcsszavak: VIVAnet ADSL DSL

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59