Megnyílt Bukarestben a CERF

forrás Prim Online, 2007. május 10. 11:10
Nagy Zsolt miniszter jelenlétében nyílt meg szerdán, Bukarestben, a tizenhatodik CERF konferencia és expo. A CERF-en a legújabb technológiákkal lehet megismerkedni, idén 650 vállalat képviselteti magát a kiállításon. A május 9. és 13. között zajló rendezvény helyszíne a bukaresti Romexpo.
„A CERF a román távközlési és információs technológiai ágazat legfontosabb rendezvénye. Évről évre egyre több a látogató, ez is jelzi, hogy az információ technológiai ágazat nemcsak gazdasági szempontból fontos, hanem a lakosság részéről is egyre nagyobb az érdeklődés a technikai újdonságok iránt – mondta megnyitóbeszédében Nagy Zsolt.
A romániai miniszter a megnyitót követően megtekintette a kiállítást, majd részt vett a Vodafone standjánál tartott sajtótájékoztatón, amelyen bemutatták a harmadik generációs telefonszolgáltatás előnyeit.
A kiállítással párhuzamosan konferencia is zajlik, melynek keretében üzletember-találkozókat, termék- és cégbemutatókat, valamint kerekasztal-beszélgetéseket is tartanak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás