Megnyílt Bukarestben a CERF

forrás Prim Online, 2007. május 10. 11:10
Nagy Zsolt miniszter jelenlétében nyílt meg szerdán, Bukarestben, a tizenhatodik CERF konferencia és expo. A CERF-en a legújabb technológiákkal lehet megismerkedni, idén 650 vállalat képviselteti magát a kiállításon. A május 9. és 13. között zajló rendezvény helyszíne a bukaresti Romexpo.
„A CERF a román távközlési és információs technológiai ágazat legfontosabb rendezvénye. Évről évre egyre több a látogató, ez is jelzi, hogy az információ technológiai ágazat nemcsak gazdasági szempontból fontos, hanem a lakosság részéről is egyre nagyobb az érdeklődés a technikai újdonságok iránt – mondta megnyitóbeszédében Nagy Zsolt.
A romániai miniszter a megnyitót követően megtekintette a kiállítást, majd részt vett a Vodafone standjánál tartott sajtótájékoztatón, amelyen bemutatták a harmadik generációs telefonszolgáltatás előnyeit.
A kiállítással párhuzamosan konferencia is zajlik, melynek keretében üzletember-találkozókat, termék- és cégbemutatókat, valamint kerekasztal-beszélgetéseket is tartanak.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2020 legújabb technológiai trendjei

Az utóbbi években olyan sebességgel fejlődött, változott a technológia, hogy mire kijön egy blog vagy poszt már szinte dobhatjuk is a kukába. Ez nyilvánvalóan elcsépelt, évek óta szajkózott mantra. Napjainkban azonban az embernek két lehetősége van: figyelmen kívül hagyja a körülötte rohanó, egyre sebesebben vágtató, világot vagy megpróbálja tartani a lépést.

2020. október 27. 08:19

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás