Közösségi portál a Pannontól

forrás Prim Online, 2007. május 14. 10:02
Hazánkban először wapon keresztül elérhető csoportos üzenőfal közösségi szolgáltatást indított a Pannon. A Mizu? népszerűségét mutatja, hogy pár hét alatt több mint kétezren regisztráltak a közösségi oldalon.
A Mizu? felhasználói megírhatják, hogy éppen mi történik velük, mi jár a fejükben és üzenhetnek a barátaiknak. A wapoldalon folyamatosan frissülve megjelenik minden felhasználó utolsó bejegyzése, illetve a felhasználók által megadott telefonszámok alapján a barátok bejegyzései olvashatóak a mobilon.

A program lehetőséget kínál más wapos szolgáltatások elérésére is, például napi horoszkóp, névnap, tőzsdeadatok. A szolgáltatás használatát kényelmessé teszi, hogy a regisztráció után a rendszer automatikusan azonosítja a visszatérő felhasználókat telefonszámuk alapján, így nem kell újra, minden belépéskor megadni az adatokat.

Hamarosan lehetőség lesz arra is, hogy a felhasználók egy SMS-ben meghívást küldjenek a még nem regisztrált barátaiknak. A szolgáltatás igénybevételéért a tarifacsomag szerinti adatforgalmi díjon felül egyéb díjat nem kell fizetni.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09