Kisebb iPhone a tömegeknek?

Milkovits Gábor, 2007. május 15. 08:47
Sajtóértesülések szerint az Apple olyan szabadalmi pályázatot nyújtott be az illetékes hivatalhoz, amely az ismert iPhone okostelefon kisebb és egyszerűbb verziójának tervét engedi sejtetni.
Szakemberek, elemzők és laikusok egy ideje valószínűsítik, hogy az Apple a rengeteg látványos funkcióval felruházott, és ennek megfelelően magas árú iPhone mellett hasonló megjelenésű, és szintén zeneközpontú, ám jóval egyszerűbb mobilkészülékeket is piacra dob a jövőben. Annyi bizonyos, hogy a rendkívül telített és igen éles versenyt diktáló mobilpiacon veszélyes egyetlen, ráadásul nem kifejezetten tömegtermékre alapozni, emellett pedig kézenfekvő példaként kínálkozik maga az iPod, amelynek ma már számtalan változata kapható.

Ötletes Apple-rajongók már elő is álltak az „iPhone Nano” és az „iPhone Shuffle” elképzelésével, amelyek természetesen csak találgatások; az Apple a hivatalos premier előtt gyakorlatilag soha nem nyilatkozik konkrét terveiről, így a képen szereplő kicsinyített iPhone verziók is hamisak.
Kulcsszavak: Apple mobiltelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Növekszik a használt mobilok népszerűsége, az Euronics is belép a piacra

A legújabb szériás okostelefonok helyett egyre nagyobb az érdeklődés a használt, de jó állapotban lévő, értékálló mobilok iránt. Az Euronics éppen ezért úgy döntött, belép a használt telefonok piacára: a webshopon már most megrendelhetőek a legújabb modellekhez képest kedvezőbb áron elérhető készülékek. Az első készletet a kifejezetten időtálló iPhone modellekből állította össze a cég.

2023. szeptember 20. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59