Kelemen László lett az "Év információbiztonsági újságírója"

forrás Prim Online, 2007. május 16. 08:21
A Hétpecsét Információbiztonsági Egyesület céljai között szerepel az információvédelem kultúrájának és ismereteinek magyarországi terjesztése. Ezen céllal összhangban 2006-ban megalapították az „Év információbiztonsági újságírója” címet. A beérkezett pályázatok értékelése után dr. Kelemen László, az IT-Security felelős szerkesztője veheti át az erkölcsi elismeréssel járó díjat az Egyesület május 16-i „XXVI. Információvédelmi Szakmai Fórum”-án. A nyílt pályázat értékelését az Egyesület rendes tagjaiból álló bíráló bizottság a szakmai fórumok résztvevők véleményei alapján  kialakított szempontrendszer alapján végezte.
Az idén második alkalommal meghirdetett az „Év információbiztonsági újságírója” címre 5 nagyon színvonalas pályázati anyag érkezett a május 2-i határidőig és az Egyesület rendes tagjaiból álló bíráló bizottságnak nehéz feladata volt az értékelések során. Végül dr. Kelemen László munkásságát választotta a bíráló bizottság a díjra érdemesnek.

Az  „Év információbiztonsági újságírója” cím nyilvános pályázat alapján került kiadásra. Az értékelést a bíráló bizottság a szakmai fórum látogatói által megismert és súlyozott szempontok alapján végezte. Szempontok között szerepelt – többek között - az ICT technológiai ismeretek, a publikációk naprakészsége, cikkeiben megjelenik-e az információbiztonság gazdasági és szervezeti hatásai.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12