Budapest ez első helyszíne a T-Mobile 2007-es electronic beats rendezvénysorozatának

forrás Prim Online, 2007. május 21. 16:54
A nemzetközi hírű R&B/soul énekes, Kelis a június 9-ei budapesti „electronic beats” fesztivál kiemelt sztárvendége olyan nagynevű előadók mellett, mint a chicagói Felix da Housecat, valamint a magyar  NEO, Hot X és Coyote.
A Budapestre immár másodszor visszatérő „electronic beats” Fesztivál az első állomása a nemzetközi, Európa több országára kiterjedő programsorozatnak. A már befutott sztárokat és kezdő előadókat felvonultató „Festivals and Live Specials” rendezvénysorozat minden programja telt házas. A magyarországi electronic beats fesztivál helyszíne idén a Syma Csarnok, ahol a rajongók az élő zenét DJ ütemekkel keverő, a legvégső zenei élményt adó előadásokat élvezhetnek.

Az ‘electronic beats’ – Advanced Music, Life and Style by T-Mobile – a T-Mobile nemzetközi életstílus programja, amely közelebb hozza a hasonló ízlésűeket a zenéhez, a művészethez, a divathoz.

A T-Mobile ‘electronic beats’ programsorozat együttműködő partnere a Sony Ericsson, a W880i Walkman telefonkészülékkel.
Kulcsszavak: zene T-mobile-hu

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20