USB minihűtő

Kiss Ádám Zoltán, 2007. május 21. 22:01
Nehéz olyan dolgot mondani, amit még nem kötöttek USB-re, a minihűtő mégis első a maga nemében.
Az USB kapu sikere minden várakozást felülmúlt, és ennek egyik fontos összetevője, hogy a kapun keresztül energiával láthatjuk el kisebb készülékeinket. A lámpák és töltők után a kevésbé logikus megoldások következtek, majd a hivatalnokok életét megkönnyíteni szándékozó minihűtő. Ez egy mindössze egyetlen, tipikus méretű alumíniumdobozos üdítő hűtésére képes készülék, mégis szinte azonnali sikerre számíthat.

A Brando terméke egyszerűen követi a legnépszerűbb hivatali igényeket, az automatából megvásárolt üdítőt tartja hidegen. Előnye, hogy semmilyen felhasználói ismeretet nem követel meg, egyszerűen rá kell csatlakoztatni egy USB kapura. Az elemeket sem tartalmazó eszköz 5 perc alatt képes 8,5 Celsius-fokra hűteni egy üdítőt, tehát viszonylag gyors, pedig mindössze 19,4x9x9cm méretű, és alig több egyharmad kilónál. A megfelelő technokinézet miatt még egy teljesen funkciótlan, de szórakoztató belső LED-et is tartalmaz, kinyitáskor ez kigyúl, mint az otthoni hűtő lámpája. A termék 30 dolláros árával nem éppen filléres tétel, de nem is megfizethetetlen, és a technika megszállottjai között gyors sikerre számíthat.
Kulcsszavak: újdonság USB

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Galaxy Buds2 Pro fejlesztéssel támogatja a hallási nehézséggel élőket a Samsung

A Digitális Akadálymentesség Világnapja alkalmából a Samsung elkötelezte magát amellett, hogy a Galaxy Buds2 Pron elérhető, továbbfejlesztett Környezeti Hang funkció segítségével a nagyothallók számára is élvezhetővé tegye az őket körülvevő világ hangjait. Akár zenehallgatásról van szó, akár a környezetre kívánunk hangolódni – vagy épp kizárni azt –, az eszköz igényre szabottan kínálja a kiváló hangzást. 

2023. május 26. 11:24

Már előrendelhetők az LG 2023-as OLED evo és QNED tévéi

Az LG idei tévémodelljei között egészen változatos formaterveket és funkciókat találhatunk. Vannak kimondottan játékhoz ajánlott, jelentősen megnövelt fényerejű készülékek, de a kínálatban megtalálható a falhoz illeszkedő, műalkotásra emlékeztető, minimalista kialakítású modell is. A továbbfejlesztett processzorokkal a készülékek új szintre léptek mind a képi megjelenítés, mind a hangzás terén. Az LG limitált ideig az előrendelésben résztvevő modellek mellé most ajándék hangprojektort is kínál.

2023. május 24. 12:45

CES 2023,2024 és a többi: innováció egész évben

Messziről indítja gondolatait amerikai tudósítónk, Laszlo Horvath, aki még nem írta ki magából az év elejei CES-élményeket, amiket a folyamatosan érkező hírlevelek is folyamatosan frissítenek. A sivatagi eső vagy a nyárson körbekínált hús mind elvezetnek a technológiához, ami a egyrészt a CES-nek központi témája, másrészt (s egyben) a környezete is. Az írás hosszú, javasoljuk olvasóinknak döljenek hátra, és élvezzék! 

2023. május 22. 22:25

Kiváló minőségű RGB-s gamer mikrofon a The G-Labtól

The G-Lab kiváló minőségű RGB-s mikrofonja, a K-Mic Natrium már elérhető Magyarországon. A mikrofon ideális választás játékhoz, streaminghez és podcastok készítésehez egyaránt. Az RGB világítás testre szabható, így könnyedén kedved szerint állíthatod a fényeket.

2023. május 21. 13:27

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01