Klasszikus mobiltelefon a Nokiától

Kovács Attila, 2007. május 23. 20:08
A Nokia bemutatta az új Nokia 3109 classic mobiltelefont, amely szolgáltatáskínálatával és bővíthető memóriával segíti a hatékony, megbízható és zavartalan kommunikációt. A Nokia 3109 classic várhatóan még ebben a negyedévben  kapható lesz.
A Nokia 3109 classic kiegyensúlyozott szolgáltatáscsomagot kínál az egyszerűséget és a jó ár-érték arányt kereső fogyasztók és vállalatok számára. A munkahelyi használatra is megfelelő Nokia 3109 classic lehetőséget nyújt a melléklettel érkező e-mailek kezelésére, a naptárat és teendők listáját pedig USB-kapcsolaton keresztül szinkronizálja a személyi számítógéppel. A Nokia 3109 classic memóriája mikroSD-kártyával 2 Gbájtra bővíthető.

A Nokia 3109 classic használhatóságát a bővíthető, 2 000 nevet tartalmazó telefonkönyv, a nagy billentyűzet és a 256 ezer színárnyalatot megjelenítő kijelző fokozza. Hagyományos megjelenése és ismerős Nokia menüje még inkább megkönnyíti használatát. A Nokia 3109 classic tervezésénél a tartósságot és a megbízhatóságot tartották szem előtt, így a készülék masszív felépítésű, akkumulátora pedig akár négyórányi beszélgetést és 16 napos készenlétet is lehetővé tesz.

A Nokia 3109 emellett a további szolgáltatásokat tartalmazza:
  • Beépített kihangosító
  • Szervező naptárral, teendőkkel és notesszel
  • PC Suite programcsomag USB és Bluetooth csatlakozással
  • Zenelejátszó
  • E-mail kliens mellékletek kezelésével
Kulcsszavak: mobiltelefon Nokia

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Teljesen automatizált mobilparkolásra állt át a Westend

A hazai bevásárlóközpontok közül elsőként a Westend tette lehetővé a teljesen automatizált, okos mobilitási megoldásokkal bővített parkolás lehetőségét. Mostantól nincs szükség sem papíralapú parkolójegyre, sem aprópénzre, csupán indulás előtt egy egyszeri, gyors applikációs regisztrációt kell teljesíteni. 

2022. május 16. 13:52

A világ első valódi optikai zoom objektívjével érkezik a Sony Xperia 1 IV

A Sony bejelentette az új Xperia 1 IV okostelefont, amelyet kifejezetten azok számára fejlesztettek ki, akik a legmodernebb okostelefon-technológiára vágynak, beleértve a csúcsminőségű képalkotást, a magasabb szintű játékképességet és az erős hangfunkciókat, mindezt egy kompakt és modern kialakításban ötvözve.

2022. május 12. 17:00

Pehelykönnyű okostelefon nagy kapacitású akkumulátorral

A Sony bejelentette az új Xperia 10 IV okostelefont, amelyet a nagyméretű akkumulátor koncepciója nyomán fejlesztettek ki a Sony egyedülálló technológiáinak integrálásával, mindezt ultrakönnyű, kompakt kialakításban. Az Xperia 10 IV egy kivételes középkategóriás mobiltelefon, melynek tervezése során a javított teljesítmény, a minőség és a hordozhatóság volt szem előtt.

2022. május 12. 16:26

A Rakuten Viber aláírja az EU magatartási kódexét

A Rakuten Viber aláírja az EU által elfogadott felhasználói útmutatóját, ezzel is elkötelezve magát az EU-ban a gyűlöletbeszéd online terjedésének megelőzése mellett. 2022. május 10-én Idit Arad, a Rakuten Viber vezető jogtanácsosa – aki a vállalat "adatvédelmi őre" – Brüsszelben csatlakozik Didier Reynders európai igazságügyi biztoshoz, hogy szignózza a megállapodást. 

2022. május 11. 14:59

A Telekom újra az első helyen a mobileszközök online értékesítésében

2021-ben – immár negyedik éve – újra a Magyar Telekom webshopjából rendeltek összességében a legnagyobb értékben mobiltelefont és tabletet a magyar nyelvű webáruházak közül. A teljes online kiskereskedelmi piac 2,3 százalékát tudhatja magáénak a Telekom, amivel az ötödik legnagyobb hazai online szereplőnek számít – derül ki a GKID (korábbi nevén GKI Digital) piacelemzéséből. 

2022. május 5. 15:28

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24