Klasszikus mobiltelefon a Nokiától

Kovács Attila, 2007. május 23. 20:08
A Nokia bemutatta az új Nokia 3109 classic mobiltelefont, amely szolgáltatáskínálatával és bővíthető memóriával segíti a hatékony, megbízható és zavartalan kommunikációt. A Nokia 3109 classic várhatóan még ebben a negyedévben  kapható lesz.
A Nokia 3109 classic kiegyensúlyozott szolgáltatáscsomagot kínál az egyszerűséget és a jó ár-érték arányt kereső fogyasztók és vállalatok számára. A munkahelyi használatra is megfelelő Nokia 3109 classic lehetőséget nyújt a melléklettel érkező e-mailek kezelésére, a naptárat és teendők listáját pedig USB-kapcsolaton keresztül szinkronizálja a személyi számítógéppel. A Nokia 3109 classic memóriája mikroSD-kártyával 2 Gbájtra bővíthető.

A Nokia 3109 classic használhatóságát a bővíthető, 2 000 nevet tartalmazó telefonkönyv, a nagy billentyűzet és a 256 ezer színárnyalatot megjelenítő kijelző fokozza. Hagyományos megjelenése és ismerős Nokia menüje még inkább megkönnyíti használatát. A Nokia 3109 classic tervezésénél a tartósságot és a megbízhatóságot tartották szem előtt, így a készülék masszív felépítésű, akkumulátora pedig akár négyórányi beszélgetést és 16 napos készenlétet is lehetővé tesz.

A Nokia 3109 emellett a további szolgáltatásokat tartalmazza:
  • Beépített kihangosító
  • Szervező naptárral, teendőkkel és notesszel
  • PC Suite programcsomag USB és Bluetooth csatlakozással
  • Zenelejátszó
  • E-mail kliens mellékletek kezelésével
Kulcsszavak: mobiltelefon Nokia

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Exkluzív betekintést adnak három hősies hivatás munkájába a HUAWEI P60 Pro-val készített fényképek

Magyar fotográfusokkal együttműködve különleges mobilfotó-sorozattal mutatja be az éjszaka hétköznapi hőseinek életét a Huawei. A Huawei P60 Pro okostelefonnal készített képek exkluzív betekintést adnak három olyan hivatás – kutató-mentők, tűzoltók, polgárőrök – képviselőinek életébe, akik éjszakánként mások biztonságáért, nyugalmáért dolgoznak, akkor is készenlétben állva, amikor a többség az időt pihenéssel, alvással tölti. 

2023. június 7. 20:41

Divatfotózás a HONOR csúcskategóriás készülékével

A fotózás a kezdetektől fogva a divatipar elengedhetetlen része. A folyamatosan változó trendeket és stílusokat ugyanis meg kell örökíteni, elvégre meghatározzák az egyes korszakokat. A fotótechnológia fejlődése jelentős szerepet játszott a divatfotózás alakulásában is, exkluzív művészeti formából a személyes stílus médiumává alakítva azt. A HONOR Magic5 Pro egy forradalmi okostelefon, amely új szintre emeli a fotózást. Egy olyan eszköz a divatrajongók számára, amely ideális hogy, segítségével felfedezzék és kiaknázzák kreatív lehetőségeiket.

2023. június 7. 15:54

Korlátlan belföldi mobilinternetet kínál az új Mobilnet XXL díjcsomag

A megnövekedett adatigényekre reagálva megújítja hordozható eszközökhöz is használt, csak mobilinternetet biztosító SIM-kártyákhoz tartozó lakossági hordozható mobilinternet portfolióját a Vodafone Magyarország. A szolgáltató új díjcsomagja, a korlátlan belföldi adatkeretet kínáló Mobilnet XXL a Mobilnet Start+, a Mobilnet Medium+ és Mobilnet 150 GB csomagokat váltja. 

2023. június 4. 12:20

Vadonatúj, trendi színekben érkezik a megújult Nokia 2660 Flip

Húzd jobbra a valóságot a vadonatúj, Pop Pink és Lush Green színekben is elérhető Nokia 2660 Flippel. A már jól ismert, élénk színekben újragondolt készüléket a Z és Y generáció hirtelen megugró érdeklődése hívta életre, akik a saját mentális egészségük érdekében egyre többen választják a Flipet, hogy korlátozzák az okostelefonjuk képernyője előtt töltött idejüket.*

2023. június 2. 09:54

Mobiltelefonokon érkezik a bankolás jövője

A következő évtizedben az Y és a Z generáció válnak a bankok legfontosabb célcsoportjaivái, mivel várhatóan közel 70 billió dollárnyi vagyon száll rájuk szüleiktől. Mit jelent ez a bankszektor számára? Először is azt, hogy gyorsan kell digitalizálódnia. Az újabb generációk szülöttei számára a mobiltelefonok kiemelt fontossággal bírnak: gyors, kényelmes és könnyen navigálható hozzáférést szeretnének a szolgáltatásokhoz. Mivel az Y és a Z generáció közel fele online szeretne hozzájutni a szükséges információkhoz, a banki szolgáltatások iránti elvárásaik eltérnek a szüleikétől.

2023. május 31. 12:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39