Magyar szakembereket keres a Crytek játékfejlesztő cég

forrás Prim Online, 2007. május 24. 12:11
A Crytek GmbH, a legnagyobb független német játékfejlesztő cég májusban megnyitja budapesti fejlesztőstúdióját. A döntés hátterében a Crytek fejlesztési és bővítési stratégiája áll, melynek keretében saját CryENGINE 2 technológiájukat és játékaik műfaji sokrétűségét kívánják a hazai szakemberek segítségével bővíteni.
„Az elmúlt két évben több szempontot és helyszínt is mérlegeltünk, és végül egy budapesti stúdió létrehozása mellett döntöttünk. Magyarországon rengeteg képzett és tapasztalt játékfejlesztő érhető el helyben” – nyilatkozta Avni Yerli, a Crytek ügyvezető igazgatója.

A Crytek a népszerű Far Cry játék alkotója, mely jelenleg az Electonic Artsszal együttműködésben dolgozik a Crysis fejlesztésén. A Crysis egy teljesen új, izgalmas FPS (First Person Shooter) játék, mely valódi újdonságokkal kecsegtet a stílus kedvelői számára.

A CryENGINE 2 a Crytek saját fejlesztésű technológiája, mely a lehető legvalósághűbb környezetet biztosítja a játékoknak, látványos különleges effektusokkal, fizikai játékmotorral.
Kulcsszavak: játék +céginfo

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Több millió termék egyetlen webáruházban

A GKI Digital becslése szerint már több mint 4500 hazai vállalkozás érdekelt valamelyik hazai vagy akár nemzetközi online piactéren. Az általuk realizált online forgalom pedig csak tavaly elérte a nettó 12 milliárd forintot. Magyar kereskedők körében az eMAG Marketplace platformja a legnépszerűbb.

2019. október 15. 18:42

Virtuális valóság – Egy új valóság a turizmus ágazatban?

Az utóbbi évek technológiai és kereskedelmi fejlesztései következtében egyre időszerűbb kérdés, hogy vajon a virtuális valóság (virtual reality, VR) milyen hatással lesz a különböző iparágakra. Az utazási ágazat esetében például az előrejelzések rendkívül széles palettáját látjuk: a divatos technológiai fogástól az iparág létét veszélyeztető fenyegetésig terjed a spektrum. 

2019. október 15. 16:59

A Széllessáv Világfórumon debütál a Zyxel MPro Mesh megoldása

A tajvani Zyxel ma bejelentette, hogy a WiFi 6 portfolióját egy teljesen új menedzselt vezeték nélküli megoldással bővíti ki. Az MPro Mesh-re keresztelt jellemző mellett a 10G PON is megjelenik az eszközökben, így a szolgáltatók kiaknázhatják a hálózatukban rejlő teljes potenciált, és multi-gigabites kapcsolatot nyújthatnak ügyfeleiknek. A megoldást a ma induló amszterdami Szélessáv Világfórumon (BBWF) mutatják be.

2019. október 15. 14:09

Az EIT megerősíti a kreatív és kulturális ágazatokat

Az európai kreatív és kulturális ágazatok megerősítését jelentik be az INNOVEIT-en, az Európai Innovációs és Technológiai Intézet éves fórumán. Az innovátorok összefognak a vállalkozókkal, a befektetőkkel és a politikai vezetőkkel, hogy legyőzzék a társadalmi kihívásokat és új munkahelyeket teremtsenek Európában.  

2019. október 15. 12:50

Néhány szektorban csökkenni kezdett a munkaerőhiány

A munkaerőpiacon megjelent új hirdetések, és az állásra jelentkezések számai arra utalnak, hogy egyes szektorokban az eddig jellemző munkaerőhiány csökkenni kezdett – derül ki a Profession.hu harmadik negyedéves összeállításából. Emellett jól látható, hogy a nyári szezonban a vendéglátásé volt a főszerep; megugrott az álláshirdetések száma és az ígért jövedelmek szintje is.

2019. október 15. 11:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás