DocAge: új, hazai elektronikus iktató és archiváló rendszer

forrás Prim Online, 2007. május 25. 17:04
A napokban piacra dobott iktatórendszer számos tekintetben újszerűen közelíti meg a dokumentumkezelést. A Budapest Mikroelektronika Zrt. célja a termékkel az volt, hogy a lehető legrövidebb időn belül (néhány nap alatt) beilleszthető legyen a vállalat folyamataiba. A megvalósítás során törekedtek arra, hogy könnyen kezelhető felülettel rendelkezzen, és a beállításához ne legyen szükség komoly informatikai ismeretekre, de ennek ellenére akár egy nagyvállalat dokumentumkezelési problémáira is megoldást nyújtson.
A fejlesztett termék a napjainkban elterjedő SOA (szolgáltatásorientált architektúra) nyílt, szabványos technológiára épülő webszolgáltatásra épül, és a felhasználók egy rendkívül könnyen elsajátítható felhasználói felületen dolgozhatnak. Biztosítja, hogy a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók csupán egy böngésző programot használva intraneten és akár biztonságos internetkapcsolaton keresztül távolról is megtekinthessenek és importáljanak dokumentumokat.

A termék integráns részét képezi egy nagy biztonságú, adatmentéssel rendelkező szerver, amely "black-box"-ként illeszthető a vállalati rendszerekhez. Ez különösen olyan helyeken előny, ahol nincs napi rendszergazdai támogatás.

A megrendelést követő rövid konzultációs időszak alatt a cég előre elkészített űrlapok segítségével felméri vagy akár el is készíti a cég iratkezelési szabályzatát, majd ezt implementálva szállítja le rövid időn belül a teljes DocAge rendszert.

A DocAge termék a legkorszerűbb Microsoft technológiákra épül. Kihasználja a fejlesztési eszközökben rejlő lehetőségeket és beépülve az irodai alkalmazásokba, egyszerűvé teszi az iktató és archiváló rendszer használatát.
Kulcsszavak: dokumentumkezelés

Infogazdaság ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összefog az ABB és a Contro-Net

Az ABB és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó régi értékesítési partnere, a magyarországi székhelyű Contro-Net Kft. (Contro-Net), közösen kínál teljesen integrált, költséghatékony megoldást az ESAB móri száraz és nedves porkeverő üzemei számára. Az ESAB világviszonylatban vezető helyet tölt be a hegesztő- és vágóberendezések, valamint a hegesztőanyagok előállításában. 

2022. július 3. 11:39

Új cégtársak a PwC Magyarország vezetői között

A PwC Magyarország örömmel jelenti be két új cégtárs kinevezését. A könyvvizsgálati üzletágat 2022. július 1-jétől Sávoly-Hatta Anita és Halmosi Gábor erősíti partneri pozícióban.

2022. július 3. 10:11

Elégedettebbek a magyarok a digitális munkahelyeken

A DreamJobs állásportál friss kutatása szerint a magyar munkavállalók kétharmada már a pandémia előtt is használt digitális megoldásokat feladatai teljesítésére. Kiderült, hogy minél nagyobb egy vállalat mérete, annál több területen élnek online eszközökkel, és minél több ilyen módszer áll a dolgozók rendelkezésére, annál vonzóbbá válik a munkahelyük. A digitális felületek használata alig okoz gondot a mindennapokban, ráadásul összetartóbb és gyorsabban dolgozó csapatok alakultak ki alkalmazásukkal. Az egyéni tapasztalatokban is jól teljesítenek az internetes megoldások; úgy a munkavégzés hatékonyságában, mint a személyes kapcsolatok és bizalom kialakításában.

2022. július 1. 15:19

A webáruházak sikere múlhat a futárcégen

Mivel a vásárlók számára a szállítás gyorsasága és a biztonság egyaránt fontos szempontok az online vásárlásnál, a webáruházak sikerében meghatározó lehet, hogy milyen futárszolgálatot választanak. A több ezer hazai webáruházzal dolgozó Packeta szakemberei hét pontban foglalták össze, mire érdemes figyelnie egy online kereskedőnek az automatahálózattól a mobilapplikációig.

2022. július 1. 13:55

Egyszerűbbé válik a magyar cégek számára Angliába utalni

A Brexit után a magyar vállalatoknak is nehezebb lett az Egyesült Királysággal történő kereskedelem nem csupán logisztikai, hanem pénzügyi szempontból is. Pedig az EU-ból való kilépés ellenére jelentősen élénkült a két ország közötti gazdasági kapcsolat, ahogy megnőtt a pénzügyi átutalások volumene is. 2021-re 3,61 milliárd fontra nőtt a hazai cégek exportja, és 1,52 milliárd fontra nőtt a szigetországból érkező import volumene. 

2022. július 1. 12:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24