MP3-lejátszó dokkolós mosógép

Genda Csongor Zoltán, 2007. május 29. 19:34

Külföldi szakmai magazinok arról számoltak be, hogy az LG mérnökei megálmodtak egy olyan mosógépet, amelynek tetején helyet kapna egy MP3-playerek befogadására alkalmas bázisállomás.

Jelenleg médialejátszó-kiegészítők és dokkolók egész sora kapható a piacon, és szó ami szó, ezek némelyike igencsak elmés termék, azonban az LG ezeket is felülmúlja, és előrukkolt a hordozható zenelejátszó készülékekkel kommunikáló mosógép ötletével. Az elektronikai konszern még 2006 nyarán nyújtotta be az amerikai szabadalmi hivatalnál kérelmét az MP3-lejátszó dokkolóval ellátott mosógép tervének a levédésére. A leírás szerint a háztartási gép felső részében kialakított rekeszbe lehetne behelyezni az iPod-hoz hasonló készülékeket, a zeneszámok címeit pedig egy apró kijelző mutatná. Természetesen két hangszóró is helyet kapna a mosógépen, azonban azok teljesítményére vonatkozó információval nem szolgál a dokumentum.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy az LG mikor építi meg zeneközpontú mosógépét, ám minden bizonnyal nagy érdeklődésre tarthat majd számot a különös, hibrid háztartási gép.

Kulcsszavak: újdonság LG

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

MTD főtengelyek kertészeti munkagépekhez

Az amerikai székhelyű MTD Products a kültéri eszközök piacán vált világhírű vállalattá, többek között a kiváló minőségű kertészeti gépek gyártásának köszönhetően. A cég versenyképességét és termékeinek megbízhatóságát bizonyítja, hogy a legfőbb vetélytársai között megtalálható a John Deere, a Stihl és a Husqvarna egyaránt. 

2019. október 15. 18:40

Már árulják a Honor új aktivitásmérő karkötőjét

Magyarországra is megérkezett a Honor Band 5 aktivitásmérő karkötő. A készülék akár 14 napig is bírja egy feltöltés mellett, 0,95”-es AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható a Honor Clock Face Store-on keresztül.*

2019. október 7. 11:35

3 év garancia az év végéig vásárolt Mio autós kamerákra és navigációkra

Újra akcióban a Mio: az autós kamerák és navigációk vezető gyártója év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. December 31-ig 2 év helyett 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a népszerű Mio menetrögzítő kamerákat és Mio Spirit navigációkat.

2019. szeptember 30. 10:19

Az Everlast bokszmúltja előtt tiszteleg a legújabb G-Shock

Már hazánkban is elérhető a Casio új limitált szériás karórája, amely a legendás bokszmárka, az Everlasttal történő együttműködés révén született meg. A strapabíró óráiról ismert japán óramárka és a sport- és bokszfelszereléseket gyártó cég közös modellje a GBA800EL-4A típusszámot viseli. 

2019. szeptember 27. 16:01

Az új EVOLVEO robotporszívókkal megoldódik a mindennapi takarítás problémája

Két új robotporszívóval jelentkezett az EVOLVEO a mindennapi takarítás megkönnyítésére. A Robotrex H6 és H9 porszívók mindegyike rendelkezik a robotporszívóktól elvárható funkciókkal, sőt a H9 WiFi kapcsolattal is rendelkezik és egy mobilapplikáción keresztül is irányítható. 

2019. szeptember 27. 11:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás