LAN parti ProCurve infrastruktúrán

forrás Prim Online, 2007. május 30. 18:13

A ProCurve Networking by HP és a World Cyber Games (WCG) nemrégiben jelentette be, hogy a ProCurve lett a World Cyber Games hálózati infrastruktúrájának a hivatalos szállítója. A WCG-t tekintik a világ legnagyobb videojáték-versenyének, a világ számos helyszínén egy évig zajló online és offline rendezvényeken több mint 1,3 millió versenyző vett részt több mint 70 országból 2006-ban.

Ebben az évben a ProCurve fogja telepíteni és üzemeltetni a WCG 2007 hálózati infrastruktúráját a Seattle-ben október 3-7. között a Qwest Fieldben rendezett nagydöntőn, illetve két regionális bajnokságon, a június 22-24-én a Mexikó-i Cancúnban és az augusztus 2-5-én Szingapúrban rendezett versenyen.

"Amikor a játékokat több millióan kísérik figyelemmel az interneten, és milliszekundumnyi időkülönbségek döntenek a játékosok győzelméről vagy vereségéről, a ProCurve nagy teljesítményű és megbízható hálózata komoly előnyt jelent majd a WCG számára” - mondta John McHugh alelnök, a ProCurve Networking by HP vezérigazgatója

2007-től 2009-ig a ProCurve fogja tervezni és kiépíteni a biztonságos hálózati környezetet a WCG éves nagydöntőjéhez és három regionális bajnoksághoz. Ezenkívül a ProCurve fogja szállítani a hálózatot a WCG sajtóközpontja számára, valamennyi versenyzői számítógéphez a versenyzónában és a szponzorok területén.

Az 2006-os, az olaszországi Monzában rendezett WCG nagydöntők szervezői úttörő munkát végeztek, mert ez volt az első, élő, műholdas közvetítésű e-sport esemény, amelyen a verseny alakulását 24 millióan kísérték figyelemmel szerte a világon.

Kulcsszavak: HP játék ProCurve

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új tagokkal bővült a G-Shock női karóráinak választéka

A Casio bemutatta a G-Shock márka legújabb ütésálló karóráit. A kompakt, analóg-digitális számlappal rendelkező karórák a nőiességet ünneplik és rózsaarany (ú.n. rose gold) színben tündökölnek. Mint ismeretes ez az árnyalat eredetileg az ékszereknél jelent meg, de ma már a karórákon is hódít. 

2023. október 1. 13:36

A Continental gumiabroncsa nyerte el a Swiss Automotive Show 2023-as innovációs díját

A Continental eddigi legfenntarthatóbb gyártású gumiabroncsa, az UltraContact NXT nyerte meg a „Fenntartható fejlődés/környezetvédelem” kategóriát a hatodik Swiss Automotive Show-n. 

2023. szeptember 29. 09:54

A BenQ új gamer projektorai példátlan részletgazdagságot nyújtanak a játékosoknak

A BenQ, a világ vezető DLP 4K projektormárkája, és a digitális életmód eszközök innovátora két vadonatúj 4K HDR okosprojektort hozott a piacra Európában az AAA konzolos játékokhoz, amelyeket arra optimalizáltak, hogy a játékosok példátlan szintű in-game audiovizuális részletekben merülhessenek el otthonuk bármely helyiségében.

2023. szeptember 28. 19:40

Megérkezett Magyarországra a csúcstechnológiát és a divatot ötvöző HUAWEI WATCH GT 4

Már Magyarországon is kapható a Huawei legújabb okosórája, a kifinomult dizájnnal, illetve innovatív egészségügyi- és fitnesz funkciókkal felszerelt HUAWEI WATCH GT 4. Az új okosóra számos technológiai újítással járul hozzá az egészségfigyeléshez: a szívverés szabályosságának mérésétől a részletes pulzus-elemzésen át a pitvarfibrilláció kockázatának észleléséig még átfogóbb információkat ad a szív egészségéről.*  Emellett az okosóra már alvás közbeni légzésfigyelésre és kalóriakezelésre is képes. Az órát a nagyközönség október 7-én délelőtt személyesen is megtekintheti a MediaMarkt budaörsi áruházában. 

2023. szeptember 28. 14:19

Új Xiaomi AIoT eszközök a nemzetközi piacokon

A Xiaomi bemutatta legújabb csúcstechnológiás okoseszközeit, köztük a Xiaomi Watch 2 Pro okosórát és a Xiaomi Smart Band 8 okoskarkötőt. Az új eszközöket úgy tervezték, hogy könnyen összekapcsolhatók legyenek a nemrégiben bemutatott okostelefon-termékcsalád, a Xiaomi 13T készülékeivel. Az új, innovatív termékek az egészségi állapot és a sportteljesítmény folyamatos nyomonkövetésével, változatos kényelmi és hatékonyságnövelő szolgáltatásokkal épülnek be felhasználóik mindennapjaiba.

2023. szeptember 27. 15:47

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38