LAN parti ProCurve infrastruktúrán

forrás Prim Online, 2007. május 30. 18:13

A ProCurve Networking by HP és a World Cyber Games (WCG) nemrégiben jelentette be, hogy a ProCurve lett a World Cyber Games hálózati infrastruktúrájának a hivatalos szállítója. A WCG-t tekintik a világ legnagyobb videojáték-versenyének, a világ számos helyszínén egy évig zajló online és offline rendezvényeken több mint 1,3 millió versenyző vett részt több mint 70 országból 2006-ban.

Ebben az évben a ProCurve fogja telepíteni és üzemeltetni a WCG 2007 hálózati infrastruktúráját a Seattle-ben október 3-7. között a Qwest Fieldben rendezett nagydöntőn, illetve két regionális bajnokságon, a június 22-24-én a Mexikó-i Cancúnban és az augusztus 2-5-én Szingapúrban rendezett versenyen.

"Amikor a játékokat több millióan kísérik figyelemmel az interneten, és milliszekundumnyi időkülönbségek döntenek a játékosok győzelméről vagy vereségéről, a ProCurve nagy teljesítményű és megbízható hálózata komoly előnyt jelent majd a WCG számára” - mondta John McHugh alelnök, a ProCurve Networking by HP vezérigazgatója

2007-től 2009-ig a ProCurve fogja tervezni és kiépíteni a biztonságos hálózati környezetet a WCG éves nagydöntőjéhez és három regionális bajnoksághoz. Ezenkívül a ProCurve fogja szállítani a hálózatot a WCG sajtóközpontja számára, valamennyi versenyzői számítógéphez a versenyzónában és a szponzorok területén.

Az 2006-os, az olaszországi Monzában rendezett WCG nagydöntők szervezői úttörő munkát végeztek, mert ez volt az első, élő, műholdas közvetítésű e-sport esemény, amelyen a verseny alakulását 24 millióan kísérték figyelemmel szerte a világon.

Kulcsszavak: HP játék ProCurve

Fogyasztói elektronika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

MTD főtengelyek kertészeti munkagépekhez

Az amerikai székhelyű MTD Products a kültéri eszközök piacán vált világhírű vállalattá, többek között a kiváló minőségű kertészeti gépek gyártásának köszönhetően. A cég versenyképességét és termékeinek megbízhatóságát bizonyítja, hogy a legfőbb vetélytársai között megtalálható a John Deere, a Stihl és a Husqvarna egyaránt. 

2019. október 15. 18:40

Már árulják a Honor új aktivitásmérő karkötőjét

Magyarországra is megérkezett a Honor Band 5 aktivitásmérő karkötő. A készülék akár 14 napig is bírja egy feltöltés mellett, 0,95”-es AMOLED Full Colour érintőképernyője pedig személyre szabható a Honor Clock Face Store-on keresztül.*

2019. október 7. 11:35

3 év garancia az év végéig vásárolt Mio autós kamerákra és navigációkra

Újra akcióban a Mio: az autós kamerák és navigációk vezető gyártója év végéig meghosszabbított garanciát ad több termékére. December 31-ig 2 év helyett 3 év garanciával vásárolhatjuk meg a népszerű Mio menetrögzítő kamerákat és Mio Spirit navigációkat.

2019. szeptember 30. 10:19

Az Everlast bokszmúltja előtt tiszteleg a legújabb G-Shock

Már hazánkban is elérhető a Casio új limitált szériás karórája, amely a legendás bokszmárka, az Everlasttal történő együttműködés révén született meg. A strapabíró óráiról ismert japán óramárka és a sport- és bokszfelszereléseket gyártó cég közös modellje a GBA800EL-4A típusszámot viseli. 

2019. szeptember 27. 16:01

Az új EVOLVEO robotporszívókkal megoldódik a mindennapi takarítás problémája

Két új robotporszívóval jelentkezett az EVOLVEO a mindennapi takarítás megkönnyítésére. A Robotrex H6 és H9 porszívók mindegyike rendelkezik a robotporszívóktól elvárható funkciókkal, sőt a H9 WiFi kapcsolattal is rendelkezik és egy mobilapplikáción keresztül is irányítható. 

2019. szeptember 27. 11:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás