Handabandázik a T-Online

forrás Prim Online, 2007. május 31. 18:31

Új arculattal és átalakított tartalommal jelentkezik a Axer.hu oldal, amely ezentúl Handabanda GyerekInternet néven várja a szórakozni, illetve informálódni vágyó gyerekeket és szüleiket. A T-Online által üzemeltetett portál látogatói számtalan játéklehetőség mellett interaktív mesekönyvben lapozgathatnak, különleges fórumban beszélgethetnek, valamint a felnőtt tartalmaktól védett Gyerekböngészőt is használhatják.

A www.handabanda.hu címen elérhető megújult szolgáltatás segítséget kíván nyújtani az óvodásoknak, a kisiskolásoknak, valamint a játszani és szórakozni vágyó felnőttnek, hogy könnyebben eligazodjanak az internet világában. Az oktatói és ismeretterjesztői szerepet is felvállaló oldal célja, hogy mindenki kikapcsolódhasson, könnyen megtalálja a számára fontos lehetőségeket és hasznos információkhoz jusson.

A Handabandán a gyerekek és szüleik akár együtt is játszhatnak, kicsiknek és nagyobbaknak szóló meséket olvashatnak, követhetik a nagyvilág érdekes híreit, kifestőkkel, kirakós játékokkal tölthetik idejüket, valamint a legjobb és legújabb könyv-, DVD-, mozi- és programajánlókat is tanulmányozhatják.

A fejlesztők az ingyenesen elérhető tartalmakon kívül havi előfizetési díjért igénybe vehető szolgáltatásokat is kialakítottak. Így az oldalon – igazi újdonságként – interaktív mesekönyvben lehet lapozgatni, amely segítségével a gyerekek maguk írhatnak meséket, készíthetnek rajzokat a történethez, és akár közzétehetik a kész műveiket. Az előfizetők Gyerekböngészőt is igénybe vehetnek, amely – azon túl, hogy megismerteti őket a világ érdekes eseményeivel – rendkívül biztonságos: jelszavas védelemmel gátolja a nem kívánt, felnőtt internetes oldalak elérését. Szintén újdonság www.handabanda.hu site-on elérhető fórum, ahol ugyancsak biztonságos körülmények között minden korosztály megtalálhatja és megvitathatja kedvenc témáját a régi és új ismerőseivel. A Handabanda további nagy előnye, hogy válogatott tartalma és speciális „gyerekbarát” formája, vagyis a gyerekek számára kialakított kezelői felület segítségével az ifjú felhasználók játszva sajátíthatják el az egér és a billentyűzet használatát.

Kulcsszavak: website portál T-Online

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Stabilabb és gyorsabb lesz a vezeték nélküli internet a vasúti kocsikban

Folyamatos az eddiginél egyszerűbben használható, és lényegesen gyorsabb internetet biztosító új eszközök üzembe állítása a vonatokon. Várhatóan a jövő év elejétől sokkal könnyebben lesz elérhető a világháló a vasúti járatokon.

2020. szeptember 13. 14:27

Egy évig havidíjmentes szolgáltatásokkal támogatja a Telekom a nonprofit szervezeteket

A Magyar Telekom megújította és ismét elérhetővé tette a nonprofit szervezetek számára kínált ajánlatát, mellyel a nonprofit szektor digitalizációját kívánja támogatni. A Magenta1 Business/Nonprofit ajánlatra pályázni szükséges, melyre a szervezetek 2020. szeptember 25-ig küldhetik el jelentkezéseiket.

2020. szeptember 9. 15:02

Az UNICEF és az Ericsson közösen méri fel az iskolák internet-hozzáférését világszerte

Az Ericsson és az UNICEF egy globális partnerségi program keretében 2023-ig 35 országban méri fel az iskolai internet-hozzáférés helyzetét. Az iskolák és a környező közösségek internet-ellátottságának feltérképezése az első és egyik legfontosabb lépés afelé, hogy minden gyermek számára biztosítható legyen a digitális tanulás lehetősége.

2020. augusztus 31. 17:27

Korlátlan mobilnettel kezdhetik az új tanévet a Telekom Magenta1 ügyfelei

Indul az oktatás, a Magyar Telekom pedig ismét minden eshetőségre segít felkészülni a családoknak: Magenta1 előfizetőknek egy hétig korlátlan mobilnettel segít beindítani a tanévet.

2020. augusztus 31. 10:53

Induljon korlátlanul a tanév!

Korlátok nélkül kezdődhet az iskola a Telekommal. A szupergyors nettől a kedvezményes készülék-ajánlatokon át a tanszerekig vagy a könyvekig a Telekomnak mindenki számára van ajánlata: a családoknak, a kisdiákoknak és az egyetemistáknak is. A következő hetekben különféle igényekre reagáló ajánlatokkal jelentkezik a vállalat, hogy valóban korlátlanul induljon a tanév! 

2020. augusztus 13. 19:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás