Handabandázik a T-Online

forrás Prim Online, 2007. május 31. 18:31

Új arculattal és átalakított tartalommal jelentkezik a Axer.hu oldal, amely ezentúl Handabanda GyerekInternet néven várja a szórakozni, illetve informálódni vágyó gyerekeket és szüleiket. A T-Online által üzemeltetett portál látogatói számtalan játéklehetőség mellett interaktív mesekönyvben lapozgathatnak, különleges fórumban beszélgethetnek, valamint a felnőtt tartalmaktól védett Gyerekböngészőt is használhatják.

A www.handabanda.hu címen elérhető megújult szolgáltatás segítséget kíván nyújtani az óvodásoknak, a kisiskolásoknak, valamint a játszani és szórakozni vágyó felnőttnek, hogy könnyebben eligazodjanak az internet világában. Az oktatói és ismeretterjesztői szerepet is felvállaló oldal célja, hogy mindenki kikapcsolódhasson, könnyen megtalálja a számára fontos lehetőségeket és hasznos információkhoz jusson.

A Handabandán a gyerekek és szüleik akár együtt is játszhatnak, kicsiknek és nagyobbaknak szóló meséket olvashatnak, követhetik a nagyvilág érdekes híreit, kifestőkkel, kirakós játékokkal tölthetik idejüket, valamint a legjobb és legújabb könyv-, DVD-, mozi- és programajánlókat is tanulmányozhatják.

A fejlesztők az ingyenesen elérhető tartalmakon kívül havi előfizetési díjért igénybe vehető szolgáltatásokat is kialakítottak. Így az oldalon – igazi újdonságként – interaktív mesekönyvben lehet lapozgatni, amely segítségével a gyerekek maguk írhatnak meséket, készíthetnek rajzokat a történethez, és akár közzétehetik a kész műveiket. Az előfizetők Gyerekböngészőt is igénybe vehetnek, amely – azon túl, hogy megismerteti őket a világ érdekes eseményeivel – rendkívül biztonságos: jelszavas védelemmel gátolja a nem kívánt, felnőtt internetes oldalak elérését. Szintén újdonság www.handabanda.hu site-on elérhető fórum, ahol ugyancsak biztonságos körülmények között minden korosztály megtalálhatja és megvitathatja kedvenc témáját a régi és új ismerőseivel. A Handabanda további nagy előnye, hogy válogatott tartalma és speciális „gyerekbarát” formája, vagyis a gyerekek számára kialakított kezelői felület segítségével az ifjú felhasználók játszva sajátíthatják el az egér és a billentyűzet használatát.

Kulcsszavak: website portál T-Online

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Két fontos újítást vezet be a Yettel, és az OtthonNet tarifához automatikusan 5G-routert is biztosít

Majdnem megkétszereződött egy év alatt az otthoni internetes ügyfelek átlagos adathasználata a Yettelnél, és a legtöbb adatot az 5G-s felhasználók forgalmazták. Az ügyfeleknek még inkább kedvező újdonságokkal pedig újabb szintet lép a Yettel OtthonNet szolgáltatása: a mobiltechnológia előnyeit kihasználva mostantól még egyszerűbben és gyorsabban beüzemelhetővé, valamint rugalmasabban használhatóvá vált. A szolgáltatás országszerte már 2,5 millió címen érhető el a Yettel eddigi legjobb hálózatán.

2023. szeptember 14. 14:35

Az NMHH az elégséges internetről végzett piackutatást

Az internet sem korlátlan. A technológia meghatározza, hogy egy hálózat mekkora adatforgalmat képes lebonyolítani. A hálózat kiépítése, fejlesztése, fenntartása költséges, melyet a szolgáltatók – részben – az igénybevételtől függően terhelnek az ügyfelekre. Éppen ezért díjcsomagokat határoznak meg. De mit gondolnak maguk a felhasználók a számukra elégséges otthoni sávszélességről és mobilinternet adatkeretről? A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) internethasználókat vizsgáló piackutatása erre kereste a válaszokat.

2023. szeptember 5. 11:24

A tanévkezdést támogatja a Vodafone új akciója

A korábbi években megnövekedett érdeklődést tapasztalt a Vodafone Magyarország vezetékes szolgáltatásai iránt az iskolakezdés időszakában, ezért a vállalat az új tanévkezdetben a növekvő ügyféligényre reagálva, fél évig fél áron teszi elérhetővé otthoni internet szolgáltatásait. A kedvezmény 2023. augusztus 15. és 2023. október 31. között megkötött új, határozott idejű lakossági internetelőfizetés esetén automatikusan aktiválódik.

2023. augusztus 28. 16:21

LEO-műholdak: zsákutca vagy forradalom a szélessávú internetben?

A LEO-műholdak a világ minden szegletébe elhozhatják a nagy sebességű internetet – ha nem állnak egymás útjába. A Deloitte TMT Predictions 2020-as jelentése így fogalmazott: az alacsony Föld körüli pályán (LEO) működő műholdak konstellációi vagy forradalmat hoznak el a szélessávú szolgáltatásokban, vagy egy nagy rakás űrszemét keletkezik. Három évvel később még mindig nem teljesen egyértelmű, melyik szcenárió jön be, sok vállalat azonban továbbra is az előbbire szavaz.

2023. március 24. 09:56

Egyre többen ismerik fel Elon Musk “Starlink” technológiájának előnyeit

A gyenge internetkapcsolat miatti kellemetlenségeket senkinek nem kell bemutatni, és bár az informatika az elmúlt 5 évben robbanásszerű fejlődésen ment keresztül, az említett probléma rengeteg embernek okoz bosszúságot napjainkban is, legyen szó akár magáncélú, akár üzleti felhasználóról. Ennek hamarosan vége lehet: 2023-ban már Magyarországon is elérhető és megfizethető megoldás a Starlink szatellit alapú internet-szolgáltatás, ami hamarosan nagy hatással lehet az egész hazai távközlési piacra.

2023. február 17. 15:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38