Handabandázik a T-Online

forrás Prim Online, 2007. május 31. 18:31

Új arculattal és átalakított tartalommal jelentkezik a Axer.hu oldal, amely ezentúl Handabanda GyerekInternet néven várja a szórakozni, illetve informálódni vágyó gyerekeket és szüleiket. A T-Online által üzemeltetett portál látogatói számtalan játéklehetőség mellett interaktív mesekönyvben lapozgathatnak, különleges fórumban beszélgethetnek, valamint a felnőtt tartalmaktól védett Gyerekböngészőt is használhatják.

A www.handabanda.hu címen elérhető megújult szolgáltatás segítséget kíván nyújtani az óvodásoknak, a kisiskolásoknak, valamint a játszani és szórakozni vágyó felnőttnek, hogy könnyebben eligazodjanak az internet világában. Az oktatói és ismeretterjesztői szerepet is felvállaló oldal célja, hogy mindenki kikapcsolódhasson, könnyen megtalálja a számára fontos lehetőségeket és hasznos információkhoz jusson.

A Handabandán a gyerekek és szüleik akár együtt is játszhatnak, kicsiknek és nagyobbaknak szóló meséket olvashatnak, követhetik a nagyvilág érdekes híreit, kifestőkkel, kirakós játékokkal tölthetik idejüket, valamint a legjobb és legújabb könyv-, DVD-, mozi- és programajánlókat is tanulmányozhatják.

A fejlesztők az ingyenesen elérhető tartalmakon kívül havi előfizetési díjért igénybe vehető szolgáltatásokat is kialakítottak. Így az oldalon – igazi újdonságként – interaktív mesekönyvben lehet lapozgatni, amely segítségével a gyerekek maguk írhatnak meséket, készíthetnek rajzokat a történethez, és akár közzétehetik a kész műveiket. Az előfizetők Gyerekböngészőt is igénybe vehetnek, amely – azon túl, hogy megismerteti őket a világ érdekes eseményeivel – rendkívül biztonságos: jelszavas védelemmel gátolja a nem kívánt, felnőtt internetes oldalak elérését. Szintén újdonság www.handabanda.hu site-on elérhető fórum, ahol ugyancsak biztonságos körülmények között minden korosztály megtalálhatja és megvitathatja kedvenc témáját a régi és új ismerőseivel. A Handabanda további nagy előnye, hogy válogatott tartalma és speciális „gyerekbarát” formája, vagyis a gyerekek számára kialakított kezelői felület segítségével az ifjú felhasználók játszva sajátíthatják el az egér és a billentyűzet használatát.

Kulcsszavak: website portál T-Online

Internet ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ingyenes fedélzeti wifi a Telekom havidíjas ügyfeleinek

Január 30-tól teszt jelleggel díjmentes hozzáférést biztosít a fedélzeti internetszolgáltatáshoz havidíjas előfizetői számára a Telekom a Lufthansa-csoport meghatározott repülőgépein. 

2020. január 30. 14:53

Johannesnek nincs több kérdése

Az informatikai újságírást a nyolcvanas évek óta folyamatosan művelő kollégánk, Kis János – sokak számára csak Johannes – talán a halálát nem sokkal megelőző stroke és baleset következményeként, december 12-én, 65 éves korában elhunyt.

2019. december 16. 20:42

125 millió 25 televíziónak

Huszonöt televízió kap közel 125 millió forintos támogatást a rendszeresen jelentkező hírműsorok, közéleti és kulturális magazinműsorok készítését támogató pályázat második fordulóján. E heti ülésén – többek között – erről döntött a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa. A grémium ezen kívül a Keszthely 93,4 MHz közösségi használatára a Mária Rádió szolgáltatóját hirdette ki a pályázat nyertesének, továbbá nyilvántartásba vette egy szombathelyi és egy szentesi frekvencia pályázati felhívását. A testület elfogadta a négy társszabályozó szakmai szervezet félévi beszámolóit is.

2019. szeptember 18. 19:53

Mit mér és mire panaszkodik a magyar netező?

Négyéves a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) szélessávú szolgáltatásokat összehasonlító portálja, a Szélessáv.net, amely az elmúlt egy évben 211 kihelyezett mérőeszközzel több mint 1,3 millió mérést végzett el. Ezzel kapcsolatban a hatóság egy reprezentatív felméréséből az is kiderült, hogy 2018-ban az internetezők – 58 százaléka – leginkább az otthoni internetes telefonálásra panaszkodott, amit a videotelefonálásra (56%) és az online filmnézésre (52%) vonatkozó elégedetlenség követett.

2019. augusztus 19. 09:35

Gyorsabb lesz a net néhány baranyai iskolában

Közel féltucat baranyai iskolában lesz nagysebességű internetkapcsolat ősztől a Vannet technológiájával. Az állami fejlesztési program célja a digitális tananyagok elterjesztése és az oktatási célú WIFI-hálózatok elérése.

2019. július 15. 10:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás