A Synergon tőkét emel a cseh leányvállalatában

MTI Sajtóadatbank, 2007. június 4. 08:35

A Synergon Informatika Nyrt. 1,92 millió dollárnak megfelelő cseh korona összeggel kívánja megemelni csehországi leányvállalata, az Infinity a.s. alaptőkéjét - közölte a Synergon a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

A Synergon a leányvállalat következő közgyűlésén tesz javaslatot a tőkeemlésre. A tőkeemelést követően az Infinity teljes egészében visszafizeti az anyavállalattal szemben fennálló hiteltartozását, amellyel a két cég közötti hitelszerződések is megszűnnek. A Synergon 91,7 százalékos részesedéssel rendelkezik a 8,381 millió cseh korona alaptőkéjű cseh leányvállalatban.

Kulcsszavak: Infinity +céginfo Synergon

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

AZ HBO Max bejelentette európai, közel-keleti és afrikai vezetőségét

A WarnerMedia bejelentette, hogy Christina Sulebakk – az HBO Europe korábbi General Managere – tölti majd be az HBO Max EMEA (Europe, Middle East, Africa, azaz Európa, Közel-Kelet és Afrika) General Manageri posztját. Új munkakörében Christina irányítja majd az európai régiókban jelenleg működő HBO streaming platformok (HBO Nordic, HBO España, HBO Portugal és a kelet-közép-európai HBO GO) upgradelését az HBO Max szolgáltatássá 2021-gyel kezdődően, illetve az HBO Max kiterjesztését további európai régiókra, a Közel-Keletre és Afrikára. Közvetlen felettese az HBO Max International vezetője, Johannes Larcher lesz.

2021. január 21. 12:20

A járvány alatt is nőtt a környezetbarát csomagolóeszközök iránti kereslet

A koronavírus járvány minden korábbinál nagyobb kihívás elé állította a vendéglátóipari vállalkozásokat. Az éttermek számára a házhozszállítás, illetve az elviteles értékesítés jelentette és jelenti még ma is a működés lehetséges módját, ezért a készételek csomagolására alkalmas dobozok iránti igény jelentősen nőtt. Az Indepack Kft. 2020-as évi eladási adatai szerint stabil növekedést mutatott a környezetbarát csomagolóeszközök iránti kereslet is, vagyis a környezettudatos szemléletű éttermek továbbra is kitartottak a zöld termékek mellett.

2021. január 20. 18:25

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás