Toshiba HD DVD író laptopokhoz

Milkovits Gábor, 2007. június 4. 19:21

A Toshiba bemutatta a világ első laptopokba szerelhető HD DVD íróját, amely ráadásul az eddigi legvékonyabb HD DVD meghajtó is egyben.

A mindössze 1,27 cm vastag, SD-L912A elnevezésű eszköz az egyrétegű HD DVD-R és HD DVD-ROM lemezeket 2,4-szeres, a kétrétegű HD-DVD-R, valamint az újraírható HD DVD-RW lemezeket pedig egyszeres sebességgel írja. A Toshiba júliusban kezdi a sorozatgyártást, és a HD DVD író meghajtók először természetesen a cég Qosmio laptopjaiban fognak megjelenni, méghozzá a G 40-esekben valamikor a nyár végén. A termék önálló kiskereskedelmi forgalmazását a Toshiba egyelőre nem tervezi.

Kulcsszavak: notebook HD DVD DVD Toshiba

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az LG bemutatja legújabb, továbbfejlesztett Ultra szériás monitorait

Az LG Electronics (LG) tovább erősíti pozícióját a prémium monitorok piacán új, a 2021-es CES kiállításon debütáló Ultra monitoraival. A gamerek, digitális művészek és professzionális felhasználók igényeit szem előtt tartva a legújabb UltraGear, UltraWide és UltraFine szériás kijelzők magas szintű hatékonyságot és szórakozási élményt kínálnak, így otthoni és irodai használatra is tökéletesek.

2021. január 16. 18:15

Terjeszkedik az LG a globális e-sport-piacon

Az LG Electronics (LG) megerősíti jelenlétét a gyorsan növekvő globális e-sport-piacon, mégpedig a világ egyik legnagyobb e-sport-szervezetével, a Gen.G Esportsszal (Gen.G) kialakított partnerségi együttműködés révén. A két vállalat együtt dolgozik majd azon, hogy az LG kategóriavezető UltraGear gaming monitorainak segítségével fejlődhessen tovább a nemzetközi e-sport-színtér.

2021. január 16. 14:58

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05

Egy Waldorf-iskola nyerte a VISZ digitalizációs pályázatát

2020. december 11. 16:40
online sportfogadás