SharePoint portál az ELTE-n

forrás Prim Online, 2007. június 5. 12:07

Az ATIGRIS Zrt. májusban referenciaértékű projektet zárt az ELTE Programnyelvek és Fordítóprogram Tanszékén. A projekt keretei közt az ATIGRIS szakemberei implementálták a Microsoft legújabb portál technológiára épülő SPS 2007-es termékét a Tanszék igényei szerint.

A Microsoft legújabb termékét jelenleg az ELTE Programnyelvek és Fordítóprogram Tanszékén a külső felhasználókkal és érdeklődőkkel való kapcsolattartásra, illetve a belső, de publikus információknak a weben való közzétételére használják. Következő lépésként a portál integrálható az ELTE Intézményi Portáljába, illetve a Tanszék belső folyamatainak támogatása is a beépített Workflow lehetőségek kihasználásával könnyen lehetségessé válik.

A tanszéki folyamatok támogatását nagymértékben segíti elő az Office SharePoint Server 2007 és Microsoft Office Forms Server 2007 programokban elérhető Microsoft Office InfoPath Forms Services szolgáltatás, amely lehetővé teszi webes űrlapok tervezését az Microsoft Office InfoPath 2007 programban, majd ezek terjesztését az intraneten, extraneteken vagy akár az interneten. A szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználók böngészőben vagy HTML-t támogató mobileszközön is kitölthessék az űrlapokat anélkül, hogy letöltésre vagy ügyfélprogramra lenne szükségük.

Oktatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megélénkült az üzleti nyelvoktatás piaca

Hosszas leállás után újra dübörög az üzleti nyelvoktatás piaca. A pandémiát átvészelt cégek számára prioritás, hogy a munkavállalók felkészültek legyenek a nemzetközi ügyfelekkel való kommunikációra A magyar piacon mára olyan szolgáltatókat is találunk, amelyek üzleti környezetre specializáltan, esetleg kifejezetten vezetőknek kínálnak különböző nyelvi képzéseket.

2021. október 27. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20