SharePoint portál az ELTE-n

forrás Prim Online, 2007. június 5. 12:07

Az ATIGRIS Zrt. májusban referenciaértékű projektet zárt az ELTE Programnyelvek és Fordítóprogram Tanszékén. A projekt keretei közt az ATIGRIS szakemberei implementálták a Microsoft legújabb portál technológiára épülő SPS 2007-es termékét a Tanszék igényei szerint.

A Microsoft legújabb termékét jelenleg az ELTE Programnyelvek és Fordítóprogram Tanszékén a külső felhasználókkal és érdeklődőkkel való kapcsolattartásra, illetve a belső, de publikus információknak a weben való közzétételére használják. Következő lépésként a portál integrálható az ELTE Intézményi Portáljába, illetve a Tanszék belső folyamatainak támogatása is a beépített Workflow lehetőségek kihasználásával könnyen lehetségessé válik.

A tanszéki folyamatok támogatását nagymértékben segíti elő az Office SharePoint Server 2007 és Microsoft Office Forms Server 2007 programokban elérhető Microsoft Office InfoPath Forms Services szolgáltatás, amely lehetővé teszi webes űrlapok tervezését az Microsoft Office InfoPath 2007 programban, majd ezek terjesztését az intraneten, extraneteken vagy akár az interneten. A szoftver lehetővé teszi, hogy a felhasználók böngészőben vagy HTML-t támogató mobileszközön is kitölthessék az űrlapokat anélkül, hogy letöltésre vagy ügyfélprogramra lenne szükségük.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás