Az Avnet Romániában terjeszkedik

forrás Prim Online, 2007. június 8. 07:32

Az Avnet Technology Solutions tovább terjeszkedik a régióban. 2007. júniusától Romániában, Bukarestben nyit a vállalat irodát, mely lépéssel Kelet-Európában jelentősen növeli értékesítési hálózatát a cég.

Az Avnet ezzel a lépéssel Romániában lesz az IBM hardver és szoftver portfoliójának kiemelt disztribútora. A kereskedelmi képviselet beindítása az üzleti partnerhálózat kiépítésével kezdődik, a román menedzserek viszonteladókkal és IT nagykereskedő cégekkel disztribúciós megállapodásokat kötnek. Ezáltal a romániai IBM partnercégek plusz előnyökre tehetnek szert az Avnet erőforrásainak, valamint eszközeinek hasznosítása révén. A romániai IT cégek júniustól az Avnettől a következő területeken kapnak szakmai támogatást: marketing és lead menedzsment rendszerek, pre-sales, eladás utáni technikai támogatás, finanszírozási lehetőségek, átfogó képzések, tréningek, demó rendszerek.
A romániai leányvállalat indítását több mint egy éves üzleti elemzés és tárgyalássorozat előzte meg, piackutatással, az IT kereskedelmi hálózatok, az adminisztráció valamint a pénzügyi feltételek pontos megismerésével, a lehetőségek feltérképezésével készítették elő az Avnet vezetői.

Kulcsszavak: Románia +céginfo Avnet

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elkelt a legrégebbi magyar ár-összehasonlító portál

Gazdát cserélt a hazai internet egyik legrégebbi szereplője, a depo.hu. A felvásárló Eazy Digital ügynökségnek komoly tervei vannak az online piactérrel. 

2022. január 25. 12:41

Legjobb nemzetközi munkáltatók között a HUAWEI magyarországi leányvállalata

A legjobb munkáltatóknak járó „TOP Employer 2022” elismerésben részesült a HUAWEI Technologies Hungary kiváló munkáltatói tevékenységéért. A multinacionális infokommunikációs cég magyarországi leányvállalata kiemelkedő eredményt ért el a többi között a tehetséggondozás és teljesítményértékelés terén. 

2022. január 24. 14:05

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58