Az Avnet Romániában terjeszkedik

forrás Prim Online, 2007. június 8. 07:32

Az Avnet Technology Solutions tovább terjeszkedik a régióban. 2007. júniusától Romániában, Bukarestben nyit a vállalat irodát, mely lépéssel Kelet-Európában jelentősen növeli értékesítési hálózatát a cég.

Az Avnet ezzel a lépéssel Romániában lesz az IBM hardver és szoftver portfoliójának kiemelt disztribútora. A kereskedelmi képviselet beindítása az üzleti partnerhálózat kiépítésével kezdődik, a román menedzserek viszonteladókkal és IT nagykereskedő cégekkel disztribúciós megállapodásokat kötnek. Ezáltal a romániai IBM partnercégek plusz előnyökre tehetnek szert az Avnet erőforrásainak, valamint eszközeinek hasznosítása révén. A romániai IT cégek júniustól az Avnettől a következő területeken kapnak szakmai támogatást: marketing és lead menedzsment rendszerek, pre-sales, eladás utáni technikai támogatás, finanszírozási lehetőségek, átfogó képzések, tréningek, demó rendszerek.
A romániai leányvállalat indítását több mint egy éves üzleti elemzés és tárgyalássorozat előzte meg, piackutatással, az IT kereskedelmi hálózatok, az adminisztráció valamint a pénzügyi feltételek pontos megismerésével, a lehetőségek feltérképezésével készítették elő az Avnet vezetői.

Kulcsszavak: Románia +céginfo Avnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08

DEUTSCHE TELEKOM innovációk az idei Mobil Világkiállításon

2023. február 28. 12:48