Az Avnet Romániában terjeszkedik

forrás Prim Online, 2007. június 8. 07:32

Az Avnet Technology Solutions tovább terjeszkedik a régióban. 2007. júniusától Romániában, Bukarestben nyit a vállalat irodát, mely lépéssel Kelet-Európában jelentősen növeli értékesítési hálózatát a cég.

Az Avnet ezzel a lépéssel Romániában lesz az IBM hardver és szoftver portfoliójának kiemelt disztribútora. A kereskedelmi képviselet beindítása az üzleti partnerhálózat kiépítésével kezdődik, a román menedzserek viszonteladókkal és IT nagykereskedő cégekkel disztribúciós megállapodásokat kötnek. Ezáltal a romániai IBM partnercégek plusz előnyökre tehetnek szert az Avnet erőforrásainak, valamint eszközeinek hasznosítása révén. A romániai IT cégek júniustól az Avnettől a következő területeken kapnak szakmai támogatást: marketing és lead menedzsment rendszerek, pre-sales, eladás utáni technikai támogatás, finanszírozási lehetőségek, átfogó képzések, tréningek, demó rendszerek.
A romániai leányvállalat indítását több mint egy éves üzleti elemzés és tárgyalássorozat előzte meg, piackutatással, az IT kereskedelmi hálózatok, az adminisztráció valamint a pénzügyi feltételek pontos megismerésével, a lehetőségek feltérképezésével készítették elő az Avnet vezetői.

Kulcsszavak: Románia +céginfo Avnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ismét lehet pályázni a Magyar Innovációs Nagydíjra

2020. december 1. 14:57

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52
online sportfogadás