Budapest lesz az év első élő, 'electronic beats' zenei programjának házigazdája

forrás Prim Online, 2007. június 8. 13:58

A 2001-ben, Németországban elindított „electronic beats” rendezvénysorozat immár hatodik évébe lép, újonnan meghatározott stílusa pedig az „advenced” zenei irányzat és életmód, amellyel új közönséget is vonz a program.

Az ‘electronic beats’ – a T-Mobile által bevezetett „Advenced Music, Life and Style” – valójában egy nemzetközi életstílus-program, amely közelebb viszi az embereket a zenéhez, a designhoz, a divathoz és mindazon információkhoz, amelyek ösztönzőleg hatnak rájuk. Az egész éven áthúzódó események sorozata közelebb hozza egymáshoz a hasonlóan gondolkodóakat, akik így közösen hódolhatnak szenvedélyeiknek. Az olyan élő zenei események, mint az „electronic beats” fesztiválok és Klubturnék teltházas rendezvényeknek ígérkeznek a T-Mobile európai országaiban. Az „Electronic beats” médiumokat – a Magazint, a website-ot és a ‘Slices’ DVD-t is – együttesen alkalmazza a T-Mobile, ilyen módon is egyesítve az ‘electronic beats’ közönségét, fórumot biztosítva számukra a legfrissebb hírek, valamint a formatervezés, a zenei és a divatvilág kihagyhatatlan újdonságainak megismerésére.

Budapest lesz az év első élő, ‘electronic beats’ zenei programjának házigazdája. A nagy érdeklődéssel kísért „electronic beats” Fesztivál június 9-én itt kezdődik Kelis, Felix da Housecat és a magyar NEO fellépésével. Az év során további négy Fesztivált kerül megrendezésre Bécsben, Prágában, Pozsonyban és Zágrábban. Az „electronic beats” rendezvények eddig minden évben teltházasnak bizonyultak, izgalmas fellépőket felvonultatva – 2-4 fellépő előadóval és a köztes időszakban DJ-kkel – egész estés zenei eseményt kínálva, amely minden alkalommal fergeteges partivá alakul. Mivel az „electronic beats” új irányt vesz az „advenced” zenék felé, a 2007-es fellépők olyan műfajokat képviselnek, amelyek már túlmutatnak az elektronikus zenén.

Augusztusban, a második Klubturné keretében, Ian Pooley fellépésével az „electronic beats’”visszatér a napfényes adriai partokhoz. A Horvátország legexkluzívabb klubjaiban megrendezett, kilenc állomásos klubturné hatalmas tömegeket vonzott már korábban is. Az új helyszínek és időpontok bejelentésére hamarosan sor kerül.

Az élő zenei rendezvények mellett az ‘electronic beats’ média is igen aktív lesz. Az ‘electronic beats’ Magazin továbbra is informál a rendezvényekről, látnivalókról, a divatról és a legjobb zenékről. A magazin az idei, Barcelonában megrendezésre kerülő Sonar Festival alkalmából különleges formában jelenik meg. Friss energiával, riportokkal, promóciókkal és új információkkal gazdagodva az ‘electronic beats’ website (www.electronicbeats.net) továbbra is elengedhetetlen információs forrása lesz azoknak, akik folyamatosan követni akarják a rendezvényeket.

A Sony Ericsson 2007-ben is csatlakozik a programokhoz promócióival és az ‘electronic beats’ Fesztiválok mellett –népszerű WalkmanŽ készülékcsaládja révén - az „electronic beats” médiumokon belül is szerepet vállal. A legvékonyabb Sony Ericsson telefont, a W880i készüléket az élő zenei rendezvényeken promotálja a cég. A CD-tok vastagságú W880i készülék TrackID™ zenefelismerést, valamint 1 GB memóriát kínál, amellyel akár 900 zeneszám is letölthető teljes hosszúságában. Emellett a cég a Sony Ericsson W200i készüléket is reklámozza majd az „electronic beats” médiumokban és eseményeken. A W200i a Walkman készülékcsalád tagja, 18 órás zenehallgatási lehetőséget biztosít és négy teljes albumnyi memóriával rendelkezik. A WalkmanŽ sorozat további tagjai is részét képezik a közös tevékenységeknek.

„Az „electronic beats” programot kedvelő közösségek és emberek évről évre egyre közelebb kerülnek egymáshoz - mondja Ralf Luelsdorf, a T-Mobile International zenei szponzorálásáért felelős vezetője. Az ‘electronic beats’ élő zenei rendezvényeink, média és kulturális tevékenységeink minden évben újabb lendületet vesznek, válaszul a közönségtől kapott pozitív visszajelzésekre. Örömünkre szolgál, hogy a Sony Ericsson továbbra is részt vesz a programban és nagy várakozással tekintünk partneri együttműködésünk folytatása elé.”

További információ: www.electronicbeats.net

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Szeptember 4-én érkezik az HBO GO-ra Ridley Scott sci-fi sorozata

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

2020. augusztus 19. 12:20

STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. 

2020. augusztus 18. 20:13

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás