Budapest lesz az év első élő, 'electronic beats' zenei programjának házigazdája

forrás Prim Online, 2007. június 8. 13:58

A 2001-ben, Németországban elindított „electronic beats” rendezvénysorozat immár hatodik évébe lép, újonnan meghatározott stílusa pedig az „advenced” zenei irányzat és életmód, amellyel új közönséget is vonz a program.

Az ‘electronic beats’ – a T-Mobile által bevezetett „Advenced Music, Life and Style” – valójában egy nemzetközi életstílus-program, amely közelebb viszi az embereket a zenéhez, a designhoz, a divathoz és mindazon információkhoz, amelyek ösztönzőleg hatnak rájuk. Az egész éven áthúzódó események sorozata közelebb hozza egymáshoz a hasonlóan gondolkodóakat, akik így közösen hódolhatnak szenvedélyeiknek. Az olyan élő zenei események, mint az „electronic beats” fesztiválok és Klubturnék teltházas rendezvényeknek ígérkeznek a T-Mobile európai országaiban. Az „Electronic beats” médiumokat – a Magazint, a website-ot és a ‘Slices’ DVD-t is – együttesen alkalmazza a T-Mobile, ilyen módon is egyesítve az ‘electronic beats’ közönségét, fórumot biztosítva számukra a legfrissebb hírek, valamint a formatervezés, a zenei és a divatvilág kihagyhatatlan újdonságainak megismerésére.

Budapest lesz az év első élő, ‘electronic beats’ zenei programjának házigazdája. A nagy érdeklődéssel kísért „electronic beats” Fesztivál június 9-én itt kezdődik Kelis, Felix da Housecat és a magyar NEO fellépésével. Az év során további négy Fesztivált kerül megrendezésre Bécsben, Prágában, Pozsonyban és Zágrábban. Az „electronic beats” rendezvények eddig minden évben teltházasnak bizonyultak, izgalmas fellépőket felvonultatva – 2-4 fellépő előadóval és a köztes időszakban DJ-kkel – egész estés zenei eseményt kínálva, amely minden alkalommal fergeteges partivá alakul. Mivel az „electronic beats” új irányt vesz az „advenced” zenék felé, a 2007-es fellépők olyan műfajokat képviselnek, amelyek már túlmutatnak az elektronikus zenén.

Augusztusban, a második Klubturné keretében, Ian Pooley fellépésével az „electronic beats’”visszatér a napfényes adriai partokhoz. A Horvátország legexkluzívabb klubjaiban megrendezett, kilenc állomásos klubturné hatalmas tömegeket vonzott már korábban is. Az új helyszínek és időpontok bejelentésére hamarosan sor kerül.

Az élő zenei rendezvények mellett az ‘electronic beats’ média is igen aktív lesz. Az ‘electronic beats’ Magazin továbbra is informál a rendezvényekről, látnivalókról, a divatról és a legjobb zenékről. A magazin az idei, Barcelonában megrendezésre kerülő Sonar Festival alkalmából különleges formában jelenik meg. Friss energiával, riportokkal, promóciókkal és új információkkal gazdagodva az ‘electronic beats’ website (www.electronicbeats.net) továbbra is elengedhetetlen információs forrása lesz azoknak, akik folyamatosan követni akarják a rendezvényeket.

A Sony Ericsson 2007-ben is csatlakozik a programokhoz promócióival és az ‘electronic beats’ Fesztiválok mellett –népszerű WalkmanŽ készülékcsaládja révén - az „electronic beats” médiumokon belül is szerepet vállal. A legvékonyabb Sony Ericsson telefont, a W880i készüléket az élő zenei rendezvényeken promotálja a cég. A CD-tok vastagságú W880i készülék TrackID™ zenefelismerést, valamint 1 GB memóriát kínál, amellyel akár 900 zeneszám is letölthető teljes hosszúságában. Emellett a cég a Sony Ericsson W200i készüléket is reklámozza majd az „electronic beats” médiumokban és eseményeken. A W200i a Walkman készülékcsalád tagja, 18 órás zenehallgatási lehetőséget biztosít és négy teljes albumnyi memóriával rendelkezik. A WalkmanŽ sorozat további tagjai is részét képezik a közös tevékenységeknek.

„Az „electronic beats” programot kedvelő közösségek és emberek évről évre egyre közelebb kerülnek egymáshoz - mondja Ralf Luelsdorf, a T-Mobile International zenei szponzorálásáért felelős vezetője. Az ‘electronic beats’ élő zenei rendezvényeink, média és kulturális tevékenységeink minden évben újabb lendületet vesznek, válaszul a közönségtől kapott pozitív visszajelzésekre. Örömünkre szolgál, hogy a Sony Ericsson továbbra is részt vesz a programban és nagy várakozással tekintünk partneri együttműködésünk folytatása elé.”

További információ: www.electronicbeats.net

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Propaganda elleni védőoltás: Utazás!

Amerikai tudósítónk, Horváth László, olyan szemmel látogatta meg az év egyik legnagyobb turisztikai rendezvényét, az IPW Orlando 2022-öt, hogy közben szemügyre vette, mely fejlesztések könnyítik meg az ideérkezők utazását, és elfilozófált annak kapcsán, hogy miért érdemes útra kelni, és akár egy konferencia-részvételt is összekötni az adott hely felfedezésével, az ország - Amerika - felfedezésével.

2022. augusztus 8. 23:11

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40

Így mutatkozik meg a háború hatása a kriptovilágban

2022. július 19. 16:24

Újra keresik az év webshopjait

2022. július 8. 18:20