Két gigabyte-nyi postafiók minden T-Online netelőfizetőnek

forrás Prim Online, 2007. június 8. 14:29

Magyarország piacvezető internetvállalata a napokban egységesen két gigabyte-ra emelte a postafiókok méretét minden internet-előfizető ügyfele számára. A T-Online Magyarország ezzel a lépéssel az elektronikus levelezés könnyítését, a felhasználók igényeinek jobb kiszolgálását, valamint a piaci pozícióinak megerősítését kívánja elérni.

A hazai piacon ritkaságszámba menő, nagy mértékű e-mail postafiók-tárhelynövelés minden T-Online Magyarország ADSL előfizetőt és Kábelnet-előfizetőt érint. A mintegy nyolcszázezer postafiókot magába foglaló teljesen ingyenes, automatikus bővítés természetesen nem befolyásolja a csomagok árait.

A lakossági ügyfelek számára – ha egy előfizetéshez öt darab postafiók tartozik – az emelés eredményeképpen mostantól egyenként két gigabyte tárhely áll rendelkezésre. A vállalati előfizetők esetében pedig – amennyiben egy előfizetéshez szintén öt darab postafiók kapcsolódik – ezentúl összesen tíz gigabyte tartozik, amelyet a postmaster oszthat szét a postafiókokra.

A végrehajtott tárhelyemelés szorosan illeszkedik a vállalat stratégiai folyamataiba. A T-Online ezzel a lépéssel az elektronikus levelezés könnyítését, a bárhonnan elérhető webmail alkalmazás ösztönzését, a felhasználók igényeinek jobb kiszolgálását, valamint a piaci pozícióinak megerősítését kívánja elérni. Mindez olyan fejlesztésekkel is egybeesik, amelyeknek eredményeképpen a T-Online ügyfelek a spamforgalom csökkenésére is számíthatnak.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás