Elindult az online jegyértékesítés a Hegyalja fesztiválra

Kiss Ádám Zoltán, 2007. június 8. 18:23

Már elérhető az idén július 11.-15. között Tokaj-Rakamazon megrendezésre kerülő Hegyalja fesztivál online jegyértékesítése, a szervezők ezúttal különösen nagy figyelmet fordítanak a jogosulatlan vásárlások kiszűrésére.

A fesztivál szervezői az Interticket segítségével elindították a netes jegyvásárlást mely a külön ebből a célból létrehozott http://hegyalja.interticket.com/dfestival oldalon érhető el. Amennyiben az érdeklődő rendelkezik bankkártyával, lehetősége van online módon jegyet vásárolni a Hegyalja Fesztiválra. Megrendelését követően ki kell nyomtatni a vouchert, melyet a rendezvény helyszínén, a pénztárakban cserélnek be a belépésre jogosító karszalagra. A weboldalon az egyszerű vásárlás mellett található bővebb információ a voucherről és a karszalagról, információ a vásárlás menetéről,
és adatvédelemi tudnivalók. Az Interticket Kft. (a Hegyalja Fesztivál online jegyértékesítő partnere) különösen nagy figyelmet fordít a jogosulatlan, nem a bankkártya birtokosa által végrehajtott vásárlások szűrésére. A vásárlás során megadott adatokat felhasználhatják arra, hogy bankkártyát kibocsátó banktól megerősítést kérjenek arra vonatkozóan, hogy valóban a kártya birtokosa kezdeményezte-e a jegyrendelést. Amennyiben visszaélés történt, az Interticket a jegyrendelést semmisnek tekinti, és a vouchert érvényteleníti. Kártyával való visszaélés gyanúja esetén a Hegyalja Fesztiválra történő belépéskor a szervezők a személyazonosságra vonatkozó okirat bemutatását kérhetik, és azt egyeztethetik a bankkal.

Az idei jegyárak:

Hegyalja bérlet elővételben: 9.900 Ft*
Napijegy a 0. napra: 2.200 HUF *
Napijegy: 4.500 Ft*
Hegyalja - Balatone kombinált bérlet elővételben : 16.900 Ft*

*+2% kezelési költség

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tanulj meg e-rollerezni, e-motorozni

Egyre több elektromos közlekedési eszköz jelenik meg a főváros utcáin – ami természetesen megosztja a budapestieket. A környezetvédelem hívei örülnek, mások viszont nem mindig felhőtlenül boldogok. Ahhoz, hogy gördülékeny legyen az együttélés, és még könnyebben megtalálhassák a helyüket a város életében az új típusú közlekedési eszközök, néhány dolgot mindenkinek érdemes megtanulnia. Ezek közül a legfontosabbat az Ogre & Co vezetője, Tóth-Báló Tamás össze is szedett számunkra.

 

2019. szeptember 21. 01:30

10 dolog, amit jobb észben tartani az online kaszinó és sportfogadó oldalakon

Az internet fejlődésével az online kaszinók látogatói az idejük nagy részét a számítógép vagy erre alkalmas okos eszközük képernyői előtt töltik el. Ők döntik el, hogy milyen játékkal, mikor, mennyi tétet feltéve játszanak, a lehetőségek tárháza végtelen. Ezzel együtt azonban nem árt odafigyelni néhány, akár a játékos saját maga által lefektetett alapszabályra, melyek bizonyos keretek közé terelik az online magatartást, természetesen a játékos javait szolgálva.  

2019. szeptember 16. 14:34

Budapesten is megtekinthető az életnagyságú LEGO Technic Bugatti Chiron

Az ikonikus sportautó 1:1 méretarányú, LEGO Technic elemekből épített élethű mását szeptember 16. és 22. között a Westend City Centerben tekintheti meg a magyar közönség. 

2019. szeptember 16. 14:07

Játékkal töltötték munkaidejüket a LEGO gyár dolgozói

Az idei a negyedik alkalom, hogy a LEGO Csoport megrendezte a Play Day nevű dolgozói eseményt, amely során a játékgyártó összes munkatársa világszerte egy feladatot kap: munkanapját töltse játékkal. Nyíregyházán szeptember 6-án mintegy 2700 fő vett részt a programon és adta át magát az önfeledt játék élményének. 

2019. szeptember 14. 09:41

Mosdókból műalkotások - társadalmi felelősségvállalás

Neves színészek, művészek - Agócs Írisz, Alföldi Róbert, Boros Betty, Bukta Imre, Debreczeny Zoltán, ef. Zámbó István, Kádár János Miklós, Szabó Győző, Szeltner Marcell, Szunyoghy Viktória, Timkó Bíbor és Wahorn András - vállalták, hogy vászon helyett mosdókon élik ki alkotókedvüket. A cél, hogy a sajátos műalkotások árverésre bocsátása után a befolyt pénzzel támogassák a Csodavár Űrbázis gyerekjátszótér felépülését.

2019. szeptember 14. 08:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26
online sportfogadás