Elindult az online jegyértékesítés a Hegyalja fesztiválra

Kiss Ádám Zoltán, 2007. június 8. 18:23

Már elérhető az idén július 11.-15. között Tokaj-Rakamazon megrendezésre kerülő Hegyalja fesztivál online jegyértékesítése, a szervezők ezúttal különösen nagy figyelmet fordítanak a jogosulatlan vásárlások kiszűrésére.

A fesztivál szervezői az Interticket segítségével elindították a netes jegyvásárlást mely a külön ebből a célból létrehozott http://hegyalja.interticket.com/dfestival oldalon érhető el. Amennyiben az érdeklődő rendelkezik bankkártyával, lehetősége van online módon jegyet vásárolni a Hegyalja Fesztiválra. Megrendelését követően ki kell nyomtatni a vouchert, melyet a rendezvény helyszínén, a pénztárakban cserélnek be a belépésre jogosító karszalagra. A weboldalon az egyszerű vásárlás mellett található bővebb információ a voucherről és a karszalagról, információ a vásárlás menetéről,
és adatvédelemi tudnivalók. Az Interticket Kft. (a Hegyalja Fesztivál online jegyértékesítő partnere) különösen nagy figyelmet fordít a jogosulatlan, nem a bankkártya birtokosa által végrehajtott vásárlások szűrésére. A vásárlás során megadott adatokat felhasználhatják arra, hogy bankkártyát kibocsátó banktól megerősítést kérjenek arra vonatkozóan, hogy valóban a kártya birtokosa kezdeményezte-e a jegyrendelést. Amennyiben visszaélés történt, az Interticket a jegyrendelést semmisnek tekinti, és a vouchert érvényteleníti. Kártyával való visszaélés gyanúja esetén a Hegyalja Fesztiválra történő belépéskor a szervezők a személyazonosságra vonatkozó okirat bemutatását kérhetik, és azt egyeztethetik a bankkal.

Az idei jegyárak:

Hegyalja bérlet elővételben: 9.900 Ft*
Napijegy a 0. napra: 2.200 HUF *
Napijegy: 4.500 Ft*
Hegyalja - Balatone kombinált bérlet elővételben : 16.900 Ft*

*+2% kezelési költség

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Szeptember 4-én érkezik az HBO GO-ra Ridley Scott sci-fi sorozata

Az HBO GO-ra érkező Ridley Scott sci-fi sorozat a nem is olyan távoli jövőben játszódik. Az emberiség kezdi uralma alá hajtani a világegyetemet. A gyarmatosítás korai szakaszában két android történetét követhetjük nyomon, akiknek az a feladata, hogy emberi gyerekeket neveljenek az egyik ismeretlen bolygón. A két androidnak – Apának és Anyának – komoly kihívással kell szembenéznie, amikor a növekvő kolóniát széteséssel fenyegeti egy vallási konfliktus. Az emberek hitének ellenőrzésre nehéz és hálátlan feladat.

2020. augusztus 19. 12:20

STRAND Fesztivál helyett SzabadSTRAND lesz Zamárdiban

Ma már tudjuk, hogy egyetlen zenei fesztivál se valósulhat meg 2020-ban itthon úgy, ahogyan megszoktuk, ahogyan vártuk. Ez alól a MOL Nagyon Balaton keretében tervezett zamárdi STRAND Fesztivál sem kivétel, amely augusztus 18-tól várta volna a közönséget. A szervezők SzabadSTRAND címmel az eredeti helyszínen, augusztus 19-22. között várják programokkal a közönséget. 

2020. augusztus 18. 20:13

Három dokucsatornát nyit meg nyár végén a UPC Direct

A UPC Direct a Viasat World médiavállalat három csatornáját is elérhetővé teszi minden előfizetőjének 2020. augusztus 14. és 31. között, így az adrenalinfüggők a Viasat Explore, a múlt kedvelői a Viasat History, a természetkedvelők pedig a Viasat Nature műsoraival – köztük számos premierrel – búcsúztathatják a nyarat. 

2020. augusztus 15. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Van még idő jelentkezni az „Az Év Honlapja” pályázatra!

2020. október 15. 12:15

EasyBID – Header Bidding megoldás az Adverticumtól

2020. október 8. 15:45

A Bosch új koronavírus tesztje 39 perc alatt ad megbízható eredményt

2020. szeptember 30. 14:58

A vírusveszély miatt idén online rendezik meg a cégvezetők csúcskonferenciáját

2020. szeptember 21. 10:11
online sportfogadás