Új pr munkatárs a Sakkomnál

forrás Prim Online, 2007. június 10. 18:30

A Sakkom Interaktív marketingkommunikációs és pr ügynökség új munkatársa, Botos Regina az ügyfelek általános sajtókommunikációjának támogatása mellett a keresőmarketing kampányok menedzselése segíti.

Botos Regina (24) 2005-ben abszolvált az egri Eszterházy Károly Főiskolán gazdaságismeret tanár-kommunikáció szakpáron. 2004 júniusában gyakornokként került a Magyar Hírlaphoz, júliustól pedig már munkatársként dolgozott a napilapnál. Elsősorban sportújságírással foglalkozott, de több szociográfiai riportja, valamint kulturális, gazdasági és belpolitikai cikke is született a lapnál töltött időszak alatt.
A szakember, aki nemrég megszerezte a Google AdWords Professional minősítést, a jövőben a keresőmarketing kampányok menedzselése mellett az ügyfelek általános sajtókommunikációját segíti a Sakkom Interaktívnál.
Botos Regina szívesen látogat külföldi labdarúgó-mérkőzéseket, szereti a szépirodalmi regényeket, és hobbi szinten gólyalábazik.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Sakkom

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Rekordösszeget adtak össze a befektetők az építőipart forradalmasító sikercégnek

Az osztrák B2B szektor történetének legnagyobb összegű második fordulós tőkebevonási körében 69 millió dollárt gyűjtött össze a befektetőktől az építőipari, épületüzemeltetési szoftvert fejlesztő és forgalmazó bécsi központú cég, a Magyarországon is ismert PlanRadar.  Az európai piacon meghatározó szerepet betöltő vállalat a pénzt nemzetközi terjeszkedésre és technológiai fejlesztésre használja fel. A cél a jelenlegi forgalom megháromszorozása 2022-ben, ami az eddigi eredmények ismeretében reális elképzelés.

2022. január 22. 16:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58