Alkalmatlanság miatt felfüggesztették a személyügyi rendszer pályázatot

MTI Sajtóadatbank, 2007. június 11. 08:42

A Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Személyügyért Felelős Államtitkársága, az esélyegyenlőség biztosítása érdekében, a Közbeszerzések Tanácsánál kezdeményezte a "Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ szervezeti kiépítésének támogatása és integrált informatikai rendszerének megvalósítása" tárgyú közbeszerzési pályázat felfüggesztését.

A pályázati felhívásra beérkező jelentkezések elbírálása során egyértelmű vált, hogy a részvételi felhívásban meghatározott pályázati követelmények - a pontatlan megfogalmazás miatt – nem biztosították a részvételre jelentkezők objektív és azonos eséllyel történő rangsorolását, ezért a Személyügyi Államtitkárság jogorvoslati eljárás megindítását kezdeményezte a Közbeszerzések Tanácsánál.

A Személyügyi Államtitkárság számára alapvető fontosságú, hogy az eljárás minden szempontból jogszerű, szabályos és transzparens legyen. A Személyügyi Államtitkárság szándéka továbbra is az, hogy a vonatkozó jogszabályokkal teljes összhangban álló közbeszerzési eljárás során a legkedvezőbb áron, a legjobb szolgáltatást nyújtó ajánlattevőt válassza ki az integrált személyügyi rendszer megvalósítására.

A Személyügyi Államtitkárság, mint ajánlatkérő a közbeszerzési eljárást a Közbeszerzési Döntőbizottság érdemi határozatának meghozataláig felfüggesztette. A Személyügyi Államtitkárság, amennyiben a Közbeszerzési Döntőbizottság helyt ad kezdeményezésnek, új közbeszerzési eljárást ír ki.

Kiadó: Kormányszóvivői Iroda

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Összefog az ABB és a Contro-Net

Az ABB és mérnöki szolgáltatásokat nyújtó régi értékesítési partnere, a magyarországi székhelyű Contro-Net Kft. (Contro-Net), közösen kínál teljesen integrált, költséghatékony megoldást az ESAB móri száraz és nedves porkeverő üzemei számára. Az ESAB világviszonylatban vezető helyet tölt be a hegesztő- és vágóberendezések, valamint a hegesztőanyagok előállításában. 

2022. július 3. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24