Alkalmatlanság miatt felfüggesztették a személyügyi rendszer pályázatot

MTI Sajtóadatbank, 2007. június 11. 08:42

A Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Személyügyért Felelős Államtitkársága, az esélyegyenlőség biztosítása érdekében, a Közbeszerzések Tanácsánál kezdeményezte a "Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ szervezeti kiépítésének támogatása és integrált informatikai rendszerének megvalósítása" tárgyú közbeszerzési pályázat felfüggesztését.

A pályázati felhívásra beérkező jelentkezések elbírálása során egyértelmű vált, hogy a részvételi felhívásban meghatározott pályázati követelmények - a pontatlan megfogalmazás miatt – nem biztosították a részvételre jelentkezők objektív és azonos eséllyel történő rangsorolását, ezért a Személyügyi Államtitkárság jogorvoslati eljárás megindítását kezdeményezte a Közbeszerzések Tanácsánál.

A Személyügyi Államtitkárság számára alapvető fontosságú, hogy az eljárás minden szempontból jogszerű, szabályos és transzparens legyen. A Személyügyi Államtitkárság szándéka továbbra is az, hogy a vonatkozó jogszabályokkal teljes összhangban álló közbeszerzési eljárás során a legkedvezőbb áron, a legjobb szolgáltatást nyújtó ajánlattevőt válassza ki az integrált személyügyi rendszer megvalósítására.

A Személyügyi Államtitkárság, mint ajánlatkérő a közbeszerzési eljárást a Közbeszerzési Döntőbizottság érdemi határozatának meghozataláig felfüggesztette. A Személyügyi Államtitkárság, amennyiben a Közbeszerzési Döntőbizottság helyt ad kezdeményezésnek, új közbeszerzési eljárást ír ki.

Kiadó: Kormányszóvivői Iroda

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Microsoft: példaértékű együttműködés az IK-val

A Debreceni Egyetem Informatikai Karával folyó közös munkáról számolt be weboldalán a szoftvergyártó világcég. A vállalat és az IK között évek óta meglévő együttműködés révén a Microsoft által támogatott képzéseken vehetnek részt az egyetem hallgatói, akik a cég legújabb technológiáit ismerhetik meg és piacképes tanúsítványokat szerezhetnek.

2023. február 8. 18:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Google vezérigazgatója jelentette be a Google Bard indulását

2023. február 7. 12:34

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51