Alkalmatlanság miatt felfüggesztették a személyügyi rendszer pályázatot

MTI Sajtóadatbank, 2007. június 11. 08:42

A Miniszterelnöki Hivatal Kormányzati Személyügyért Felelős Államtitkársága, az esélyegyenlőség biztosítása érdekében, a Közbeszerzések Tanácsánál kezdeményezte a "Kormányzati Személyügyi Szolgáltató és Közigazgatási Képzési Központ szervezeti kiépítésének támogatása és integrált informatikai rendszerének megvalósítása" tárgyú közbeszerzési pályázat felfüggesztését.

A pályázati felhívásra beérkező jelentkezések elbírálása során egyértelmű vált, hogy a részvételi felhívásban meghatározott pályázati követelmények - a pontatlan megfogalmazás miatt – nem biztosították a részvételre jelentkezők objektív és azonos eséllyel történő rangsorolását, ezért a Személyügyi Államtitkárság jogorvoslati eljárás megindítását kezdeményezte a Közbeszerzések Tanácsánál.

A Személyügyi Államtitkárság számára alapvető fontosságú, hogy az eljárás minden szempontból jogszerű, szabályos és transzparens legyen. A Személyügyi Államtitkárság szándéka továbbra is az, hogy a vonatkozó jogszabályokkal teljes összhangban álló közbeszerzési eljárás során a legkedvezőbb áron, a legjobb szolgáltatást nyújtó ajánlattevőt válassza ki az integrált személyügyi rendszer megvalósítására.

A Személyügyi Államtitkárság, mint ajánlatkérő a közbeszerzési eljárást a Közbeszerzési Döntőbizottság érdemi határozatának meghozataláig felfüggesztette. A Személyügyi Államtitkárság, amennyiben a Közbeszerzési Döntőbizottság helyt ad kezdeményezésnek, új közbeszerzési eljárást ír ki.

Kiadó: Kormányszóvivői Iroda

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tűzvédelmi és mentési célokra fejlesztett négylábú robotplatformot a Unitree

A fogyasztói és ipari felhasználású bionikus robotok területén egyaránt vezető szerepet betöltő kínai Unitree Robotics professzionális tűzoltási, tűzmegelőzési, felderítési és mentési célú robotot mutatott be. A négylábú platform a katasztrófavédelem szinte bármely területén alkalmazható adatgyűjtési, felderítési és mentési feladatok ellátására.

2023. március 30. 16:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08