Mobilfunkcióval bővítené a Sony a PSP-t

Genda Csongor Zoltán, 2007. június 11. 20:34

A New York Post értesülései szerint a Sony azt tervezi, hogy mobilfunkcióval is ellátja a jövőben hordozható játékgépét, a PlayStation Portable-t.

A tengerentúli lap a forrás megnevezése nélkül hírül adta, hogy a japán elektronikai konszern benyújtotta kérelmét az egyik szabadalmi hivatalnál a PSP mobilcsippel való felszerelésére vonatkozó eljárás levédésére. A Sony az újfejlesztésű konzol tulajdonosainak különböző letöltési lehetőségeket fog majd biztosítani. A beszámoló szerint videófájlokkal és egy azonnali üzenetküldő alkalmazással is kedveskedni fog a vállalat a vásárlóknak. Nemrég derült fény arra is, hogy a japán elektronikai konszern sikeres tárgyalásokat folytatott ez ügyben a brit BT Mobile társasággal.

A Sony feltehetőleg nincs megelégedve a hordozható konzol értékesítési számadataival, és a mobilcsip beépítésétől illetve a különböző szolgáltatásoktól várja a PSP népszerűségének növekedését. A két évvel ezelőtt piacra dobott hordozható konzolból mostanáig világszerte 25 millió kelt el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás