Honeywell-Novell személyazonosság-kezelési megoldás

forrás Prim Online, 2007. június 12. 16:03

A Novell bejelentette, hogy vezető személyazonosság-kezelési termékét a Honeywell a hozzáférés-szabályozási biztonsági platformjába integrálja.

A két vállalat együttműködésének köszönhetően a fizikai és logikai vagyontárgyak biztonságos hozzáférését és erőforrás-kiosztását szabályozó megoldást kínálnak ügyfeleik részére, amely megfelel a magas szintű biztonságot igénylő vállalatok, például a pénzügyi szolgáltatók és egészségügyi intézmények követelményeinek. A megoldással a szervezeteken belüli különböző rendszerek közötti erőforrás-kiosztás és hozzáférés-szabályozás automatizálható, ugyanakkor a fokozott biztonság és megfelelőség érdekében átfogó kép alakul ki az egyes hozzáférési eseményekről.

A Novell Identity Manager termékének a Honeywell SmartPlus Identity Manager megoldásába való integrálásával a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése mellett leegyszerűsíthető a jogosultságok manuális kiosztásának összetett folyamata is, valamint könnyen kezelhetővé válik a különböző rendszerekben megadott azonosítási információ. Az informatikai vezetők automatikusan szinkronizálhatják a felhasználói adatokat és jelszavakat a különböző létesítmények és rendszerek között, továbbá egyetlen felügyeleti ponton keresztül kezelhetnek minden felhasználót, végezhetik el a munkakörváltozások miatti módosításokat és szüntethetik meg a felhasználói hozzáféréseket. A végeredmény az összes szervezeti rendszer szorosabb biztonsági vezérlése.

A Honeywell SmartPlus megoldása teljes infrastruktúrát biztosít, amely egy egyszerű smart kártya használatával automatizálja a biztonsági funkciók felügyeletét, és az információkhoz való biztonságos hozzáférés. Egyszerűsíti a személyazonossági információk irányításának összetett folyamatát és automatizálja azokat a feladatokat, amelyeket korábban kézi irányítással végeztek számos platformon. A Honeywell SmartPlus megoldása kezeli az összes fizikai hozzáférés-szabályozást, riasztás-felügyletet és kártyás beléptetőrendszert. A Novell Identity Manager nyilvántartja a felhasználók személyazonosságát, valamint megvédi az információforrásokat és az üzleti rendszereket a jogosulatlan hozzáférésektől.

Elérhetőség: www.fipssolutions.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Dachser üzembe helyezi első hidrogén üzemanyagcellás tehergépkocsiját

A Dachser zéró kibocsátású tehergépjárművei gyakorlati tesztjeit követően 2023-ban a logisztikai szolgáltató két hidrogén üzemanyagcellás (FCEV) tehergépkocsit helyez üzembe Németországban.

2022. augusztus 18. 17:07

Nemzetközi agilis konferencia Budapesten

A UST amerikai nagyvállalat és a budapesti székhelyű Sprint Consulting 2022. szeptember 22–23-án egy új, hibrid, nemzetközi együttműködésen alapuló, angol nyelvű agilis konferenciát indítanak Agile Get-Together címmel, melynek Budapest ad otthont. A rendezvény platina fokozatú támogatója a Morgan Stanley.

2022. augusztus 18. 11:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Indul a 2022-es ’Az Év Honlapja’ pályázat!

2022. augusztus 15. 12:31

Új HR vezérigazgató-helyettes a Yettelnél

2022. augusztus 11. 11:21

Most lesz csak igazán fontos érteni az energiacímkéket

2022. július 31. 12:17

Hetedik éve sikeres az ABB női esélyegyenlőséget célzó mentorprogramja

2022. július 25. 12:40