Honeywell-Novell személyazonosság-kezelési megoldás

forrás Prim Online, 2007. június 12. 16:03

A Novell bejelentette, hogy vezető személyazonosság-kezelési termékét a Honeywell a hozzáférés-szabályozási biztonsági platformjába integrálja.

A két vállalat együttműködésének köszönhetően a fizikai és logikai vagyontárgyak biztonságos hozzáférését és erőforrás-kiosztását szabályozó megoldást kínálnak ügyfeleik részére, amely megfelel a magas szintű biztonságot igénylő vállalatok, például a pénzügyi szolgáltatók és egészségügyi intézmények követelményeinek. A megoldással a szervezeteken belüli különböző rendszerek közötti erőforrás-kiosztás és hozzáférés-szabályozás automatizálható, ugyanakkor a fokozott biztonság és megfelelőség érdekében átfogó kép alakul ki az egyes hozzáférési eseményekről.

A Novell Identity Manager termékének a Honeywell SmartPlus Identity Manager megoldásába való integrálásával a költségek csökkentése és a hatékonyság növelése mellett leegyszerűsíthető a jogosultságok manuális kiosztásának összetett folyamata is, valamint könnyen kezelhetővé válik a különböző rendszerekben megadott azonosítási információ. Az informatikai vezetők automatikusan szinkronizálhatják a felhasználói adatokat és jelszavakat a különböző létesítmények és rendszerek között, továbbá egyetlen felügyeleti ponton keresztül kezelhetnek minden felhasználót, végezhetik el a munkakörváltozások miatti módosításokat és szüntethetik meg a felhasználói hozzáféréseket. A végeredmény az összes szervezeti rendszer szorosabb biztonsági vezérlése.

A Honeywell SmartPlus megoldása teljes infrastruktúrát biztosít, amely egy egyszerű smart kártya használatával automatizálja a biztonsági funkciók felügyeletét, és az információkhoz való biztonságos hozzáférés. Egyszerűsíti a személyazonossági információk irányításának összetett folyamatát és automatizálja azokat a feladatokat, amelyeket korábban kézi irányítással végeztek számos platformon. A Honeywell SmartPlus megoldása kezeli az összes fizikai hozzáférés-szabályozást, riasztás-felügyletet és kártyás beléptetőrendszert. A Novell Identity Manager nyilvántartja a felhasználók személyazonosságát, valamint megvédi az információforrásokat és az üzleti rendszereket a jogosulatlan hozzáférésektől.

Elérhetőség: www.fipssolutions.com

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nehezebb lesz trükközni a jövőben a Black Friday akciókkal

Május végén hatályba lép egy jogszabály-módosítás, amelynek következtében a kereskedelmi vállalkozásoknak a kedvezményes ár mellett fel kell tüntetni az elmúlt legalább harminc napban alkalmazott legalacsonyabb árat is. Az árrendelet módosításának célja a kereskedők akciótartási gyakorlatának újraszabályozása és a fogyasztók megtévesztésének visszaszorítása, különös tekintettel az olyan országos kampányok során mint például az év végi Black Friday.

2022. május 23. 18:03

27. Év Menedzsere Díjátadó Gála

A Menedzserszövetség május 21-én, immáron 27. alkalommal rendezte meg legfontosabb és legkülönlegesebb eseményét, az Év Menedzsere Díjátadó Gálát, a magyar vállalatvezetők Oscar-ját, ahol a 2021-es év legkiválóbb vezetőit díjazták 8 kategóriában. 

2022. május 23. 14:59

Az ABB Robotics bemutatta a visszanyert tengeri műanyagot felhasználó kiskereskedelem jövőjét

A kiskereskedelem jövőjébe egy izgalmas 3D nyomtatási bemutatón keresztül nyerhettek bepillantást az érdeklődők egy ABB robot segítségével London egyik legjelentősebb áruházában, a Selfridgesben, az Oxford Streeten. A bemutatót áprilisban, egy kirakatban tekinthették meg a vásárlók, ahol láthatták azokat a különféle személyre szabott dizájntárgyakat, melyek egy ABB robot segítségével 3D nyomtatással készültek Parley Ocean Plastic-ból, azaz a Parley globális tisztítóhálózatából összegyűjtött tengeri műanyaghulladékból.

2022. május 23. 13:51

Innovatív képzési programban vehetnek részt a hallgatók a Széchenyi István Egyetemen

Második alkalommal rendezi meg a győri Széchenyi István Egyetem innovatív járműipari képzési programját, az Audi Development Campet az Audi AG és az Audi Hungaria támogatásával. A július 3-án kezdődő négyhetes, angol nyelvű táborban a hallgatók nemzetközi szaktekintélyektől, mentoroktól tanulhatnak, miközben valós ipari problémát oldanak meg, és akár karrierlehetőséget is nyerhetnek. Az érdeklődők május 31-ig jelentkezhetnek.

2022. május 23. 12:40

Hivatalos szakma lett a növényvédelmi drónpilóta

A technika fejlődése újabb szakmákat hívott életre Magyarországon. A drónok egyre többféleképpen hasznosíthatóak, már nemcsak a  filmiparban, hanem az agrárszektorban is. Ezt felismervén a Nébih kezdeményezésére új képzés indult: a növényvédelmi drónpilóta alapképzés. Magyarországon elsőként az ABZ Drone Kft. szerezte meg a jogot, hogy megszervezhesse és elindíthassa az oktatást.

2022. május 23. 09:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20