Új vezetők irányítják a magyar Avnetet

forrás Prim Online, 2007. június 13. 12:14

Miután áprilisban az Avnet bejelentette, hogy az Access Division-t Kurel János alelnök által vezetett divízióba integrálja, és a magyar vezető feladatköre kibővül az új szervezet irányításával, a magyar leányvállalatot új menedzserek irányítják.

Az Avnet Technology Solutions Kft. új ügyvezető igazgatójává Bartha Pétert nevezték ki, a cégvezető pedig májustól Bihari Balázs pénzügyi igazgató lett.

Bartha Péter 2000-ben érkezett a céghez, korábban az IBM-nél az SMB megoldások értékesítője volt, majd az Avnetnél folytatta kereskedőként karrierjét. 2001-től az Avnet kft. kereskedelmi igazgatójaként irányította az IBM és Sun termékeket értékesítő csapat munkáját, majd 2004-től Country Manager-ként az egész magyar leányvállalat operatív feladatait.

Bartha Péter ügyvezető igazgatóként a továbbiakban ellátja a magyar Avnet Technology Solutions Kft. stratégiai és operatív vezetését, a sales tervek, és hardver-szoftver eladások tervezését, végrehajtásának irányítását, valamint a multinacionális vállalat regionális céljainak magyarországi megvalósítását.

Bihari Balázs, az Avnet új cégvezetője továbbra is a pénzügyi terület irányításáért lesz felelős. A szakember 2001 óta az Avnet kelet-európai pénzügyi igazgatója, és öt kelet-európai ország pénzügyi tevékenységét irányítja. Felelősségi körébe tartozik a cseh, a szlovák, a lengyel, a román és a magyar leányvállatok számviteli, pénzügyi és kontrolling feladatainak vezetése, üzleti jelentések és elemzések készítése - az európai és amerikai központ felé. Bihari Balázs a magyar iroda cégvezetői pozíciója mellett tovább irányítja a kelet-európai pénzügyi folyamatokat – regionális igazgatóként.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Avnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38