Új vezetők irányítják a magyar Avnetet

forrás Prim Online, 2007. június 13. 12:14

Miután áprilisban az Avnet bejelentette, hogy az Access Division-t Kurel János alelnök által vezetett divízióba integrálja, és a magyar vezető feladatköre kibővül az új szervezet irányításával, a magyar leányvállalatot új menedzserek irányítják.

Az Avnet Technology Solutions Kft. új ügyvezető igazgatójává Bartha Pétert nevezték ki, a cégvezető pedig májustól Bihari Balázs pénzügyi igazgató lett.

Bartha Péter 2000-ben érkezett a céghez, korábban az IBM-nél az SMB megoldások értékesítője volt, majd az Avnetnél folytatta kereskedőként karrierjét. 2001-től az Avnet kft. kereskedelmi igazgatójaként irányította az IBM és Sun termékeket értékesítő csapat munkáját, majd 2004-től Country Manager-ként az egész magyar leányvállalat operatív feladatait.

Bartha Péter ügyvezető igazgatóként a továbbiakban ellátja a magyar Avnet Technology Solutions Kft. stratégiai és operatív vezetését, a sales tervek, és hardver-szoftver eladások tervezését, végrehajtásának irányítását, valamint a multinacionális vállalat regionális céljainak magyarországi megvalósítását.

Bihari Balázs, az Avnet új cégvezetője továbbra is a pénzügyi terület irányításáért lesz felelős. A szakember 2001 óta az Avnet kelet-európai pénzügyi igazgatója, és öt kelet-európai ország pénzügyi tevékenységét irányítja. Felelősségi körébe tartozik a cseh, a szlovák, a lengyel, a román és a magyar leányvállatok számviteli, pénzügyi és kontrolling feladatainak vezetése, üzleti jelentések és elemzések készítése - az európai és amerikai központ felé. Bihari Balázs a magyar iroda cégvezetői pozíciója mellett tovább irányítja a kelet-európai pénzügyi folyamatokat – regionális igazgatóként.

Kulcsszavak: CIO +céginfo Avnet

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2021 harmadik negyedévében az OPPO Európában 45 százalékos éves növekedést ért el

A Canalys* piackutató adatai szerint 2021 harmadik negyedévében az OPPO növekedés tekintetében minden versenytársat maga mögé utasított a közép- és kelet-európai régióban, az olyan fontos piacokon is mint például Románia (+130% év/év), Törökország +60% (év/év), vagy Lengyelország (+44%/év). Az összességében 45 százalékos éves növekedés rávilágít az OPPO  egyre nagyobb népszerűségére a régióban, illetve hozzájárult ahhoz, hogy a márka megszilárdítsa pozícióját Európa negyedik legnagyobb okostelefon-gyártójaként.

2021. december 8. 12:29

6,5 milliárdos közbeszerzést nyert a Delta Systems

Jelentős értékű, 6,5 milliárd forintos közbeszerzés nyertese lett a Delta Technologies Nyrt. 100 százalékos tulajdonában álló Delta Systems Kft. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) harmincezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos feltételes közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a cégcsoportot. Az informatikai eszközök nyolc megye köznevelési intézményeiben járulnak hozzá az oktatási szektor digitális felzárkóztatásához. 

2021. december 8. 11:10

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Egy évtized alatt 260-szorosára nőtt a mobil adatforgalom

2021. december 8. 18:01

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45