Új írható Verbatim CD és DVD lemezek az egészségügynek

forrás Prim Online, 2007. június 18. 11:33

Az adattárolásra specializálódott Verbatim a közelmúltban terjesztette ki portfolióját olyan írható CD-R és DVD-R lemezekkel, amelyek különösen az egészségügyi szektorbeli alkalmazásra lettek kifejlesztve. Ezzel a lépéssel a gyártó a fontos egészségügyi adatok tárolására szolgáló magas minőségű tárolók iránti megnövekedett igényre kíván reagálni. A kiváló minőségű Verbatim MediDisc széria megbízható megoldást nyújt a klinikai és más orvosi területen történő alkalmazásra.

A páciensek adatainak biztonságos archiválása különösen fontos szerepet tölt be az egészségügyben. A Verbatim MediDisc Medical Grade CD-R és DVD-R lemezei megfelelnek az egészségügyben alkalmazott adattárolási szabványok szigorú előírásainak. A Verbatim MediDisc termékei továbbá DICOM-kompatibilisek (Digital Imaging and Communications in Medicine szabvány) és ezért alkalmasak minden HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) rendszerben való alkalmazásra.

A MediDisc a Verbatim innovatív felületkezelési technológiájának köszönhetően egyedülállóan sérülésmentes és megbízható. A Mitsubishi Chemicals által szabadalmaztatott Metal Azo technológiának köszönhetően a Verbatim MediDisc-ek száz százalékban hibamentes adattárolást és adatmegőrzést biztosítanak, továbbá a tárolt adatokat megóvják a környezeti hatásoktól. “Innovatív bevonatuknak köszönhetően a Verbatim MediDisc-ek egyedülállóan időtállóak, ezért sokéves folyamatos használatra is ideális, megbízható megoldást nyújtanak. A Verbatim rendkívül szigorú gyártási előírásainak köszönhetően a Verbatim minden egyes adathordozó minőségét garantálja, és bátran ajánlja azokat az egészségügy területén történő adattárolásra” – mondta el Torsten Leye, a Verbatim optikai tárolókra szakosodott EUMEA marketingmenedzsere.

A Verbatim MediDisc CD-R lemez 700 MB-os kapacitást biztosít 52-szeres gyorsaságú írhatóság mellett, míg a Verbatim MediDisc DVD-R termék 4,7 GB-nyi adat tárolására alkalmas, nyolcszoros sebességű írhatóság mellett, és a piacon található valamennyi DVD íróval kompatibilis.

Kulcsszavak: egészségügy DVD CD Verbatim

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új AGON monitor AMD Radeon FreeSync 2 és VESA DisplayHDR 400 támogatással

A monitorok szakértőjeként ismert AOC büszkén mutatja be az AGON prémium gaming monitorcsaládjának új tagját, az AOC AGON AG322QC4 modellt, amely lenyűgöző látványt biztosít VESA DisplayHDR 400-kompatibilis, háromoldalon keret nélküli, 31,5 hüvelykes VA paneljével, borotvaéles Quad HD-vel (2560x1440), 16:9-es képarányával, mély és sötét, 2000:1-es kontrasztarányával és határozott, 1800 milliméter sugarú görbületével. A 144 Hz-es frissítési ráta, a 4 ms-os válaszidő és a Radeon FreeSync 2 -támogatás a legversenyképesebb szinten biztosít gördülékeny játékélményt.

2018. április 19. 12:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Elsőként Magyarországon - korlátlan nemzetközi hívások EU-s számokra a Vodafone-nál

2018. április 11. 15:03

Több mint 15 százalékkal nőtt a Huawei bevétele 2017-ben

2018. április 5. 11:10

A webáruházak körében az online marketing az abszolút győztes

2018. március 7. 10:51

Közel az idő, amikor már nem lesz kormány

2018. február 20. 13:25
cloudappsportal.com