Július 1.-től nincs több OEM Office 2003

Kiss Ádám Zoltán, 2007. június 19. 08:19

A Microsoft mindössze hat hónapja mutatta be az Office 2007-et, ám az Office 2003 előretelepített változatait július 1. után már nem gyártja a vállalat.

A PC-gyártókat egyértelmű helyzet elé állítja, hogy a Microsoft az előretelepített OEM verziót már nem fogja kínálni az Office 2003-ból. Erről Eric Ligman, a Microsoft üzleti kapcsolatokért felelős egyik vezetője értesítette az érdekelteket a mai napon, kijelentve, hogy a PC-gyártók az eddig megvásárolt licenceket természetesen felhasználhatják, de újakat nem kaphatnak a kérdéses időpont után. A lépés egyértelműen az új Office elterjedésének érdekében történt, és tulajdonképpen nem teljesen meglepő. A Microsoft nemrégiben adott ki az Office 2003-hoz egy olyan átfogó óriásfrissítést, mely a későbbi 2007-es változat tulajdonságainak egy részével ruházza fel a korábbi verziót. Az Office 2007 új képességei mellett főként a magasabb biztonsági szintben különbözik elődjétől, és a frissítésben is éppen erre a területre koncentráltak az Office 2007 fájlkezelésének átültetésével. A termék jó hírneve nagyon fontos a vállalatnak, mivel az irodai szoftvercsomag felel a cég nyereségének legnagyobb részéért.

Kulcsszavak: Office office Microsoft

szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Szakmai konferencián mutatkozik be a Quest IT felügyeleti szoftver

A díjnyertes Quest cég megoldásait mutatja be szakmai konferencián az amerikai szoftverház magyarországi képviseletét ellátó Ker-Soft Kft. szeptember 27-én 9 és 16 óra között a Larus étterem és Rendezvényközpontban.

2011. szeptember 24. 08:11

Dedikált e-könyv

Évek óta kísérleteznek az e-könyves világban a szerzői dedikálás megoldásával. Ez olyan terület, amelyben az e-könyv nem versenyezhetett a nyomtatott kiadványokkal. Egy kötet, benne az író saját kézírású ajánlása, nagy érték, nemzedékről nemzedékre megőrzik az ilyen becses darabot. Az elektronikus szöveg nem egy adott hordozóhoz köthető, hová is kerülne az autográf kézjegy? Nos, megvan a megoldás. A neve: Autograph Now.

2011. szeptember 18. 14:45

Az 50 legjobb iPhone alkalmazás – szórakozás

A játékok, utazással, életmóddal, zenével és fényképezéssel kapcsolatos iPhone alkalmazások után most bemutatjuk a Time szerkesztői által legjobbnak ítélt szórakozáshoz kapcsolódó applikációkat. (http://href.hu/x/fzym)

2011. szeptember 9. 10:14

Ingyenes tanulmány a hatékony call center üzemeltetéséről

A várakozási idő előzetes bemondásával jelentősen csökkenthető a call centerbe betelefonáló ügyfelek frusztrációja, de ha a közölt időtartam hosszabb, mint 5 perc, akkor nagy valószínűséggel elveszítjük az ügyfelet - többek közt ez derült ki a call és contact centerek területén immáron 15 éves építési és üzemeltetési tapasztalattal rendelkező NET’54 Üzleti Kommunikáció nemrég megjelent ingyenes tanulmányából.

2011. szeptember 7. 13:14

Számítási felhővel, érzékelőkkel és okostelefonokkal az ízletes mandarinért

A Fujitsu Limited és a Sowakajuen Co. Ltd. bejelentették, hogy megkezdték az infokommunikációs technológia mandarintermesztésben történő használatának helyszíni tesztelését Japánban. A projekt célja a kiváló minőségű, ízletes Arida Mikan fajtájú mandarin termesztésének támogatása.

2011. augusztus 28. 04:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás