eBook publikáció az új Adobe Digital Editions szoftverrel

forrás Prim Online, 2007. június 19. 11:40

Az Adobe kiadta az Adobe Digital Editions szoftvert - egy eszközt, amellyel egyszerűvé válik az elektronikus könyvek (eBooks), újságok és más digitális publikációk keresése, rendszerezése és olvasása. A Digital Editions kreatív lehetőségeket biztosít a kiadóknak digitális dokumentumaik publikálására. A szoftvert a nyilvános bétatesztelési fázis alatt több mint 300 ezer felhasználó töltötte le az elmúlt hónapban.

A vezető online kiadók jelezték, hogy támogatják az Adobe új szoftverét. A Digital Editions egy új funkciót ad az Adobe InDesign CS3 kiadványszerkesztő szoftver eszköztárához, amellyel a felhasználók a Digital Editions által értelmezhető formátumba konvertálhatják az InDesign dokumentumokat. Ez kevesebb időráfordítást igényel, és lehetővé teszi a költségcsökkentést.

A Digital Editions támogatja az Adobe PDF és az Adobe Flash formátumot, valamint az XML alapú publikációkat, így gyakorlatilag már most több mint 150 ezer kiadvány kezeléséhez használható.

Az Adobe tervei szerint a Digital Editons a jövőben mobileszközökre is megjelenik. A Sony jelezte, hogy be kívánja építeni a technológiát az általa forgalmazott hordozható eszközök termékskálájába. Rob Tarkoff (Adobe) és Ron Hawkins (Sony) egyaránt üdvözölte az együttműködést.

A program ingyenesen letölthető Microsoft Windows és Macintosh rendszerekre.

Forrás: www.szoftver.hu

Kulcsszavak: e-book multimédia Adobe

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

ZENworks 2020: a sebezhetetlen

Elérhetővé vált a ZENworks 2020 csomag, amellyel a vállalatok hatékonyan felügyelhetik és átfogóan védhetik az infrastruktúrában használt eszközöket. A megújult komponensek segítségével az informatikai szakemberek minden eddiginél egyszerűbben gondoskodhatnak az eszközök felügyeletéről, védelméről és titkosításáról, valamint a konfigurációk és a hibajavítások kezeléséről. A megoldások több olyan új funkciót is tartalmaznak, amelyeket az ügyfelek javasoltak, illetve szavaztak meg az erre a célra létrehozott felületen keresztül.

2019. november 21. 12:51

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Önvezető autós parkolás először Magyarországon!

2019. november 18. 14:23

Százmillió eurót fektet be az európai mesterséges intelligencia programba a Huawei

2019. november 8. 10:07

Az Antenna Hungária megvásárolta a Telenor Magyarország 25%-át

2019. november 1. 08:32

Idén is keresik az év fiatal vezetőjét!

2019. október 22. 13:26
online sportfogadás