"Csodás technológia" mobilok a Samsungtól

forrás Prim Online, 2007. június 21. 12:02

A Samsung három új, „fényűző” külsejű és innovatív lehetőségekkel ellátott mobiltelefont mutatott be, amellyel azokat a délkelet-ázsiai fogyasztókat célozzák meg, akik szemet gyönyörködtető telefonokra vágynak, ám a csúcstechnológiás multimédia-lehetőségekből nem engednek.

Az SGH-E950 nagy teljesítményű, 3 megapixeles kamerás telefon, továbbfejlesztett, egyedi érintős navigációs felhasználói felülettel, míg a minimalista és futurisztikus külsejű SGH-E840 hihetetlenül vékony – mindössze 10,6 mm –, és fényes, tükörszerű felülettel készült. A méltányos árú SGH-J600 egy 1,3 megapixeles kamerát rejt, és egy egész sor vidám, élénk színben kapható.

A három telefon egyik közös jellemzője az érintésérzékeny billentyűzet. A szokványos billentyűzettől eltérően az érintésérzékeny billentyűk a legkisebb érintésre is reagálnak, a háttér-megvilágításos billentyűk pedig automatikusan kék színben világítanak a telefon szétcsúsztatásakor.

SGH-E950


Bár az SGH-E950 emlékeztet a sikeres SGH900 elegáns formatervezésére és „fényűző” borítására, már továbbfejlesztett designnal és funkciókkal dicsekedhet. A továbbfejlesztett „touch-panel input” módszerrel ellátott telefon ikonjai a fő kijelzőn mutatott funkcióval együtt változnak, így segítve a lehető legegyszerűbb használatot. Található benne továbbá egy friss fejlesztésű grafikus kezelőfelület újabb erőteljes multimédiás lehetőségekkel – továbbfejlesztett zenelejátszó, 3,2 megapixeles kamera, valamint hatékonyabb e-mail és Internet-hozzáférés és egyszerűsített fájl-letöltés; a fényűző metál borítás pedig bizonyosan felébreszti a fogyasztók vágyát.

SGH-E840


A világ legvékonyabb szétcsúsztatható telefonja, az SGH-E840 valóságos drágakő. Mindössze 10,6 mm-es, szupervékony dobozával és döbbenetes tükörkijelzőjével az SGH-E480 minden esztétikai szinten kiemelkedő, és még a legnagyobb divatszakértők kifinomult ízlését és stílusérzékét is kielégíti. A csúsztatható előlap alatt érintős billentyűzet rejtőzik, míg a fémmel futtatott, hőkezelt üveg külső csillogást és szilárdságot biztosít.

Ezenkívül az SGH-E840 a legújabb, 3.4-es verziójú internetböngészővel van ellátva – ez egy beágyazott mikroböngésző, kimondottan mobiltelefonokhoz. A sokoldalú és nagy teljesítményű böngésző a webes oldalakat egy függőleges, görgethető képernyőn jeleníti meg, és a könnyebb megtekinthetőség érdekében 25-100% zoomot is lehetővé tesz a felhasználók számára.

Az SGH-E840 ezüst (Ice Silver), rózsaszín (Candy Pink), arany (Topaz Gold) és kék (Noble Blue) kivitelben kapható.

SGH-J600


Az első, ami feltűnik az SGH-J600-zal kapcsolatban, az az intenzív színárnyalatok, amelyeket az üveges felület és a krómmetál szegély is kiemel. A fogyasztók egy sor gyönyörű színből választhatnak - sötétszürke, liláskék, hűvös ezüst és korallrózsaszín.

Élvezzük a multimédia nyújtotta szabadságot, és készítsük el kedvenc fotóinkat az SGH-J600 1,3 megapixeles, 4x-es digitális zoommal ellátott kamerájával, amely kiváló minőségű képek készítésére ad lehetőséget, vagy rögzítsük kedvenc dallamainkat a többformátumú – MP3, AAC, AAC+ ÉS e-AAC+ – zenelejátszó és egy külső memóriaslot (MicroSD) segítségével!

Az E950 júliustól lesz kapható Délkelet-Ázsiában, míg az E840 és a J600 már e hónapban kikerült egyes délkelet-ázsiai piacokra.

Kulcsszavak: Samsung mobiltelefon

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Mozgalom világít rá az élet láthatatlan szépségeire

A modern, pörgős, digitális világban könnyű szem elől téveszteni a kisebb, látszólag jelentéktelen pillanatokat, amik igazán varázslatossá teszik az életet. Ezek a momentumok csak úgy elsuhanhatnak mellettünk, ahogy feladatról feladatra zakatolunk hétköznapjainkban, már-már odatapadva a képernyőkhöz. Pedig ezekben a mulandó pillanatokban lelhető meg az élet esszenciája – azokban az apróságokban, amelyek szünetre és reflekcióra késztetnek, és amiknek köszönhetően igazán értékelhetjük a körülöttünk lévő világot. A HONOR Magic5 Pro azzal a céllal készült, hogy segítse az embereket az ilyen értékes, gyakran megfoghatatlan mozzanatok megörökítésében. Így ragadható meg a láthatatlan szépség.

2023. május 30. 14:00

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39

Új keresőt fejleszt a Google

2023. április 24. 20:01