Külön YouTube lejátszót fejlesztettek ki az iPhone-hoz

Kiss Ádám Zoltán, 2007. június 22. 09:33

Az iparág alaposan felkészül az iPhone érkezésére, az Apple hivatalosan is megerősítette, hogy külön YouTube lejátszót fejlesztettek ki az érintőképernyős telefonhoz.

Korábban is keringtek pletykák egy esetleges optimalizált megoldásról, ám az Apple most hivatalosan is megerősítette a hírt, sőt fényképet is közölt a szoftver külső megjelenéséről. A lejátszó nem általában vett mobilváltozat, hanem kifejezetten az Apple termékéhez készült. Ez megmutatkozik abban, hogy az egyedi kijelző sajátos méreteihez szabták, és szoftveresen is beépítésre kerül az alaptelefonba, közvetlenül az iPhone nyitómenüjéből elérhető lesz. A bejelentés mindössze egy héttel az után jött, hogy Steve Jobs közölte, az Apple TV set-top box is beépített YouTube lejátszót kap. Az videómegosztó oldal szoftverének iPhone-ba integrálása nem meglepő, a jelenlegi online médiapiacon meghatározó elemnek számít, akárcsak a MySpace közösségi oldal és társai. A cégek rájöttek, hogy a sokszor hasztalan óriáskampányok helyett sokkal egyszerűbb a felhasználók saját érdeklődéséből felfutott médiaoldalak integrálása termékeikbe. Az új YouTube alkalmazás előretelepített lesz, nem kell külön letölteni, így az iPhone megjelenésével egy időben, pontosan egy hét múlva, június 29-én pénteken kipróbálható.

Telekom ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Díjeső a HONOR-nak Kínában

A HONOR innovációs díjat nyert az okoseszközök kategóriájában a Kantar BrandZ China gálaeseményen.

2023. szeptember 28. 12:53

Megérkezett a nemzetközi piacra szánt Xiaomi 13T telefoncsalád

A Xiaomi bemutatta a legújabb 13T okostelefon sorozatát, a Xiaomi 13T-t és a Xiaomi 13T Pro-t, amely a képalkotást művészi fokon űző felhasználók körében tehet szert majd a legtöbb rajongóra. A Leicával közösen fejlesztett, professzionális optika került a készülékekbe, így a Xiaomi 13T sorozat a Leica kamerák esszenciáját megragadó Authentic Leica Imagery szolgáltatásokkal büszkélkedhet. A telefonok teljesítményét optimalizálták, üzemidejüket még jobban kitolták, a kijelzőjük pedig kristály tisztán, nagy részletgazdagsággal jeleníti meg a tartalmakat – vagyis kivételesen jó képmegjelenítő tulajdonságokkal rendelkeznek és nagyszerű felvételek készülhetnek velük. 

2023. szeptember 27. 12:54

Kontakt jelnyelvi tolmácsszolgáltatás a Telekomnál

2023. szeptember 24-étől a Magyar Telekom 29 üzletében és telefonos ügyfélszolgálatán jelnyelvi tolmácsszolgáltatás vehető igénybe a hallássérült ügyfelei akadálymentes kiszolgálása érdekében.

2023. szeptember 24. 11:44

Hajlítható élmény a Try Galaxy segítségével

Már elérhető a Samsung Try Galaxy program frissítése, amellyel a nem androidos okostelefonok  felhasználói már magyar nyelven is kipróbálhatják a One UI 5.1.1 szoftver vonzó lehetőségeit és felfedezhetik az új Galaxy Z Flip5 és Z Fold5 okostelefonok funkcióit. A Galaxy Z Fold5 sokoldalú és magával ragadó kijelzőjének előnyeit újszerűen mutatja be az alkalmazás: két párosított eszközön szemlélteti a hajlítható élményt.

2023. szeptember 23. 10:23

Az iPhone 15 mostantól hazánkban is megvásárolható

Az ikonikus iPhone sorozat legfrissebb készülékei, az iPhone 15, az iPhone 15 Plus, az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max mellett az Apple Watch Series 9 és az Apple Watch Ultra 2 is a boltok polcaira kerül szeptember 22-én. Az Apple innovációinak sorában újabb mérföldkövet jelentő termékek mától a tavalyinál jelentősen kedvezőbb áron kaphatóak az iSTYLE hazai, kilenc üzlettel rendelkező Apple Premium viszonteladói hálózatában. 

2023. szeptember 22. 17:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38