Epson Stylus D92: olcsó nyomtatás otthon

forrás Prim Online, 2007. június 22. 13:18

Az Epson legújabb általános célú, színes tintasugaras nyomtatója gyors nyomtatást, külön tintapatronokat és DURABrite Ultra pigment tintát kínál a megfizethető otthoni nyomtatáshoz.

Az Epson Stylus D92 ideális belépő szintű, A4-es nyomtató mindennapos feladatokra: dokumentumok, előadások, internetes oldalak, házi feladatok és fényképek kinyomtatásához. Négy különálló, darabonként 2250 forint (javasolt bruttó fogyasztói ár) értékű tintapatron található benne, így roppantul költséghatékony, hiszen csak az elhasznált színt kell kicserélni. Gyorsan, percenként akár 25 oldalt is képes nyomtatni, és az Epson DURABrite™ Ultra tintáját használja, amellyel lézernyomat-szerű szövegek és fényes fényképek is nyomhatók, ráadásul ellenáll a nedvességnek, a maszatolásnak és a fakulásnak.

A Stylus D92-hez jár az Epson Creativity Suite szoftver, amely a fényképek kezelésében, nyilvántartásában és nyomtatásában segít. Felhasználóbarát felületéről egyszerűen elérhetők a különféle eszközök – például digitális fényképezőgépek vagy lapolvasók – képei, az Epson Easy Photo Printtel pedig gyerekjáték a pirosszem-effektus eltávolítása.

A csomagnak szintén része az Epson PhotoEnhance, amely azon felhasználók számára ideális, akik jó képminőségre törekednek, de nem akarnak túl sokat vacakolni a képekkel. A program automatikusan felismeri a bőrárnyalatokat, tájképeket és városképeket, hogy a lehető legjobb színbeállításokkal segítse a kiváló minőségű képeket.

Az Epson DURABrite Ultra Ink egy speciális, pigment alapú tintatechnológia, amelyben az egyes pigmentrészecskék mindegyikét egy védő gyantaburkolat fogja körül. Emiatt áll ellen a tinta a víznek, a maszatolásnak és a fakulásnak, és ettől lehet olyan lézernyomat-szerű szövegeket és fényes fényképeket nyomtatni, amelyek fotóalbumban akár 200 évet is kibírnak.

Az Epson Stylus D92 legfontosabb jellemzői:


ˇ    Kiváló minőségű dokumentumok és fényképek nyomtatása az Epson DURABrite Ultra Ink technológiával
ˇ    A különálló tintapatronok pénzmegtakarítást jelentenek, hiszen csak a használt színt kell kicserélni
ˇ    Magas nyomtatási sebesség: akár 25 oldal percenként fekete-fehér, és 13 oldal színes témák esetén
ˇ    5760 (optimalizált) dpi felbontás a megfelelő hordozókon az Epson egyedi Micro Piezo technológiájával
ˇ    Fényképek automatikus javítása az Epson PhotoEnhance szoftverrel
ˇ    Fényképek kezelése, nyilvántartása és nyomtatása az Epson Creativity Suite programcsomaggal
ˇ    Pirosszem-eltávolítás az Epson Easy Photo Print programmal
ˇ    ENERGY STAR minősítés az energiatakarékosság bizonyítékaként
ˇ    Különálló tintapatronok, ajánlott bruttó végfelhasználói áruk 2250 forint
ˇ    Ajánlott bruttó végfelhasználói ár: 14990 forint, 2007. júniusától kapható

Kulcsszavak: printer Epson

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Éles részletek és tiszta, gyors tempójú mozgás az AGON by AOC új gaming monitorával

Az AGON by AOC – a világ vezető gamer monitor* és IT-kiegészítő márkája büszkén mutatja be a kompakt Q24G2A/BK modellt az AOC GAMING termékpalettájáról. Ez a gaming monitor egy 23,8″-es (60,4 cm) IPS panellel rendelkezik, amely figyelemre méltó QHD felbontást (2560x1440) biztosít 165 Hz frissítési rátával és 1 ms MPRT válaszidővel. Az 1000:1 kontrasztarányt és 108,7% -os sRGB színskála-lefedettséget kínáló AOC GAMING Q24G2A/BK lenyűgöző látványt és reszponzív teljesítményt nyújt helytakarékos formában.

2023. május 28. 13:32

A Genesis tarolt a lengyel IT Hardware magazin által rendezett népszerűségi versenyen

A Genesisnek nagy sikere volt a lengyel IT Hardware magazin által szervezett, és a gamerek körében is elimert közönségszavazáson. A Genesis márkát a legjobb gamer brandnek választották meg, több más jelentős elismeréssel együtt.

2023. május 25. 11:21

Precíziós ipari robottal és okosszemüveggel tarolt az Epson a legrangosabb dizájnversenyen

Az Epson öt tintasugaras nyomtató modellje, egy ipari robotja, egy projektora és egy ipari alkalmazásokhoz tervezett okosszemüvegmodellje is Red Dot-díjat kapott a nemzetközi dizájn legnagyobb seregszemléjén. A Red Dot: Production Design 2023-on az Epson immár negyedszer érdemelte ki a Best of the Best díjat, ezúttal egy kompakt fotónyomtatóval.

2023. május 21. 11:50

Gaming monitor a hatékony multitaskinghoz?

Bár szokatlannak tűnhet, egy játékosok igényeire szabott monitor nem csak gamerek számára lehet ideális: a munkahelyi és iskolai feladatvégzés hatékonyságát is javíthatja. Ha elég széles egy monitor kijelzője, akár négy ablak együttes megjelenítése is lehetséges amellett, hogy a felhasználó kényelmesen, egy helyen láthat minden számára fontos információt.

2023. május 16. 19:58

Új készülékekkel jelentkezik az Evnia

A gaming ipar soha nem látott magasságokban jár, és tagjai korosztályra való tekintet nélkül, minden országban élvezik a legújabb technológiai fejlesztések által lehetővé tett magával ragadó izgalmakat. 

2023. május 11. 18:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39