LG Google csokoládé telefon

Milkovits Gábor, 2007. június 23. 08:34

Az LG bemutatta „csokoládé” termékcsaládjának legújabb tagját, a KU580-at, amely a már megismert formatervezés mellett különféle Google alkalmazások közvetlen elérését teszi lehetővé.

A harmadik generációs, szétcsúsztatható készülékre ugyanis előre telepítésre kerül a Google Search, a Google Mail, a Google Maps és a többi Google szoftver, ami gyors és közvetlen hozzáférést nyújt ezekhez az alkalmazásokhoz. A telefon 2 megapixeles kamerával, 2 inch-es kijelzővel, webböngészővel, FM rádióval, zenelejátszó szoftverrel, 3D hangzással, Bluetooth 2.0 alkalmazással, valamint USB 2.0 porttal rendelkezik.

Az LG először Európában hozza forgalomba a Google telefont, egyelőre ismeretlen áron és időpontban. Jelenleg az sem tudható, hogy a közzétett képeken emblémájával szereplő Vodafone kizárólagos forgalmazó lesz-e, vagy pedig más szolgáltatóknál is kapható lesz az LG-KU580. A divatos formatervezésű, lapos, érintésérzékelős kezelőfelülettel ellátott csokoládé telefonokból az LG több százezret értékesített már, a legtöbbet éppen Európában.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás